Отговори
# 180
Мадленка, стискам палци за етърва ти Hug и скоро хубави новини.

# 181
kat_kat, предполагам, че щом на опаковката изрично е упоменато, че може да се използва при бременност след 4ти мес, значи няма как да не е минало проверка в МЗ и да го пуснат в аптечната мрежа, ако е противопоказно. Упоменато е да не се използва при чувствителност към етерични масла. Просто предния път инвестирах огромна сума за скъпи препарати против стрии, от 2 се изринах и пак си имам стрии, не много, но имам. Този път реших да пробвам с масла, лятото може и с лосиони, ще видим. Важното е да се хидратира и да е мекичка кожата и каква е кожата също е много важно. На теб щом добре ти приема Eucerin Korper Pflegeol, продължавай да се мажеш с него  Simple Smile

Мадленка, имаш и от нас  newsm10

И аз да се похваля- моята приятелка днес на обяд роди сладко голямо момченце  Ники 3500г, 51см, да й е жив и здрав Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 16:20 от mmagi

# 182
Мадленка  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 183
Момичета ето вижта какво открих.Магазин за дрехи за бременни,има много хубави дънки и мисля че не е скъпо....59-69лв ?В София е,може и по интернет да се поръча :
http://kodbebe.com/kod-bremenni/%D0%B4%D1%8A%D0%BD%D0%BA%D0%B8-% … D0%BD%D0%BD%D0%B8

# 184
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз съм на мнение,че цените на дрехите за бременни са супер надути.При условие,че ще се носят няколко месеца аз лично не бих си купувала от тези магазини.Възползват се от ситуацията и дерат кожи.Може да ме линчувате ама аз си купувам втора употреба.

# 185
Здравейте,

Галче късмет.................
Мадленка стискам палци и аз Laughing

Ева не е опасно когато TSH ти е високо стига веднага ендокринолог ти предпише правилното лечение и ти нормализира хормоните на щитовидната жлеза.TSH и ft4 са основните хормони на щитовиддната жлеза и бременни с заболявания на щитовидната жлеза трябва да се следят през цялата бременост,защото бебето се храни от майката и когато има липса или са в много висока стойност хормоните те влият и на бебето.

Днес лекцията в София Мол беше много интересна  и ми хареса, че техните лекций имат последователност и май месец имат практически лекции. Simple Smile

Кокетка чакаме новини и успех и на теб  bouquet

# 186
Иве, то изобщо всичко свързано с бременност са цеееееенииииии дето нямам думииииииииииииииии .

# 187
Момичета, аз си получих дрешките за бременни от Асос, много съм доволна  Simple Smile, кройките са такива, че и после човек може да си ги носи и са на нормални цени- блузки и рокли по 20-25лв, дънки 20лв и т.н.(имам предвид от намаление).
Може и други сайтове да прегледате, но чужди, в БГ дрехите за бременни са прекалено скъпи.

# 188
Привет и от нас! Докато се наканя да пиша ще изпусна темичката CrazyМадленка,разкошна е както винаги  bouquet
Гери , стискаме палчета и се молим всико да е ОК Praynig Praynig Praynig
На Ева искам да кажа ,че съм с Хашимото и моя TSH беше много висок ноември мес.около 14.От тогава пия Еутирокс.Почнах с 25 ,50,75 и от 2 мес.редувам 100 и 75 през ден.В момента TSH-a ми е около 1 и ми казаха,че трябва да продължа с приема на препарата.Всеки месец ме следят във Варна.Док. ми обясни ,че няма проблеми за детето.Не чети какво пишат из форумите!!!!!!!!!!Там  могат само да те вкарат в разни филми.Според мен най-добре е да се консултиташ с акушер-ендокринолог.Имам координатите на док.от Варна.

Оххх,момичета да ви си оплача и на вас...Мойта щерка не иска да сяда на гърне.Казва  ,може да стиска ,но само като кажа "гърнето"и почва да пищи и да реве.Днес я оставих нарочно да се подмокри да разбере,че не е хубаво ,но файда- йок CrazyВече незнам какво да я правя newsm12
Отивам да я двигам,че голям сън му удари smile3524

# 189
Иве и аз бих си купувала втора употреба,но тук нямаме и затова тъй като майка ми си е в Бг и й заръчах да ми купи нещо от там .Тя е мойте размери(като изключа корема,разбира се  Laughing) и може да ги пробва Simple Smile Аз за бременни искам само едни дънки,другите дрехи ще са ми нормални.
Иначе не е скъпо само в Бг.Тук едни дънки за бременни са 40-60 евро,което не е много евтино  ShockedТуника 25-35,при положение,че нормални туники струват от 8 до 20 евро.Иначе за бебчовците има евтини неща и много хубави .

# 190
Мадленка, няма ли бебче вече? Хайде казвай хубавата новина с всички подробности, че нямам търпение  Grinning

# 191
Има, има. Казва се Даная 3300гр и много красива  Heart Eyes. Оперирали етърва ми по спешност, защото тоновете рязко се влошили и бебето получило аритмия, сега всичко е на ред и двете са добре. Благодаря за стиснатите палци  Hug

# 192
Мадленка честито newsm07 Да ви е живо и здраво.
На Краско бързо оздравяване.
Лека вечер.

# 193
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
МАДЛЕНКА честито!Сега и Галчето да се похвали и картинката ще бъде супер.

# 194
Честито Мадленка, браво на етърва ти да ви е жива и здрава девойката  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт