Отговори
# 60
Евита, успех  Hug

Лека нощ от мен сега и дано утре денят е хубав Simple Smile

# 61
  • varna
Здравейте и от мен!
Аз излязох вчера от болницата и докторът ми каза,че засега серклажа ще ми се размине.
Сега обаче трябва много да лежа,да се пазя от почти всякакво физическо натоварване,да си пия хапчетата и да стискам палци контракциите ми да затихнат.
Иначе желая късмет на Евита и се надявам неразположенията на всички ни да отминават и да имаме прекрасни бременностти до края.

# 62
На Evita и Tara  Hug Hug Hug

# 63
Добро утро. Най - накрая изгря слънчице и на източния фронт, ама пак си е хладно. Къде е пролетта???
На Евита и Тара - успех, момичета  Hug

# 64
  • Варна
Добро утро!
Пафф, добре дошла от болницата. Радвам се, че си по-добре. Сега се присъединявай към отбора на почиващите мами. Мобилизирай всички приятели и роднини да помагат с къщната работа, пазарене и т.н. и се пази!  Hug

Тара и Евита, с вас сме момичета! Пращам ви всичките си положителни мисли и ще чакаме добри новини:)  Hug

Прекрасен ден на всички!

# 65
Добро утро,

Paff добер дошла при нас,много се радвам че всичко е наред.Сега много се пази  Hug Hug Hug
Евита,Тара мислете позитивно и ви стискаме  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Всичко ще е наред  Hug Hug Hug

Аз вече съм на работното местенце,с баничка и айрян  Grinning Grinning Grinning
Лек и според ден и успешна седмица на работещите мами  Hug Hug Hug
А почиващите и зареди нас да отдъхвайте Hug Hug  bouquet  bouquet

# 66
  • Варна
Мамчета, вчера четох това http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article%3Bid%3D3643 и много се забавлявах. Нека с усмивка да започнем седмицата Simple Smile Wink

# 67
Хайде добро утро и от мен!

Чудесна темичка! Мадленка bouquet

Евита, сигурно си вече в болницата и едва ли ще прочетеш, но да знаеш - стискаме палците и на краката  fingerscrossed

Пафф, добре си ни дошла! Малко неприятно, че ще трябва да пазиш леглото, но няма как - за доброто на теб и малкото буболече се налага Hug Почивай, изпълнявай нарежданията на лекаря и мисли позитивно  Hug

esprit84, и аз съм като теб - по - миналата седмица усещах бебето всеки ден и почти целодневно, а миналата седмица имаше само няколко малки побутвания. Даже мъж ми вика, че съм си била въобразила, че съм го усещала, ами били газове. Чак и аз се замислих дали не е така  newsm78. Може би е още рано за редовно усещане на движенията на бебето, знам ли.

Имам един въпрос и едно оплакване. Почвам с оплакването - от няколко дни имам ужасен сърбеж по цялото тяло, но нямам никакви обриви, зачервявания или прочие. Спрях мазането с всякакви мазила и се къпя само със сапуна на Avene с колд крем, но сърбежа пак продължава, та изключвам да е някаква алергия. Направо ще се побъркам. Посърби ме малко и размине и така по няколко пъти на ден  #Cussing out

А сега въпроса - говорихме си с една позната, която е бременна с второ бебче в момента, за количките и тя ми каза, че по нейно мнение количките "всичко в едно" не били практични, защото били много тежки и ми препоръча да си взема две колички - една "зимна" - с лежащо положение и една "лятна" - от тези, които се сгъват като чадър, за времето, когато бебчето започне да седи. Хич не съм запозната на кои колички се казва зимни и на кои летни и си мислех, че зимните колички всъщност са със зимно чувалче, а пък летните - без това чувалче и няма друга разлика  newsm78
Моля, някоя мама по наясно с тези въпроси, да ме светне по въпроса със зимните и летни колички и да си каже мнението за купуването на две колички  Thinking

