Отговори
# 105
  • Варна
Евита, радвам се, че процедурата на амниото е била бърза и безболезнена! Ще чакаме с теб добрите резултати. Hug
Всички казват, че мизерията се забравя като си гушнеш бебето, но аз не мога да се примиря, че трябва да е така. Защо в един от най-важните ни моменти като жени, раждането на децата ни, трябва да сме заобиколени от хлебарки, мръсотия и лошо отношение. Сякаш не е достатъчно, че сме още по-чувствителни и уязвими в този момент, та трябва и да понасяме и разни простотии.. #Cussing out Crossing Arms

# 106
Евита, нямаш представа колко се радвам, че се чувстваш добре  Hug. Направо ми трепереха ръцете докато четях темата, с надеждата да има точно такъв пост от теб и сега си отдъхнах.

Аз бях към 9:30 на 14-тия етаж при Георгиева да ми обясни процедурата. Записах се за амнио в четвъртък. После слязох на 10-тия етаж да попитам Виолета Димитрова дали е на работа в четвъртък, ако не да сменя деня (Димитрова ми направи добро впечатление - не беше злобна, както я описват, а и е по-млада, от колкото си мислех, което ми хареса). Влязох даже в отделението, за да видя обстановката и за да съм наясно къде трябва да отида в четвъртък (напълно те разбирам за каква мизерия говориш, защото надникнах в една отворена стая). Реших, че съм те изпуснала и вече са те настанили и за това не можах да те видя, а ти явно още си била някъде долу. Но това няма значение, важното е че си добре. Надявам се утре да те пуснат да си ходиш и след няколко дни да видиш хубавите резултати.

Ако не те притеснявам и имаш възможност, пиши ми на ЛС по-подробно за самата манипулация, че да знам какво ме очаква  Simple Smile

# 107
Evita скорошно излизане от болницата,резултатът ще си заслужава това,което се налага да изтърпиш.Mi vida и на мен много ми хареса количката,която си избрала,въпреки че прочетох мнения,че е малко нестабилна особено вариант за новородено/легнало положение/.Но пък на мен на вид ми допада,има си всичко точно както го искам,освен цената LaughingЕ ако я намеря някъде по-изгодно хич и нямя да се замисля.Eniq, скорошно оздравявяне на детенце.Добре дошла в къщи на Keral.

Мен лично пред хлебарките и мизерията повече ме плаши лошото и сопнато отношение на мед.персонал.В такъв момент човек е особено уязвим. е като подадеш торбичката и веднага им се променят физиономиите.Слава Богу моя лекар освен,че е добър специалист е и голям човек,единствено съжалявам,че нямя да ме изроди.

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 17:17 от galabinatankova

# 108
Днес се чух с Евита ,но и тук да я поздравя за успешно миналата процедура,утре вече лично ще се поздравяваме HugЗа мизерията в МД няма да говоря,че съм лежала доста, но това е положението там са специалисти по всичко.За раждането там ще бъде нова родилна зала от юли така, че ще  се удари джакпота GrinningИначе си има ВИП етаж и всичко е ок .

# 109
Аз пък си мисля,че изобщо тази мизерия и хлебарки не подлежат на компромис и примирение и то за болнично заведение, където ХИГИЕНАТА трябва да е номер 1,даже не става дума за спретнатост и чистота.....

# 110
Днес се чух с Евита ,но и тук да я поздравя за успешно миналата процедура,утре вече лично ще се поздравяваме HugЗа мизерията в МД няма да говоря,че съм лежала доста, но това е положението там са специалисти по всичко.За раждането там ще бъде нова родилна зала от юли така, че ще  се удари джакпота GrinningИначе си има ВИП етаж и всичко е ок .

Диана, ти утре си на преглед за шийката на матката, нали така? В МД ли ще ти го правят? Понеже каза, че утре ще се поздрявявате лично с Евита Simple Smile

# 111
Успех на всички с резутатите от амниото  Hug

Аз искам да ви се оплача и искам съвет. От няколко дни ме наболява под едната мишница. Но не отдавах значение. Но от сутринта ме боли и ми се е подул единият лимфен възел отстрани на шията. И веднага ги свързах двете. Видях и подмишницата ми е подуто. И на двете места слабо, но ме понаболява. и най-тъпото е че и двете места са отдясната страна. Освен това главоболието не спира. И сега започвам вече да се притеснявам, след днешното ново място с подуване  Rolling Eyes
На някой подувяа ли му се някой лимфен възел  newsm78
Към кой лекар да се обърна.
В петък пуснах кръв и урина. Утре ще се обадя за резултатите, че днес забравих, там дали ще се види нещо или трябва сециално изследване  newsm78

# 112
ronisum, надявам се, че проблемът бързо ще отшуми и не е нещо сериозно. Стискам палци!

Аз да се оплача, качила съм вече 4 кг. Изведнъж много ми порастна корема..незнам...толкова ли много ям  newsm78 newsm78.. а по калкулаторите в нета трябва да съм качила максимум 3 кг.. Вие как сте?????

# 113
Днес се чух с Евита ,но и тук да я поздравя за успешно миналата процедура,утре вече лично ще се поздравяваме HugЗа мизерията в МД няма да говоря,че съм лежала доста, но това е положението там са специалисти по всичко.За раждането там ще бъде нова родилна зала от юли така, че ще  се удари джакпота GrinningИначе си има ВИП етаж и всичко е ок .

