Отговори
# 180
Добър вечер! Да се отчета на бързо - 4600 гр (+900) сме и 56,5 см. Ваксина не ни биха понеже сме още с малко червено гърло. Отложиха ни за др. сед. Юнакът ми малко е върнал в теглото от болестта, но пак сме добре. Специално щях да успокоявам ОГНЕНА, защото при мен кърма бол, но не наддаваме така като другите, но аз не се притеснявам, доки каза, че е доволна от нас, пораснал е юнака:)

# 181
  • Варна, морето, сините вълни...
Ние се събудихме, н му дадх малк чайче и сега си смучи бибата. Чакам да нададе гладен вой и понеже ще е скоро реших да не лягам  Hug
За нас няма ваксини поне до след 3тия месец, така пише в епикризата след операцията. Не знам за добро (след като гледам как минава при вас) или за лошо, но за сега ще ги пропуснем.
И да се оплача вчерс получих писмо от социални, объркали са ми болничния (за майчинство дето е предпоследния)  #Cussing out #Cussing out и сега няма паричкиии ooooh! С кво ще купувам памперси, то няма все да ни подаряват  Naughty

# 182
Добро утро

веднъж и аз да съм будна и да сложа закуската, макар да съм в леглото все още  Mr. Green

# 183
Не исках да развалям закуската затова пиша пак. От снощото ядене в 1 часа всичко се изповръща след оригване, после пак дадох и пак се изповръща. Сега се събудихме в 6 часа (друга сутрин ядем в 4.30) и още докато ядеше всичко върна. Аз я преоблякох и пак дадох кърма и след като изяде 50 мл иоригна отново повърнна малка част, след което започна да хълца. Сега си лежи и се усмихва тук там, тук там мрънка и незнам защо така това дете.

Огнена - добре сте наддали, не се притеснявай  Hug
Лори - не мисли негативно, ти си позитивен човек  Hug
Яребичка - как разбраха че е червено гърлото, на нас никой никога не ни го е гледал  newsm78

И още да се оплача, от снощи си имам запушени канали на гърдата с многото мляко  ooooh! , много ме боли, само стискам с помпата и още повече става болката. Тази нощ правих горещи компреси доста време, обливах в банята с топлаа вода, киснах гърдата в купа с топла вода  Crossing Arms , както и изпих доволно кличество лецитин ,днес продължавам дано скоро да спадне че е като футболна топка.

А иначе да кажа преди повръщането историята, че снощи не ми се пишеше - от вчера ядем на по 2 часа и ревем като луди. Едва заспахме снощи с 300 зора  #Crazy , ама аз бях изяла половин шоколад следобяда и може от него да е реването, но за ядене на 2 часа не намирам причината.
Ако продължим да връщаме в 9 часа ще звъня на педито да се изкаже  Whistling

# 184
ОГНЕНА браво на хубавата Елена, чудесни резултати, не се притеснявай!
БОБЧО ами с клечка му го гледа, ама ние нали бяхме болни мин. седмица и двамата с малкия (таткото ни зарази) - бяхме със сополи и червено гърло, но без температура, та на малкия му изписаха сумати лекарства и пии 5 дена. Ние по едно и също време с Ванката на АМИДАЛКА се разболяхме, та и аз се бях стреснала да не слезне надолу, но засега да чукам на дърво няма такива признаци. Дано АМИДАЛКА се включи скоро с добри новини и са се оправили вече, стискаме палчета!
Успех днес на всички майчета и бебчета с ваксините и не се притеснявайте!
Педито ни вчера беше много доволна, че сме забелили пишока, каза, че вече сме мъже:)))
Мерси за кафенцето, мен голям глад ме гони тази сутрин hahaha

Лек ден, цунки!

# 185
  • Полски Тръмбеш
ДОБРО УТРО  Simple Smile
КАФЕНЦЕ  и от мен
и компания  Mr. Green - за мен си мечтае  Joy  ох и този ми е слабост  Heart Eyes  'ма 'ко да правя ка'т има хубави мъжее  Blush
Браво на хубавата Елена  Hug
за ваксините- ние още нямаме ни 1- към края на май ще ни ги почват..  Praynig дано да ги понесе по-леко
 Praynig Praynig Praynig за всички бебчета да нямат проблеми с ваксините
 Praynig Ванката да оздравява
после пак че ревем

# 186
Добро утро и от нас!

Мим, голяма изкусителка си с тези кафета! А този и На мене ми е много любим !
Само да се похваля, че сме спали сладко и непробудно ит 22,30 до 5, когато хапнахме за 20- ина минути и пак заспахме, та до сега!
Мамите На хомеопатия- давате ли антидот след ваксините и какъв?

Бобчо, бързичко да се оправяш! Пробвала ли си зелевите листа, май доста помагали!

Светлето, каква спирала слагаш?

Амидалка, дано всичко да е наред при вас!

Пожелавам На всички, които днес  имат ваксини, всичко да мине леко!

Пожелавам ви хубав ден и усмихнати и спокойни бебоци!

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 09:44 от happy-mamma

# 187
Добро утро! Еван вече трети ден си спинка цяла нощ до към 6 и половина..не знам колко ще продължи , но факт е че бебокът си расте и на мен някак ми стана леко тъжно....
Ние сме на консултация по-късно и се надявам да не плачем много на ваксините, защото моето бебоче като не плаче много много като се разплаче по-сериозно и аз се сковавам и не знам как да го утеша миличкия...Иначе му давам Thuya Occidentalis 15 CH - пет зрънца разтворени във вода в деня преди , на и след ваксината...не знам помага ли , но се надявам да е така...Целъвки и до скоро!