# 68
Кокетка,странни са тези сърбежи наистина.Аз имам почти всеки ден такива,появяват се предимно вечер по краката и гърба.Взех си лавандулов спирт и за сега облекчавам сърбежите с него.Предполагам и това е нещо нормално около бременността,според мен е или от хормоните или на нервна почва.И при мен няма нито пъпки,нито петна..нищо.
Преди усещах бебка когато легна по гръб,но на последък я усещам най-много преди обяд,когато съм седнала Heart EyesНормално е все още да не ги усещаме постоянно.
Евита,Тара,всички сме с вас Hug

# 69
  • Велико Търново
Момичета понякога сърбежите са и знак за появата на стрии. Аз  пък имам сърбеж огдясно отзад на кръста и  не мога да се извъртя така, че да го видя стрии ли е какво е та  се понамазвам там обилно с олио за тяло и като, че ли спря  от известно време насам  newsm78

# 70
Мамчета, вчера четох това http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article%3Bid%3D3643 и много се забавлявах. Нека с усмивка да започнем седмицата Simple Smile Wink
Q-T hahaha hahaha hahaha Аз лично моето мъжле не мога да си го представя подложен на това изпитание.За сега само готви,чисти,пазарува и простира УЖАСНО smile3511 Като погледна към балкона и получавам сърцебиене smile3555

Успешна и положителна седмица от мен   bouquet
Пафф,ние лежанки-мързеланки сме тук.Да се пазиш и бързо възстановяване Peace

# 71
Здравейте,
Успех на Евита и Тара Praynig
Кокека според мен сърбежите се получават защото се разширява кожата и цялото тяло и моята лекарка каза,че в тези моменти е най - важно да се мажем с кремове и боди лосиони.Аз имам също сърбежи, но като се намажа ми минават Simple Smile

Лек ден Simple Smile

# 72
  • София
      Здравейте мамчета,
леле колко сте бързи, за няколко дни и вече сме в нова много хубава темичка  Hug

Много палчета за Евита, чакаме те с най-хубавте новини  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ние на 07.04 сме на ФМ и тогава ще се отчитаме по-подробно.
Иначе вече растем и аз и бебчо, не знам как сте, но аз съм със силно изразен корем. Бебето рита всеки ден, вече толкова силно, че мъга ми го усеща когото ръката му е върху корема.

За неразположенията- отново ме оставиха в къщи в леглото, появиха ми се болезнени контракции и поне 10 дни лежане. Вчера станах за около час до магазина и там колабирах от миризмит и задуха. То явно и променливото време не е благоприятно за нашето състояние.
      Хубав слънчев ден. Heart Eyes

# 73
Успех на Тара и Евита много стиснати палци от мен.Аз току що се връщам от гинеколог и май ще си имаме момиченце smile3522 много съм щастлива.Иначе не видя контракции а мане си ме боли корем изписа ми магнерот и при нужда нош па+повече почивка/която е невъзможна/.

# 74
  • Варна
Koketka, и аз си мисля, че сърбежът може да е причинен от разтягането на кожата. Особено след като нямаш никакви други симптоми. Пробвай наистина да се мажеш с някое олио или по-мазничък лосион.  Hug

Диди, и аз се посмях и се опитах да си представя моя мъж в ситуацията.  Grinning Той сега е в командировка и много ми липсва. Още повече, че 2 седмици преди да замине му дойде невероятно вдъхновение за готвене - и аз не знам откъде. Никога откакто се познаваме не е готвил нещо повече от омлет. Обаче такива чудеса спретна преди да замине, че сега ми липсва още повече. Mr. Green Heart Eyes Не знаех, че е толкова хубаво да имаш мъж, който да готви. Simple Smile
А ти не бъди много строга с мъжа си - не стига , че простира човека ами ти и кусури му намираш. Laughing Laughing Laughing Макар че мога да си представя гледката.  Wink Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт