Отговори
# 300
Мила Кокетка я не се ядосвай, че ще си направиш някоя беля. Крака сигурно ти се е схванал нерв от това, че те е ядосала тази лекарка. Това е толкова типично лекарите са страшна работа. Обикновенно даже те препращат в кабинети на техни познати и т.н. Моя лекар също прави ФМ, но много държи да отида при специалист.
Ако си притеснена си направи консултация за маточната артерия на друго място и не се занимавай. За очите прегледа наистина се прави по нататък и си искай направлението кажи, че задължително държиш на това изследване да видим как ще ти откаже. Много ме дразни това отношение.
А за движенията на бебето изобщо не се притеснявай, първо аз първия път усетих малкия чак в 6ти месец. Сега си мисля, че го усещам бебето ама не съм 100% сигурна а ми е втора бременност и уж трябваше по-рано да го усетя. Какво има да се съсредоточаваш тая докторка ще те накара да медитираш още малко. Според мен изказвания от рода на "бебетата са по-активни вечер" са абсурдни. Не се връзвай бебето си мърда и всичко си е ок както си се убедила на ФМ.
Една силна Hug и се успокой. Ако нещо те притеснява търси друго мнение изобщо не се примирявай само спокойно Hug 

# 301
Здравейте!

Кокетка, не се ядосвай, няма смисъл да притесняваш бебето и да изнервяш себе си, заради алчни лекари! Аз също бих сменила лекарят си ако усетя, че и най-малко ме притеснява и ме довежда до нарвни състояния!  Hug
Не разбирам какава е тая работа Shocked Вчера моят лекар ми каза, аз сега ще ти направя ФМ, но държа още един колега, на който това му е тясна специалност да те види, за да сме сигурни, че всичко е ОК.

Много ще се радвам да се организира среща, много ми се иска да ви видя Hug Дано и успея да дойда де   bouquet

Аз също съм хремава...детето ходи 3 дни на градина и сега се влачим всички болни #2gunfire Имам чувството, че детските градини не са детски, а място където бъкат зарази и както влезеш вече трябва да ти е ясно, че нещо си хванал, шарка, вируси, и какви ли не гадости Shocked
Оплаках ви се Embarassed

Бързо оздравяване на всички болни като нас!
Стискам палци за всички, които имат нужда от това!

# 302
здравейте бременелки

лиле това за медитацията много ме разсмя,оредставих си го... Crazy
кокетка и мойта докторица(нищо че сме си близки и си я обичам като майка)ме издразни с такъв абсолютно същия израз при това че аз съм с втора бременност и и казвам че не усещам бебето още(това преди месец)и тя ми казва ааа не си се съсредоточила,да бе да.аз нямам търперние да го усетя а тя...при това че с втора бременност трябва по-рано да го усетя.краско по това време какви танци ми хвърляше вече.

но да се похваля от половин час насам бебчо такъв маратон ми мята в корема че като си сложа ръката и на нея го усещам,много ми е вълнуващо все едно за първи път ми е Crazy  много съм щастлива newsm44

а краско за щастие е вече много по-добре.снощи спахме за първи път от много време добре.и той успяваше да диша с нослето добре ,а и вече гърлото му е добре щом сам си търси да папка.той понеже сега прохожда и снощи съм си отворила едно сладко нещо(да не казвам че все пак всички сме бременни)и той само като видя че шумоля с нещо от единия край на стаята дойде сам до другия край(а при майка ми хола е доста широк)и сега ще видим кога е новин да правим пристъпулка Grinning

сега ще ви оставям че навън е много хубаво времето и мисля да го изведа краско,нищо че е болен нали трябжва да диша чист въздух детето
лек и слънчев ден на всички Hug Hug

а сетх се още нещо да кажа на кокетка а и на другите мамчета.аз си спомням към края започнаха много да ми се схващат краката та ако не реагираш навреме както трябва може да стане много лошо.аз си намерих начина и дано да го обясня правилно да ме разберете.когато усещате че ви се схваща крака си хващате веднага пръстите на краката и ги издърпвате в посока към вас цялото ходило и веднага се успокоява крака.аз понеже мъжа ми е бил футболист и от него го знам и облекчава веднага.дано да сте ме разбрали и да съм помогнала иначе знам колко боли Rolling Eyes

извинете ме задългите постове,просто докато пиша за всичко и..... Embarassed Hug

# 303
Ения, честито първи стъпки на Краско! Бързо да се оправяте и вие!
Браво за шутчетата, аз все по-рядко го усещам това бебече Embarassed

Момичета, как мога да получа парола за албумчето? Удобно ли е някой да ми я изпрати?

# 304
Кокетка  Hug Опитай се да не се ядосваш. И аз имам подобни случки, такива лекари може да намериш на всякъде по света  Confused. Нищо друго не му остава на човек, освен да отиде на друг лекар.
А за схващането, може и да е било от нервите. Обаче ако се повтаря, може да се дължи на недостиг на магнезий ( при мен беше така).

Ения, жалко, че ти се е изгубил поста  Sad. Ако въпросите ти към мен са все още актуални, питай пак, с удоволствие отговарям  Simple Smile

Тара, успех  Hug

# 305
Момичета, благодаря ви за паролките!
Разгледах с удоволствие албумчетата...тооолкова сте красиви, а коремчетата са прекрасни! Hug
Дори и аз успях да си кача снимки Simple Smile))
Отиваме на разходка, хубав ден на всички!
Много усмивки и позитивно настроение!
  bouquet

# 306
И мен по ЖК ме гледат на 3D и 4D/в болницата в която ходя разполагат с такъв/ , но лекарката ми го прави за удоволствие. Не ми е взимала пари за това .
Кокетка не се ядосвай има лекари които се държат по този начин.

Аз съм съгласна за среща на 22-ри ,дано да съм здрава до тогава .

# 307
  • Асеновград
Здравейте момичета.Днес бяхме с малката на лекар, да видим бебчо и с надежда да ни кажат пола, но уви.Тя малко се разочарова, но пък беше много щастлива като видя бебето.
По важното е че всичко е наред.
Хубав слънчев ден.

# 308
Привет на всички! Желая ви позитивно и слънчево настроение през целия ден! Благородно завиждам на тези, които могат да прекарат деня далеч от офисите или пък заедно с децата си!

Добре дошли на новите мами! Наистина варненки се увеличават! Хайде среща и на варненските мами! Аз нали сега съм си в София все изпускам срещата тук, и предната изпуснах по 3-ти март и тази покрай Великден май ще изпусна. Cry Надявам се все някой път да се присъединя.
Кокетка, те момичетата по горе всичко са ти казали, ама и аз съм попадала на подобно отношение, не се ядосвай и не се изнервяй за глупости.Както е казала Q-T "Хич не си го слагай на сърце."
А, относно получаването на спазми...имам същия проблем и по принцип, казват че е от недостиг на магнезий, ама забравих оня ден да се оплача на ЖК. Аз получавам през вечер, а някоя вечер и по 3-4 схващания едно след друго, направо вия от болка. Eniq го е обяснила, точно така се справям последно време и аз - ходилото към мен, нещо като контрашпиц. Радвам се, че Краско е оздравял.
Lea, и аз посещавам Гиздов за ЖК.
А това за усещането на бебчетата си е толкова индивидуално, как е възможно някои лекари да вменяват вина на майките?! Нали зависи и от разположението на плацентата и от куп други неща?!

И момичета, не забравяйте, че днес е професионалния празник на лекарите и медицинските работници! Да им е честит!

# 309
  • София
Честит празник на всички лекари и медицински работници!

Тара, стискам палци и чакам да разкажеш как е минало и след 4-5 дни да се похвалиш с отлични резултати  Praynig

Кокетке, аз също получавах такива болезнени схващания на мускулите - крампи, което беше вследствие на недостиг на магнезий, а от там и получавах контракции... Хубаво е да се посъветваш с лекар било то и по телефона, а да не чакаш следващата консултация.

Много пациентки има на доктор Гиздов.

Момичета, да ви кажа, че аз май се спрях на марка за количката - испанските JANE. Има ги в Премаман и в Бейби мола в Люлин. Само меделът трябва да конкретизирам.

Бях се сетила да ви питам, дали на ФМ казват нещо по отношение на термина?

За JANE само добри отзиви съм чувала. Има ги и в магазин baby planet до ВМИ http://babyplanetbg.com/index.php?m=320&id_marka=39

На феталната определят термина..