# 188
Здравейте!
Бебчетата растат и започват да спинкат добре нощно време. Е, ние се пробуждаме за бибка от време навреме, но се търпи. И ние снощи заспахме след хранене от раз в 23 ч. и после в 5,30 станахме, слд което към 6 и нещо отново заспа до 8 ч. Сега спи отново, но имахме и будуване с гукане, акане, миене - пълна програма!
Пожелавам успех на майчетата с ваксини днес, нашите малчугани са борбени - няма да имаме проблеми.
Времето при нас е ужасно - днес ще си кукуваме вкъщи. Тя и каката си е у дома - няма да ми е скучно Laughing.
Честити месечинки на lena1, anilevI, JJuleto и barbaroska, много да ви радват малките - Еван, Матей, Ема и Божидара!

# 189
Един бърз запис докато има тишина... Laughing
Хей-я,прегледа при ортопеда,не е задължителен,но е хубаво да се направи.С направление е безплатен.Ние го направихме,педи сама ми даде направление и на 4м пак ще даде.И при баткото така процедирахме. Peace
Амидалка  Praynig дано вече се оправяте.
Стиснати палчета на бебочетата,на които им предстои да ги боцнат.  Praynig
Ваксините- ще слагам само задължителните Peace
Огнена,видя ли как добре си качва детето.Излишно си се притеснявала.Дано сега вече се успокоиш и току-виж и Елена станала по-кротичко бебче...
Честито на порасналите бебочета.Живи и здрави..   bouquet

Нашия нос продължава да хрипти,особено вечер. newsm78 Не му пречи да суче,даже като почне да яде и му се отпушва носа...Водих го пак при педката,каза че има още секрети и да пръскам само от Стеримара...ама вече 2 седмици се влачим с хриптящ нос и като гледам пак ще го водя..

# 190
Благодаря на всички  Hug...но не-не се успокоих, напротив все повече се притеснявам, защото с всеки ден усещам как кърмата намалява, а ако дам добавка никой не може да ме убеди,че детето я изпивало, защото било лакомо-а точно това се случва. Тези 800г са както казах-дори с първите две седмици с дохранване по дори два пъти на ден, представям си да го нямаше това дохранване. ТАзи сутрин за пръв път не издържах на недоспиването, напрежението, умората и я дохраних стабилно след кърменето, защото през нощта от 3 нощи ляга в 22ч и се буди на 3 часа отново-в 01ч, след това не може да заспи до 03ч и като заспи-на сешоара-се буди в 06ч и пак. Денем не мога да спя, не лягам съответно, тя реве по цял ден, и аз вече не издържам. С извинения,ама майната и на кърма и антитела, който иска да ми се сърди отново,ама пак ще си кажа мъката-другото си дете отново не му обърнах грам внимание вече 4-ти ден-все едно я няма. Наистина съм я игнорирала и ми тежи това.
Коликите се засилват, не намалят, станали са кошмарни. През деня продължава да яде през час-час и половина, не може да направи дори 2часа, явно наистина не и стига храната и до колкото се информирах от един подобен случай при януарките-като не става, няма да стане явно.

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 11:24 от огнена стихия

# 191
хепи мама, на нас ни дадоха хомеопатично за успокоение след ваксините, но не съм слагала

аз май съм най-задръстената - дори и не си помислям да местим на някъде за великден - малко е още детето

дано амидала и ванката са добре вече

# 192
Огнена  Hug силно ти съчувствам мила  Hug Не искам и не мога да ти давам съвети как да постъпиш най-правилно! Аз със сигурност до сега да се бях отказала... така че за мен това е голямо геройство!!! Лично мое мнение е, че кърменето не може да е на всяка цена, както и всичко в този живот... понякога независещи от нас причини ни възпрепятстват да осъществим намеренията си, а и кърменето ти досега в никакъв случай не е провал, дори напротив  Hug но според мен трябва да спреш да се тормозиш прихически и физически, и да постъпиш така както майчиното ти сърце диктува... за да се насладиш напълно на грижата и за двете си деца  Hug

# 193
Здравейте,
първо да почерпя за месечинката на Ема -   party023 и да пожелая на другите празнуващи много здраве и късмет  Hug
Днес моята принцеса е много капризна, още от вчера иска да яде постоянно, не спи, а след сутрешното хранене, повърна на няколко пъти и общо взето само се преобличаме! Може би наистина има някакъв скок в растежа или кърмата ми намалява  Cry
Отгоре на това от офиса ме сюрпизираха ужасно. Звънна секретарката да каже, че трябва да си върна лаптопа, защото им трябвал!!! Аз нямам друго рс вкъщи и цялата лична информация ми е на този компютър. Изрично преди да изляза майчинство, говорих с шефовете за този компютър и даже им предложих да го купя. Те казаха, че нямало проблем да остане при мен и изобщо да не се притеснявам. И сега какво, с дете на ръце нито мога да отида да си взема нов, нито имам кога да си прехвърлям нещата и да търся някого да го направи. Просто съм бясна, даже се разплаках... Cry

# 194
някоя мама вчера спомена че в кауфланд били евтини мокрите кърпи на памперс сензитив, та сега се сетих че ние взехме в понеделник от метро 6 пакета за 14,80.
и друго - сега съм поръчаладва пакета памперси на Памперс от Турция на 12 лв (3 номер), искам премиум кер, ама май няма да ме огрее че мн евтино ми се вижда. Иначе съм поръчала пак турси Памперс премиум кер на 17.5 и чакам в петък 4 пакета да кацнат у нас. Като ги получа ще пиша да кажа какво и за колко пари са ми донесли, а междувременно аз се запасих с 2 пак Пуфис от метро за 51.80 (164 бр).

Общи условия

Активация на акаунт