Отговори
# 705
И аз качих моите снимки....много хубаво бебешко парти им спретнахме на дребчовците.
Елче Hug Hug.
И аз съм ЗА среща по женски..дано тогава успеем да се съберем повечко.
J_M_M честити ходещи крачета.

# 706
  • Sofia
Привет!

Отдавна не съм се включвала, но ме е завъртяла шайбата дето се вика Simple Smile
Започнах работа 3 дни в седмицата, 2 дена в къщи се гледаме. Преместихме се на къщата ни за лятото и там са бабите, та се гледат. Записахме се и на кухня там. Като цяло съм по-доволна от държавната отколкото от всички частни...
Бяхме на море в комплект с бебе Йоан и двамата с Емо се върнаха болни.. Sad иначе мястото ни хареса - в Гърция, Халкидики, Сани. Времето беше променливо, но аз не съм се и надявала да е море. На море ще си ходим на 15.05 на един гръцки къмпинг на бунгала (Каламици).
Аз съм За женска среща  Hug

# 707
J_M_M, честити ходещи крачета! Леко и безаварийно!   bouquet
Много сте готини софийските мами на общия РД, а дечицата са уникално сладки!  Hug
И аз съм ЗА само женска среща.  Peace

# 708
  • София
Е, супер! Има много готини снимки  Hug

И аз съм навита! Следващия път само мацки на барче!

J_M_M, честити ходещи крачета на Георги!

marini, съжалявам за загубата ти...

# 709
Ей, супер снимчици! Добре сте изкарали! Много са пораснали дечурлигата!  Heart Eyes Съжалявам, че не успяхме да дойдем, ама... с тези болести. Егати! Аз зимата не боледувам, но почне ли да се стопля, съм веднага сополива... Тъпотия!

J_M_M, честити ходещи крачета! Само напред да върви юнака!

marini, съжалявам за загубата ти!  Hug Confused

Аз няма как да дойда на среща по женски с моя скачен съд... Вечерите са кошмарни - през 1 час се буди. Не, че ми тежи толкова, де, но няма как да забегна, защото само в мен се успокоява...  Sad

# 710
Ей, защо никой не пише, бе хора? Засрамете се!!!  newsm03

# 711
zar4e, засрам... Wink Hug
Или_, 15 кой месец ще е морето ви, щото 15.05. мина, а ти в бъдеще време пишеш... Wink
elf1980, и ние ще сме на футболния турнир на 25ти от 18ч. Може и да се засечем някъде по трасето!
За женската среща съм винаги навита, но сега с тази Виена, която ми предстои, гледам да не нахалствам много и да се подмазвам повечко на любимия. Но, ако се организира нещо, ще му мисля тогава...
Тя, главната ни организаторка - младоженката, се погуби нещо, та не знам кой ще ни строи! Thinking
Чакам с нетърпение да пресъхне изцяло носа на Теа, че не можем да й сложим ваксината, а скоро ще дойде време за следващата. От вчера насам е значително по-добре и се надявам преди да зачезнем за празниците, да я боцнем!
Хайде, да ви е спокойна нощта и до утре... Hug

# 712
тук съм писах писах и докато побликувам сесията ми приключила та сега отначало добре че го копнах
Аз съм тук да се разпиша  ,благодаря за пожеланията  Hug Hugкупона свърши компютърен специалист - счетоводител ще имам до последно не се реши кое повече му харесва флашкара или калкулатора затова взе и двете,преди това си хареса термометъра(лекар) ама не го признах защото още не беше приготвена питката,бях наредила част от предметите и ги завих човека отишъл,развил  и само чувам ааа,оо,аа и награбил термометъра,а явно доста е гледал и избирал Joy Joy Joy Joy ама аз го замених с хапчета,и явно не са му допаднали.Иначе голямо обилкаляне пада.
ето и почерпка

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

# 713
Хайде и аз да се обадя Simple Smile
Привееет  Hug
J_M_M Явно много надарен ще да е твоят юнак!
zar4e, това за буденето през един час, си мислех, че само ние сме така! Grinning А сега май пак напират някакви зъби, не ми дава да видя кои  Crossing Arms Като гледам местоположението на пръстите в устата, май са долни втори резци и кътници .... ама кой знае... Та, сега се буди около 4 - 5 пъти през 15 минутки, докато започне да спи дълго (1 час  Grinning)
Дори и в устата не дава да й бръкна ... Вчера лапна едно цветенце, не ми даде да го извадя и дълго го примлясква напук насреща ми hahaha
Радвам се, че сте си изкарали чудесно на срещата. Така ми се искаше и аз да дойда  Tired
Елица, много си жестока с думите за тортата  Mr. Green И аз искам!!!