# 310
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте мами,голяма дискусия сте му дръпнали.Ей и във нашия град видяхме малко слънце.Какъв беше този тормоз?КОКЕТКА веднага си сменяй докторицата по ЗК.Има толкова много и кадърни,мамите от София спокойно могат да ти препоръчат.Аз днес бях на консултация.Относно тревогата ми за тромбоцитите докторката каза,че може нещо да е грешка и ще пуснем други-да не се шашкам.Взе ми влагалищен секрет.Гледа бебо на ехо.Всичко мина перфектно.Малкото човече е 150г.,като казах на мъжът ми той ми се изсмя,че било колкото едно парче сирене.Как можело да бъде толкова малко?Относно гостоприемствеността ни ама ние Варнески сме много пекани.Вие само кажете кога ще дойдете и ще ви чакаме до табелата на входа на града.Бяло платно ще опънем,погача ще ви направим,каквото кажете.Само като идвате насам носете и слънцето в джоба,че нещо ни подминава.Сърдито ли ни е?Като тръгвах днес за консултация дилемата ми беше дали ще ме гледа на ехо,защото досега ме е гледала два пъти.Но всичко мина перфектно.Аз и затова се записах при нея,защото винаги гледала на видеозона.Споменах и че не съм правила ФМ и тя ми каза в следващите две седмици ако искам да направя.ТАРА не се притеснявай стискам и за тебе палци,дано всичко мине безпроблемно.

# 311
Момичета, добре че сте вие  Hug Не знам какво бих правила без вас  Heart Eyes

Относно докторицата - не мисля да я сменям, защото не ми се занимава да ходя до Джи Пи-то а след това да ходя при АГ-то да си взимам документите. По - скоро ще започна да се следя и при друг лекар, а при сегашната - да си минавам на отчет веднъж месечно и толкоз. Сега остава да реша и при кой друг лекар да се следя и готово  Mr. Green

А за схващането - и аз си помислих, че може би е от липса на магнезий, но така или иначе ми се е случвало само веднъж, ще наблюдавам и ако зачести - ще се допитам до лекар.

eniq, това с изпъването на крака и аз го знам от танцувалните си години. Обаче снощи в просъница ми се случи и докато реагирам, събудих с писъците си мъжа ми и ми направи масаж и ме отпусна  Mr. Green

Айде мами, бай засега от мен, че работата ме зове  Crossing Arms

# 312
Здравейте  момичета !   bouquet
 Аз се влоших  -  днес вече не мога  да  говоря  от  болки  в гърлото  все едно имам  рани  там !  Outta Joint Outta Joint

Обачеееее, вижте  , смених  лентичката  .... Бях  на  ФМ и  на 4д! Докторката  ме успокои много и  каза , че всичко  е наред и  че чакаме МОМА -  вече със сигурност!  bowuu
 Моя  син като  видя  снимката от  4д режима  каза -  Това е ДНК  пришълец и  май  се усмихва!  Tired   Joy hahaha

# 313
Сега разгледах албумчетата.
Страхотни сте всички,а някои от вас имат вече видими тумбачета.Браво Hug
Моето само вечер се явява и сутрин пак изчезва  и затова още не съм го снимала,но качих една снимчица в другото албумче.
Момичета как сте с вкусовите си предпочетания?Аз съм много странна.Както ми се хапва солено и изведнъж умирам за сладко и след половин час пак солено и така до безкрай.Мъжо вика угодия нямаш,но това е-БРЕМЕННА РАБОТА. newsm78

Варна аз съм навита за една среща.Вие какво ще кажете?

# 314
  • София
Излизам от сянката  Mr. Green Чета от януари, но нещо все ме помръзваше да се включвам.
Втора бременност, термин 07.09, сина ми обещава че ще е момиче, а мъжа ми че ще е момче  Mr. Green на 15.04 съм на ФМ при Димитрова и ще разберем....надявам се. На 28 г. съм ....без 10  дни.

Иво го раждах в Токуда и ако има заинтересовани мога да обясня подробно за обстановката и персонала. Въпреки че това беше преди 4 години  Peace

Сега не съм решила къде ще раждам....много се чудя все още Шейново или Тина Киркова  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт