иначе мястото ни хареса - в Гърция, Халкидики, Сани. Времето беше променливо, но аз не съм се и надявала да е море. На море ще си ходим на 15.05 на един гръцки къмпинг на бунгала (Каламици).
Съжалявам, че не успяхме да дойдем, ама... с тези болести. Егати! Аз зимата не боледувам, но почне ли да се стопля, съм веднага сополива... Тъпотия!

купона свърши компютърен специалист - счетоводител ще имам до последно не се реши кое повече му харесва флашкара или калкулатора затова взе и двете,преди това си хареса термометъра(лекар) ама не го признах защото още не беше приготвена питката,бях наредила част от предметите и ги завих човека отишъл,развил и само чувам ааа,оо,аа и награбил термометъра,а явно доста е гледал и избирал
ама аз го замених с хапчета,и явно не са му допаднали.Иначе голямо обилкаляне пада.

А сега май пак напират някакви зъби, не ми дава да видя кои
Като гледам местоположението на пръстите в устата, май са долни втори резци и кътници .... ама кой знае... Та, сега се буди около 4 - 5 пъти през 15 минутки, докато започне да спи дълго (1 час
)

Иначе съвет на Алис не мога да дам, че и аз бих се чудила много в такава ситуация. 
Ники опипа всички предмети, та не ми е ясно какъв ще става, но вероятно фармацефт и спортист. 
Явно нямаха очи да ми откажат с моя пра-стар входящ номер от септември миналата година. Препоръчани теми