Да не пиша пак, допълвам тук:
Преди малко минах през магазина за малко цитруси и видях при диетичните и диабетични рафтове, едно нещо като бисквити от ориз - Оризовки натурални. Като тия дунапренените зрънчо са, но в друга форма и от ориз. Пише че са без сол, захар, от 100% ориз. Някой давал ли е подобно нещо ... Струва ми се добра алтернатива на царевичните пръчици....

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 13:55 от МIMET0

# 714
Здравейте,
по някаква невероятна случайност е имало 3то класиране при нас и са ни приели на ясла. Малкия ще бъде на 1,5г. септември. Имам възможност да не работя засега и не знам какво да правя  Shocked Shocked Shocked

Отначало много се зарадвах, ама сега се чудя няма ли да е мъничък, градината е далече. Май проблемът е в мен  newsm78

Моля, дайте някой съвет!

# 715
alice62 - според мен трябва сама да решиш, раздялата е трудна. Някои от априлчетата есента тръгват на ясла...всеки сам си преценява. Чувала съм, но не знам до колко е достоверно, че ако детето ти е прието и се откажеш....след това вероятността да го приемат отново е минимална.
За мен лично е рано, сина ми тръгна от 2 год и му се събират има-няма 2 мес ходене....беше си непрекъснато болен.

# 716
  • София
Здравейте мацки Simple Smile

И моите снимки са вече качени! Този път доста фотографи е имало и мероприятието е отразено отвсякъде  bowuu

alice62  честито приемане! Аз на твое място бих го пуснала детето. Това, че няма да си на работа ще е в + при адаптирането му. Ако градината ти е много далеко... предцени дали да не изчакаш за някоя, която е по-близо. После трудно ще го прехвърлиш, а е важно да ти е удобно.

J_M_M браво на юнака! Добре се е насочил, има време - ще обмисли към кое окончателно да се втурне!   Wink

# 717
alice62, моето мнение е, че колкото по-рано тръгнат, толкова по-лесно свикват. Боледуването си е отделен въпрос, но то си е до дете. Колкото до това, че ти е далеч - не знам имаш ли кола, но ако имаш не е проблем. В нашата ясла (с баткото) имаше доста деца от други квартали. Всичко е въпрос на организация. Успех, каквото и да решиш!  Hug

# 718
  • Sofia
Морето ни е на 15.06, грешка на пръстите Simple Smile
Ние сме 6та резерва за едно ОДЗ... уж добър номер изтеглихме, ама с тия социални... като тръгнат на ясла нали спират майчинските или се бъркам?  newsm78

# 719
Чувала съм, но не знам до колко е достоверно, че ако детето ти е прието и се откажеш....след това вероятността да го приемат отново е минимална.
Това не е вярно. Аз специално писах запитване и ми отговориха, че няма проблеми за класирането догодина - т.е. не се отразява по никакъв начин, ако са приели детето сега и не си го записал.  Peace Иначе съвет на Алис не мога да дам, че и аз бих се чудила много в такава ситуация.
Да ви обърна внимание, че когато тръгне на ясла детето, трябва да си прекратите майчинството, че иначе после /дори и след време/ искат връщане на парите с лихвите.  Peace
Да се похваля и аз с мойта питка за прощъпулникаGrinning Ники опипа всички предмети, та не ми е ясно какъв ще става, но вероятно фармацефт и спортист.  Simple Smile
Дадоха ми купони за държавната детска кухня като отидох на място и даже не се наложи да се разправям. Simple Smile Явно нямаха очи да ми откажат с моя пра-стар входящ номер от септември миналата година.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт