/. Честито да му е на късметлийчо. При нас - никакъв шанс! 
Дано да не е вярно това за следващата година. А дали тогава въобще ще има места
Довечера се събираме с половинката и ще умуваме. По-близка ясла няма, пеша ще шляпам, ако се решим, или таткотос колата.
! ще се опитам да я пресъздам скоро!
Голямо щастие вкъщи настана
Решихме накуп да правим прощъпулник и 1ви юни (пък дано се закрепи дотогава да гони питката).
Аз преди лятото ще се въздържам малко от питки и торти.
Мен доста ме болеше мъдреца и нито ми беше до снимки нито нищо. Не успях и да се запозная и да запомня всички за което се извинявам

Искам само да попитам нещо,което ужасно много ме притесни.Снощи майка ми и Албена си играха преди банята,както винаги и аз влизам в стаята и гледам как Албена се търкаля по леглото,стига до стената,завърта се и си удари главата.По звука,който чух се предположи,че е доста силно и съответно се разрева,но така се захласна,че не посиня,а направо стана лилава.Майка ми я взе,а детето не си поема въздух и изведнъж гледам как се отпусна и се свлече в ръцете и. Майка ми и бръкна в устата да натиска езика на долу за да не си го глътне.Повярвайте ми удар щях да получа.След малко си пое въздух,повърна малко,поплака си и се успокои.Тя от малко бебе се захласва като плаче,но сега нещата стават по-сериозни и добре,че майка ми знаеше какво да направи (сестра ми като бебе често си е гълтала езика).Та има ли и други деца,които така се захласват като плачат и са свръх емоционални?

Цункай Албенка от мен!
)
И вие как забелвате пишлетата,докато са в коритото ли ,прави ли вече....де да знам 
Хем ми е топло ,хем ме е страх да не настине ....ето го ,сега е с боди с дълъг ръкав и е потен целия по главата,не е ли студено още за боди с къс ръкав.И друго ,по цяла нощ е отвит ,има ли някакви летни чували за спане

Дано не ви се случва повече!

. Поне нашият опит досега това показва. Съвети, обаче се въздържам да давам - всеки трябва сам да си прецени и да си поеме активите и пасивите от решението. За майчинството - в момента (в деня!), в който бебето тръгне майчинството следва да е спряно - пиша го изрично, щото при нас върлуваха слухове, че трябва да го спреш, като дойде време за плащане не първата такса - категорично не е вярно.
. Дано и ние го минем скоро този период, че сега е голямо дебнене какво лапа, какво дъвче, особено навън нон-стоп го гледам в ръцете, кога ще пробва да опита камък, пръчка, листа. Поне хартиени неща вече изгуби интерес да яде както преди. 

Препоръчани теми