и сега няма паричкиии
С кво ще купувам памперси, то няма все да ни подаряват

, много ме боли, само стискам с помпата и още повече става болката. Тази нощ правих горещи компреси доста време, обливах в банята с топлаа вода, киснах гърдата в купа с топла вода
, както и изпих доволно кличество лецитин ,днес продължавам дано скоро да спадне че е като футболна топка.
, ама аз бях изяла половин шоколад следобяда и може от него да е реването, но за ядене на 2 часа не намирам причината.

- за мен си мечтае
ох и този ми е слабост
'ма 'ко да правя ка'т има хубави мъжее 

дано да ги понесе по-леко
за всички бебчета да нямат проблеми с ваксините
Ванката да оздравява

дано вече се оправяте.

Не му пречи да суче,даже като почне да яде и му се отпушва носа...Водих го пак при педката,каза че има още секрети и да пръскам само от Стеримара...ама вече 2 седмици се влачим с хриптящ нос и като гледам пак ще го водя..
...но не-не се успокоих, напротив все повече се притеснявам, защото с всеки ден усещам как кърмата намалява, а ако дам добавка никой не може да ме убеди,че детето я изпивало, защото било лакомо-а точно това се случва. Тези 800г са както казах-дори с първите две седмици с дохранване по дори два пъти на ден, представям си да го нямаше това дохранване. ТАзи сутрин за пръв път не издържах на недоспиването, напрежението, умората и я дохраних стабилно след кърменето, защото през нощта от 3 нощи ляга в 22ч и се буди на 3 часа отново-в 01ч, след това не може да заспи до 03ч и като заспи-на сешоара-се буди в 06ч и пак. Денем не мога да спя, не лягам съответно, тя реве по цял ден, и аз вече не издържам. С извинения,ама майната и на кърма и антитела, който иска да ми се сърди отново,ама пак ще си кажа мъката-другото си дете отново не му обърнах грам внимание вече 4-ти ден-все едно я няма. Наистина съм я игнорирала и ми тежи това.
силно ти съчувствам мила
Не искам и не мога да ти давам съвети как да постъпиш най-правилно! Аз със сигурност до сега да се бях отказала... така че за мен това е голямо геройство!!! Лично мое мнение е, че кърменето не може да е на всяка цена, както и всичко в този живот... понякога независещи от нас причини ни възпрепятстват да осъществим намеренията си, а и кърменето ти досега в никакъв случай не е провал, дори напротив
но според мен трябва да спреш да се тормозиш прихически и физически, и да постъпиш така както майчиното ти сърце диктува... за да се насладиш напълно на грижата и за двете си деца 
и да пожелая на другите празнуващи много здраве и късмет 

Препоръчани теми