nadejdata
искам да споделя в брошурата на била има промопакет мокри кърпи памперс сензитив 336 бр за 15,79 който желая може да провери от четвъртък
а и забравих да ви се похваля от днес започнахме захранването-с 5мл сок от ябълка златна превъзходна

направо незнамкакво да кажа-какво е това наддаване при това дете,пу-пу.
Миналия път рева, когато слагаха хепатитната, която уж е без странични ефекти, а сега...
Стискайте ни палци да мине добре и да не реве много.
Миналия път рева, когато слагаха хепатитната, която уж е без странични ефекти, а сега...
Стискайте ни палци да мине добре и да не реве много.

сигурна съм, че притесненията са ти напразни 
струва ми се, че доста време мина... дано всичко да е наред с малкия Иван 
как може един родител да вземе такова решение??? всъщност имаме ли избор??? Вярно е, че някои от страх от страничните реакции (изключвам случаите, в които има медицинско предписание за това) отказват слагането им, но това не ми се струва решение, защото мислейки си, че предпазваме рожбата си от нещо предполагаемо, може да му навлечем наистина сериозен проблем. Все пак ваксините ги предпазват от доста коварни болести. Може би на този етап здравното министерство ни прави услуга като не си е свършило работата докрай и се налага да се отлага във времето слагането на ваксините, защото си мисля, че колкото е по-голямо бебчето, толкова по-лесно ще ги превъзмогне. За протокола на 31 март бяхме на консултация и трябваше да ни сложат пентаксима, но се оказа, че още не е доставен!!!
Евридика, Бенджи сигурна съм, че бебчетата ще са ви храбри и бързо ще забравят

) хубаво време по великден за да се наслади на пролета на вилата 
хубаво я храниш Еленка... продължавай все така 

. Пожелавам на всички бебчета да ги понесат възможно най-леко! Рая нито температура ми е вдигала, нито ѝ се е подувало мястото, нищо. Дори не помня да е плакала много. Е, имам си и аз винаги парацетамол в аптечката
за всеки случай. Препоръчани теми