Отговори
# 165
estela, таязи докторка май много насериозно се е взела. Надявам се, че всичко при теб ще е наред и няма да се стигне до болничен престой!

Аз днес реших от нас да орида пеша до работа-- 40 мин средно бърз ход..моята госпожица май го понесе успешно! Ходих после до НОИ да си подавам болничен...е естествено нищо не бях направила като хората.. но какво да се прави...пустия му бременелски мозък..

А моя мъж казва: " Май дупето ти расте по-бързо от корема" smile3514 smile3514

# 166
Привет и от мен   bouquet

Четох ви по диагонал, че нямам много време в момента. Включвам се да пожелая на Галчето много късмет и дано всичко се окаже един ужасен кошмар. Всички сме с теб, мила Галче  newsm17

Отивам да обядвам някъде набързо и после се отправям към Фемина. Ще пиша подробен отчет за прегледа довечера, че дотогава най - вероятно няма да имам време.

Цунки по муцунки  Hug

# 167
Мили майчета  Знам че сме силни и можем да се помолим за скъпата ни  Галка  Praynig
Днес са били на генетична консултация, а утре  ще правят ултразвук  и амниоцентеза .Лекарите са казали,че всичко е възможно  Peace
Нека се обединим в молитвите си и тази прекрасна майка да бъде щастлива!Вярвам в нашата позитивна мисъл и енергия!Галче,ние сме с теб    newsm17 newsm17 newsm17

стискам палци! сигурна съм че всичко ще е наред!

# 168
Сега съм взела едно масло за стрии на Икаров и с него.
Аз мислех да си купувам такова масло против стрии на Икаров,до сега се мазах с бадемовото масло на Икаров,но в аптеката ми каза че това масло простив стрии не става за бременни,било вредно за бебето,защото имало етерични масла или нещо такова  Naughty нз до колко е вярно,но те със сигурност са по наясно от мен и затова си взех Eucerin Korper Pflegeol немско е, доста е приятно и на миризма,според мен и като се намажа и ми облекчава сърбежите,за сега съм много доволна

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 14:44 от kat_kat

# 169
Галче  fingerscrossed ще се молим всички за теб и дано накрая да се варнете с добри новини  Praynig

# 170
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте и от мен.Аз имам чувството,че със Галчето нещата ще са положителни.Вътрешното ми усещане е такова.Дано не ме подведе.Чакаме добри новини.Галка с теб сме.

# 171
Хайде момичета стиснете по едни палци, че етърва ми май са я приели за секцио   Heart Eyes

# 172
МАДЛЕНКА стискам!Ще чакаме да се похвалиш.

# 173
Здравейте мамчета в новата темичка! Искам да ви попитам нещо, ходих днес и си пуснах кръвни изследвания и ми изследваха и хормона на щитовидната жлеза TSH понеже имам прекалено сърцебиене и много се задъхвам. Оказа се,че е доста по-висок от референтните стойности ( 0.35-4.94) - 7.38. Знаете ли нещо за този хормон? Опасно ли е ? Много се притеснявам да не навреди нещо на бебчето.?

# 174
Evita на този етап се радвам че си добре и ти пожелавам скорошно избавление от мизерията, както и хубав резултат Hug
Искам да те питам нещо, аз ти  бях писала на лични ама нещо май съобщенията не стигат до хората, затова ще те питам тук и се надявам да ми отговориш когато имаш възможност разбира се Grinning
Става въпрос за банката за съхранение на стволови клетки, препоръча един сайт но неможах да се ориантирам те имат ли представителство в България и как осъществяваш контакт с консултант. Проучвам въпроса и искам да видя и тази фирма. Също така би ли ми казала ако не е тайна разбира се, какво те притеснява в Крио сейв защото ми се стори, че имаш нещо против тях, а аз се бях насочила към тях и ми се ще ако има нещо нередно да знам, за да направя най-правилния избор. Благодаря!
Кокетка нямам търпение да пишеш нали и аз ще ходя при доц. Димитрова на 15.04.2011 и ми е любопитно ама има още време при мен.
Мадленка стискам и на краката даже Peace ех че хубаво скоро ще си гушне бебчето Heart Eyes
Ева не съм много наясно но май се контролира по някакъв начин медикаментозно ако не бъркам нещо.

# 175
  • София
Мадленка,  Praynig Hug еййй и да не напиеш бебето довечера  Party

# 176
И отмен едно силно стискане на палци за Галчето !  hug

Мадленка за етърва ти  fingerscrossed

Аз съм качила два килограма последния месец. Странно мисля си ,че корема ми е голям ,а никой не ми го забелязва .

# 177
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за всички момичета,които имат нужда!!!

# 178
Хайде за етървата на Мадленка и аз пожелавам успех  newsm67 

# 179
ЕВА принципно,ако ти е висок хормона Аг-то трябва да те прати обезателно на ендокринолог.Той решава какъв медикамент да ти предпише и по колко.Аз по принцип също имах преди години проблеми с щит. жлеза,но откакто смених докторката всичко е повече от чудесно.Иначе всяка година пускам хормони,даже сега февр. направих изследванията без да знам,че съм бременна и също си направих и на антителата защото преди години ми бяха супер завишени.Знам,че това не е за подценяване особенно при блеменност,така че по най-бързия начин отивай на ендокринолог.Хормоните и антителата оказвали някакво въздействие на бебето.Ама сега не се шашкай предварително,преди ендокринолога да ти каже конкретно как стоят нещата в действителност.Даже моята ми каза,че и в 8-я месец пак щели сме да пуснем хормони.Незнайно защо,но жената си знае работата.Аз от 5-6год. съм без лекарства,преди бях предозирана.

Общи условия

Активация на акаунт