) . Ако видя, че много боледува ще го задържам повече време в къщи и доктора ще извинява с бележки. Реално искам да го пусна на 2,5 на ясла и ако тази година не стане, догодина пак ще кандидатстваме. Иначе вече съм на бач и така ми е по-добре. Вторник и четвъртък съм си в къщи и си се гледаме, през останалото време са бабите.
Много е страшно и незнам към кого да се обърна, казаха ми че ще го израсте с възрастта, но аз до тогава какво ще правя ще побелея от притеснение
Искаше ми се поне до 2 годинки да го гледам, но така е направено кандидатстването, че избора за нас в момента е на 1.6 или на 2.6... е втория вариант ми е супер неудобен, защото включва и излизане в неплатена отпуска или частна градина
Ми то не се отлепяше от госпожата и само ревеше. След 1 месец го спряха, сега ходи на предучилищна и само се оплаква, че били лоши децата. Аз обаче го виждам, че той не може да комуникира с тях. Не знае как да играе дори с връстници, търси само възрастни
Обаче една приятелка все ми дава за пример племеницата си, която е пропуснала целия първи клас (тогава нямаше предучилищна), защото е боледувала. Та рано или късно децата преболедуват и си изграждат имунитета 
Алекс кашля едно такова сухо и на моменти едва си поема въздух, но това се случва само нощем като легне да спи
Въобще ще се гръмна... Коко поне покрай нея изкара доста неща, надявам се, че в яслата ще е по-добре 
Е, по-късно се научи да псува, ама пак се научи де... 
Естествено и аз директни съвети няма да давам, това си е лична отговорност 
))
Най-добре е по време или след баня, защото кожата е по-отпусната, но може и без. Без баня аз използвах мокра кърпичка, но не знам дали е правилно. Иначе няма значение дали сте прави, седнали или легнали. След известно време може и да разредите процедурата, но започнете с постоянство. Ако виждате, че е тръгнало пак да се залепя - действайте по-смело (нашият док държеше с едната ръка, а с другата с мокра кърпичка побутваше кожичката).
Дано да не е вярно това за следващата година. А дали тогава въобще ще има места
Довечера се събираме с половинката и ще умуваме. По-близка ясла няма, пеша ще шляпам, ако се решим, или таткотос колата.
И много ме е яд, че така се протакат нещата и се заемат едва ли не места на тези които наистина ще трябва да ходят на ясла. Препоръчани теми