Диана, ти утре си на преглед за шийката на матката, нали така? В МД ли ще ти го правят? Понеже каза, че утре ще се поздрявявате лично с Евита Simple Smile
Да Тара .Утре ще ходя на 10 етаж там където е Евита,доки  да ми види конеца как е ,шийката и с бебчо да се видим.Ако нещо мога да бъда полезна, пиши ми.

# 114
  • Варна
Аз пък си мисля,че изобщо тази мизерия и хлебарки не подлежат на компромис и примирение и то за болнично заведение, където ХИГИЕНАТА трябва да е номер 1,даже не става дума за спретнатост и чистота.....
  202uu

ronisum, дано не е нещо притеснително и дано отшуми бързо. Praynig

Керал, добре дошла отново! Дано не се налага повече да влизаш в болница! Praynig

Ренка, че 4 кг не са много според мен. newsm78  И аз толкова съм качила от началото на бременността. Мисля, че нямаш причина за притеснение.  Hug

Диди, приятна среща с бебо утре! Дано всичко е наред и при теб! Hug

# 115
ronisum, чисто лаишки знам, че лимфните възли се подуват при наличието на някакво възпаление. Освен болките от подуването на възлите, имаш ли други оплаквания - болки в гърлото, температура, настинки? Иначе от изследванията, ако са ПКК, трябва да се види ако има някакво възпаление - СУЕ ще е ускорено и едните кръвни телца (белите, ако не бъркам) - се увеличават. Най - добре утре звънни за резултатите от изследванията и после на доктора си. Стискам палци да не е нещо сериозно  Hug

Диана, стискам палци всичко да е наред  Hug

Ренка, според мен си добре. Аз също съм качила 4 кг от началото, но тоя месец обаче хим не съм наддала и се чудя дали е нормално.
Макар че и аз ги гледам тия калкулатори, не трябва да се забравя, че всичко е строго индивидуално. Много зависи с какво тегло се стартира бременността - дали е подномрено, нормално или наднормено, как се отразяват хормоните, изобщо има толкова много фактори, които не зависят от нас.

Утре съм на ФМ и тотално съм се ошашавила, а за капак на всичко утре кантората има много дела и искам не искам ще трябва да ходя на две  Crossing Arms

# 116
Ренка и аз съм качила 4кг. Все пак по кг на месец не ми се вижда много, и на АГто също  Simple Smile
Момичета, в МД не направиха ли ремонт? През живота си не съм влизала в болница ( с изключение раждането в Токуда, но там условията са идеални)  и може би трябва да пообиколя и другите, да се подготвя психически. Този път ми се иска да пробвам "водното" раждане в Тина Киркова, но като прочетох за хлебарки по- назад и ми причерня #Crazy

# 117
Здравейте и от мен.

Евита, много се радвам, че процедурата е минала успешно, сега остава да получиш и прекрасния резултат и всичко ще е наред Simple Smile Колкото до болничните мизерии, разбирам те напълно, но дано по-скоро те изпишат.

Кокетка, мен също ме сърби на най-невероятни места Simple Smile, преобладаващо на гърба. Най-странното е, че коремът и гърдите не ме сърбят, а те най-много са наедрели, но знам ли  newsm78

Аз пък днес си звънях за резултатите от кръвта и урината, които ми пуснаха преди 2 седмици (много съм станала разсеяна, забравих да звънна миналата седмица) и ми казаха, че ми е нисък хемоглобина. Но лекарката не виждала нищо кой знае колко притеснително, бил ми малко под нормата.

Хайде хубава вечер от мен Simple Smile

# 118
Благодаря мамчета за пожеланията  HugДано всичко ми е наред Praynig
Ренка,то и аз съм сложила около 4кг като се има предвид,че не ходя никъде.
Кокетка,на теб също палчета за утре fingerscrossed.Дано този път бебо те зарадва с малко пишленце Mr. GreenТати ще се пъбърка от радост.

# 119
Евита,радвам се че всичко е минало добре! Hug Съжалявам,че болниците са ни в такова мизерно  състояние(поне повечето).Направо е недопустимо с тия хлебарки и разни подобни гадинки да родиш дете!!! #2gunfire .... Спомням си преди 5 години зълва ми роди в МД,тогава още я намразих тази болница!!Та то леглото й беше пред разпадане,мръсно,гнусно и за капак отиваме да я видиме и след това седнахме долу в кафенето,масата ни беше до една от стъклените врати гледащи към двора...Та както си седяхме виждам аз нещо с периферията да преминава покрай мен от другата страна на стъклото,обръщам се и виждам плъх голям колкото котка smile3511 Ужасияваща гледка!!!Съжалявам,просто не се стърпях да споделя  преживяното.Надявам се да не разстроя никой с тази история.
Неци,количката мисля,че е около 10 кг. и ме устройва,защото багажника ни е голям.Но разбира се всеки според желанията и разбиранията си Simple Smile
Аз качих първите 3 месеца 6кг и 1/2 Blush ,сега незнайно защо съм се стопирала с килограмите  newsm78 Това е от един месец насам .Дано така продължа,че ако качвам за всеки 3 месеца по 6 кг ще заприличам на топка

Общи условия

Активация на акаунт