, първо;София РД 01.07.1983 г.[термин - 01.04.] 

Времето ни стигна тъкмо. Аз останах много доволна, че присъстваха всички поканени, събрахме се към 25 възрастни и 12 деца, което за мен беше супер, защото обичам големите компании, но за малката Вики й дойде в повече и бързо се умори, накрая заспа и ми даде възможност да изпратя хората както трябва. Рожденичката получи прекрасни подаръци, и всичко беше точно, от което има нужда. Пускам снимчица на моето слънчице:
И каква хубава торта,чудесна е !!!Браво !

Да ви кажа бях поканила 15 човека в къщи, беше много весело, ама си е бая ангажимент с приготовленията. На всичкото отгоре като взехме тортата "локомотивче" то взе, че се счупи и стана на попара. Е това беше върха
Добре, че от сладкарницата веднага ни направиха нова още по-хубава торта, че ако бяха ми отказали щях да им я нахлупя на главата както бях яхнала метлата
Та май наистина си е по-добре в клуб да се празнува, само че за момента тук няма нищо подходящо.
Клипчето с мечето е много готино 

Добре, чеса Ви направили нова торта, как така се счупи?
Целенасочено и напред
Довечера ще пробвам лука, много ли е гадно? 

Glory_bg, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС! Да расте все така пъргав и усмихнат!
, то няма кой знае какво за разказване - ядене и пиене 5 часа! Децата си бесняха в детския клуб, а рожденичката обикаляше по гостите, както и майка й! Обслужването беше добре - стараеха се момичетата, а и кухнята работеше бързо и вкусно!Предполагам, че за следващия колаж, ще пратим нови снимки, вече с пораснали априлчета, нали?
Препоръчани теми