ме4о Пух е страшна в това отношение,но 4увам 4е и зар4е и други правят
А преди ина4е мн оби4ах да правя сладкиши,торти,сладки....сега нямам никакво такова време:))готвя ден през ден и това е 
)

Аз лично много обичам бисквитени торти и когато крема е лек и без прясно мляко и белтъци (предполагам не сте ги въвели) става и за децата 
Както и да е, ще го отбележим подобаващо само времето да позволи... Сигуено ще има 2 детски купона, а приятелчетата от отчетната на Алекс (там сме една партизанска група
Удари я люлка в слепоочието
Аз бях на съседната люлка с Коко.
Тя беше при нас и като хукна настрани не можах въобще да реагирам
Хукнах да я гушкам, после търча обратно, че Коко не може сам на високата люлка... а всички ме гледат тъпо как снова между децата
и засега се задържа по 5 -10 мин пред него, защото има разни звуци.

Аз малко се ядосах да си призная на майка му, която беше до люлката ама не застана до Коко да речем. Защото аз в данданията хукнах да я гушна и зарезах Коко 

Хората наистина са много несъобразителни понякога ,вчера видях как 2 деца се блъснаха докато карат акомулаторни колички и едното се заклещи здраво между колелата.Ами от сигурно 40 ,50 човека в близост ,никой не отиде да му помогне на това дете
Майка му не знам къде беше ,сигурно на другия край на площада ,защото количките се карат надалеч и уж някакъв ги наблюдава.Но се възмутих от бездушието на хората ,всички цъкаха с език как така не внимават "тези хулигани",а никой не отиде да помогне на детето ,което направо си висеше настрани.Аз оставих малкия без надзор за да мога да помогна,никой друг 
Някои гарнитури за утре мисля да ги направя днес ,че иначе няма как ...Подаръци още отсега получихме поне 5 ,6 .Аз лично много се радвам
Последна прахосмукачка пускам и започвам да му гладя дрехите за утре,то голямото гласене....за момче няма никакъв избор,ама той си ми е красив всякак 
Връхлитат ме едни такива мили спомени ....даже си разгледах на Петето първите снимки и съм напът да пусна някоя сълза от умиление 
Препоръчани теми