Отговори
# 690

Na mama Misheto честито за придобивката много е хубава  Hug Hug Hug

# 691
Искам да ви питам кога влизаме в 5-ия месец /от коя седмица/, информацията в нета доста се разминава.  Thinking

# 692
  • София
delaida, добре дошла и само хубави вълнения ти пожелавам до финала, а и след това! Аз си броя месеците според термина, т.е. след 21ви април влизам в 5ти месец.

jaded  Hug

# 693
  • София
Здравейте мацки  Hug
delaida Добре дошла  Hug

Относно кърменето, по-хубаво и лесно нещо, като свикнете с него няма. Пожелавам на всички да успеят в това начинание.

Мадленка не се ядосвай. Винаги става така, мислим доброто...пък оставаме грешно разбрани. Моята снаха например не търпи критика. Племенника ми е на 4 месеца, а вече е захранен почти с всичко....включително и сурови и пресни плодове  Shocked което за мен е безумно. Опитах да говоря с нея, тя се разсърди че и "давам акъл" и повече не се меся в чуждите работи, въпреки че в случая мноооооооооооого ми се иска  Crossing Arms

# 694
delaida,ами ти си вече в края  19 г.с и в средата на 5 месец.

# 695
И аз като isita мисля,че когато ти е датата на термина,тогава ще влезеш в петия PeaceДобре дошла при нас HugТака ми се прияде манджата на Мадленка,че днес вече не издържах и си я сготвих LaughingСега отивам да я пробвам  chef

# 696
Delaida, добре дошла  Hug И аз си броя месеците според термина - например термина ми е 24, значи всеки месец на 24 влизам в следващия... добре ли го обясних  Grinning

# 697
  • Асеновград
Здравейте , бързичко да се похваля.Вчера бяхме на 4д. преглед, всичко с бебчо е нормално, Peace ще си имаме пак момиченце. LaughingДъщеря ми като разбра че ще има сестричка, много се зарадва, такова беше нейното желание.Таткото малко се "разочарова" така му се искаше момченце,но.....Днес пак си говорим, и той милият ми казва, още не е много сигурно може доктора да се е объркал. Peace

# 698
Здравейте момичета. Напоследък нямам много време да чета тук, но тези дни се надявам да си наваксам, защото много ми липсва форума и в частност вие   bouquet

И сега с един въпрос. Днес си записах час за ФМ в 22седмица при доц.Димитрова от Фемина. Знам, че има много отзиви във форума за нея. Успях да попрехвърля малко и честно казано леко се разколебах, защото имаше не малко мнения за това, че често претупва и не дава много информация (което не я прави по никакъв начин лош специалист). Дилемата ми е, дали да не се обадя в Марковс за час  Thinking
Моля, тези от вас, които са си правили ранната при д-р Димитрова, да споделят.  Hug

# 699
Момичета,отивам да видя бебчо.Стискайте палци да се покаже  Peace

# 700
Сутринта си бях намислила по кои теми искам да се включа, обаче пусти бременен мозък - не съхранява никаква информация  Flushed

delaida, добре си ни дошла! Приятни мигове във форума ти пожелавам. Както Диана вече ти е казала, не само си влязла в петия месец, ами си го и преполовила  Mr. Green. Иначе пети календарен месец е от 18 до 21 г.с., а лунарен - 17-20 г.с.

Fely, честито ти "лентяйство". Да му се насладиш пълноценно  Hug И недей да се притесняваш излишно  Naughty

Na mama Mirsheto, честита придобивка. Със здраве да си я ползвате  Simple Smile

сладката мими, честита ви мома  Party

miu_miu, аз бях на скрининг и на ФМ при Димитрова, живот и здраве към 32 г.с. ще правя и късната ФМ при нея. Изобщо не мога да кажа, че претупва прегледите. Наистина не говори много, но когато има какво да каже, го казва, пък и да я попиташ - ще ти отговори. Все пак колкото пациенти има Димитрова, толкова и мнения ще чуеш  Peace

И ще помоля всички мами, споменаващи храна, да имат милост спрямо нас, работещите, които нямаме възможност да готвим и хапваме разни вкусотийки на работа  Laughing

Също така ще помоля за разяснение на схемата "дата на термин - месец от бременността"  newsm78

Теди, стискаме палци  Hug

# 701
na mama misheto страхотна придобивка.Честито!И на мен така ми се пазари,но от каката си имам всичко и то си е като ново.
Това е количката ,която ще си ползвам и за бебето.Аз съм много доволна от нея,а и няма все още друга макар 3 години по-късно която да си харесам повече от нея.Като се вземе предвид и колко ми излезна тогава /2700 с всички аксесоари/а дъщеря ми я ползва само до годинката.Милата изобщо не стоеше в количка/само ако спи/.Дано поне бебето я използва.
http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.thepepperkids.com/ … p;ved=0CEAQ9QEwBA

Това ни е люлката -и от нея съм много доволна.

http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.1293

Ето и снимка на бънджито,което си имаме .И то е от сериата на люлката.Дъщеря ми не излизаше от него.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/2099

Столчето  ни за хранене е това.

http://www.slunce-bg.com/product/530/stolche-za-hranene-inglesin … -zuma-grafit.html

И проходилката това:
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=3284

Знаете ли,че ме е жал че нищо няма да купя за бебчо,но като ги гледам нещата в кашоните.Те са си нови и още са актуални и май само дрешки ще купувам и то ако не е момиче.Ако е пак девойка дори и дрешки имам цял гърдероб прибрани,като всяка мама със второ сигурно.

Вие мамите със второ какво ви е мнението за тези неща?

# 702
  • София
miu_miu ,  за час при Марков е много късно, още преди две седмици казаха, че той при него се записват часове за края на май.

За Димитрова знам, че е добър специалист, но малко студена, но това не е много определящо за ФМ, важното е да знаеш, че си в сигурни ръце и очи и всичко ще е ок. Peace

# 703
Koketka, мерси за бързия отговор  Hug

Галче, много се радвам за теб  Hug Hug . През цялото това време, в което нямах възможност да чета, си мислих за теб!

Na mama Misheto, така и предположих за Марков, че съм закъсняла. Ще се доверя на положителните отзиви за д-р Димитрова.

# 704
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Здравейте!
Идвам си от ЖК Simple Smile Всичко е наред, вече сме цели 17см и видях бебчето даже и на стария ехограф на мойто АГ  Mr. Green Нямам търпение да дойде другия месец и да си видя детенцето на 3 и 4д   bouquet
Koketka, ако термина ти е определен за 20 септември на всяко 20-то чисто влизаш в следващия месец. Т.е. на 20.01 влизаш във втори месец, на 20.02 в трети и т.н. Разбра ли сега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт