Отговори
# 270
  • Варна
Ама  варненки много станахте Mr. Green Кога ще ни каните на гости hahaha hahaha

Диди, добре си дошла! smile3521 Ама ако искаш изчакай, че тук във Варна зимата още не си е тръгнала.

Добре дошли на всички нови мами! Приятни емоции във форума! Hug

Мамчета, вижте какво намерих. Може би ще е интересно четиво за някои.  Hug
http://www.roditeli.info/family/statia/vp2/

# 271
Q-T ,то моето ще е уникално гости  LaughingПриготви другата част на дивана,че голямо лежане ще му дръпнем с теб  hahaha hahaha

# 272
За тези упражнения съм чувала от приятелки,но доколко са ефикасни незнам.Поне няма да ни навредят,ако не ни помогнат Simple Smile
Добре дошли нови мами!!!
На мен преди доста често ми се маеше така главата,заради ниско кръвно.Сега от бременноста ми се нормализира и не ми се случвало.Но ако пак ти се случи трябва да седнеш моментално!!Или пък да легнеш,зависи къде си когато ти се случи.На мен ми се е случвало веднъж на спирката бях седнала и когато се изправих рязко ми стана зле...та нямаше къде да седна и седнах на земята.Срам не срам по-добре отколкото да се спусна от високо Simple Smile
Ения и аз ако не съм сънувала май четох един твой дълъг пост  newsm78 снощи

# 273
  • Варна
Диди, на диванчето има място точно за още едно бременно коремче! Ще си лежим и ще помахваме на морето  hahaha sun kaffeetrmker_2

# 274
Диди, на диванчето има място точно за още едно бременно коремче! Ще си лежим и ще помахваме на морето  hahaha sun kaffeetrmker_2
Hug Hug Hug
Ения ,аз също четох поста ThinkingПишеше за безсънната нощ с Краско ,но защо го няма не знам newsm78

# 275
Добре дошли на новите мами!   bouquet

Svetty, и на мен ми се вие свят, особено сега през бременността  Rolling Eyes. Отдавам го на ниското кръвно и анемията, която имам. Гледам да не се изправям рязко.

Момичета, да ви се оплача, Себастиан пак домъкна един вирус от яслата....и пак ме зарази  Sad. Много неприятно, направо съм разбита - жестоко разстройство, повдигане и лека температура  ooooh!. А на малкия тъкмо му мина  Crossing Arms
Вече си мисля, ако я караме така и в бъдеще с болестите, ще го спра от ясла, като се роди бебето. Че той всяка седмица е болен и всички се натръшкваме  newsm78

# 276
  • София
Привет и от мен, днес не съм писала, но беше един ден........
Първо в 7.30 вече се бях занесла в болницата и чаках с нетърпение визитация, полежах, почетох и те минаха към 9.30, в нашата стая не се обсъждаше състоянието на бременните с амниоцентезите, а дарението от един стар телевизор НЕО, който аз им обещах, леле думи нямам:-) След обяд отидох на фетална ехокардиография при доц.Велковски за да изключим и сърдечни аномалий. Искам да ви споделя, че съм във възторг от този лекар, уникален, всичко със сърчицето на беба ме увери, че е ок, направи ми доплер, премери всички неободими показатели, обясни ми, че всико е в норма, изключва сърдечни деформации и не на последно място.....въпреки, че е възрастен мъж е страааааашно готин, умерен, спокоен и много приятен, ненатрапващ се, някак много фин.
Днес се пробвах да си проверя дали не са ми готови резултатитре от амниото, и как едва не ме изгониха , казаха ми че поне 4-5 дни трябва да са минали. т.е. или петък или понеделник би трябвало да станат:-)

# 277
Evita, няма как с такава майка беба да няма голямо, здраво и силно сърце Simple Smile Сигурна съм че си нетърпелива за резултатите, ама ще станат, няма къде да идат, а ти не се напрягай междувременно.

Ние пък си поръчахме щори за апартамента и ги чакам да станат до 4-5 дни. Избрах за спалнята едно много приятно червено, милото вика, че била станала "женска" стая, ама кой знае... Така ми дойде отвътре, пък ако е момченце, ще го мислим...

Иначе и аз съм планирала уикенда да си ида малко при мама в София, да се поглезим взаимно, че тя милинката нали ми е болничка, има нужда от внимание и грижи. Пък и в неделя съм на погача на най-добрата ми приятелка и на нейната госпожица Simple Smile Ще я видя за първи път наживо, че нали я чакахме да направи 40 дни...

# 278
Евита, Hugтова са чудесни новини.Сега и другите и да се приключва с лекарите Peace
А з при Велковски ходя от далечната 1984 год винаги е бил перфектен като човек и специалист.

# 279
  • Варна
hena, дано скоро се оправиш! Praynig Наистина ако имаш възможност да спреш малкия от ясла ще е добре. Дано да има кой да ти помага. Hug Hug Hug

Евита, браво за добрите новини!  bouquet Твоят НЕО явно е темата на месеца! hahaha

Тара, утре не беше ли денят за твоето амнио ? newsm78 Знам, че беше в някой четвъртък. Ще стискам палци и на теб! Hug

# 280
  • София
Евита, Hugтова са чудесни новини.Сега и другите и да се приключва с лекарите Peace
А з при Велковски ходя от далечната 1984 год винаги е бил перфектен като човек и специалист.

Уверявам те мила ми Дианче, че ще останеш очарована и от д-р Павлова, уникална, мисля, че това е бъдещо светило......и няма как, ще видиш с каква страст работи, колко е енергична и въобще каква харизма има - на ЛЕКАР!
Ааааа онзи ден нали ти казах, че ще я видя в МД, та да беше там на работа и се видяхме, разказах и за ЛЕКАРЧЕТО, смя се с глас....вика ми споко бе Ева, той е заек. Забрави го. И Продължи да се смее, щото аз цветно и описвам как ме "мушеше" и как щях да му шибна некой друг Simple Smile
А Велковски, просто нямам думи..........прекрасен е!

# 281
Евита, чудесни новини! Много се радвам! Hug

Стискам палци на всички, на които им предстоят манипулации! Дано всичко мине успешно! Praynig

# 282
  • София
Смела Тара,

знам че си притеснена за утре, все-пак те чака амниоцентеза, но знай, че няма страшно, стискам ти палци и много много те мисля. Писах ти и на ЛС. Утре се нядявам да те видя и да ти вдъхна и аз малко сили и да ти покажа бъдещото светило на родната Гинекология(както Дианчето каза хахахах). С теб съм, и не се безпокой, сигурна съм в добрия финал..........кураж!

# 283
хахах момичета няма как да сме участвали в един и същи сън,значи е било реално,но някъде е зачезнал поста,даже сега се сещам че и хена питах някои въпросчета за малкия,а сега разбира отговора поне на един от тях,тя без да иска ми е отговорила hahaha  ама как го обясних и аз ooooh!

благодаря ви че ми помогнахте да не се мисля за луда Crazy Laughing

ох каква сладка рокличка беше пуснала една мама(извинявам се че не помня името)ама направо се влюбих,но ще купуваме панталончета няма как Laughing  здраве да е само Hug

за замайването точно днес четох че в този месец в който сме вече е съвсем нормално ако получаваме замайване(но не помня точно причината) Embarassed  така че смятам че е нормално и на мен често ми се случва.не е лошо все пак да се сподели с док.

ами стига съм писала че дълго стана лека и мека на всички Hug Hug Hug

# 284
      Благодаря на всички за информацията и съветите.Ще се посъветвам с лекар все пак.Но като се знам ще изчакам до следващия преглед.
      Стискам палци на всички, които имат нужда от това.И нека всички ни чакат само положителни емоции от тук нататък.  bouquet
       При мен е още следобед, но маЍ ще го прекарам в лежане днешния ден макар че имах задължения.
       На всички вас -СЛАДКИ СЪНИЩА!!!!!!

Ще ме извините за грешките, но използването на латиница ме е осъкатило.Хванах се, че по инерция в повечето случаи слагам А вместо Ъ.Но ще влезна в релси, нали ще пиша редовно.
        Лека нощ!!

Общи условия

Активация на акаунт