кое АМ избрахте за вашето бебче?

• 32 797
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
Ние сме с Аптамил.

# 691
ние бяхме на аптамил 4 месеца,от 23 дни сме на нутрилон,нямаме колики,сега сме и по спокойни и реших че коремчето ни е боляло от аптамила

# 692
ние бяхме на аптамил 4 месеца,от 23 дни сме на нутрилон,нямаме колики,сега сме и по спокойни и реших че коремчето ни е боляло от аптамила

Или сте ги израснали коликите  Simple Smile

# 693
Има такъв момент, че от някои млека боли коремчето. От Хип комбиотик го болеше коремчето и по цял ден ревеше, смених го с Хумана - спря да реве. След това му дадох Милумил - пак почна да реве по цял ден и по цяла вечер. Пак минах на Хумана - пак спря да реве. Ако Хуманата не го запичаше, щеше да е идеалното мляко, но все пак избрах нея. Да реве по цял ден и по цяла вечер бебето не е си опция.

# 694
Фризо 3, но е парфюмирано със ванилия, която запича. Давам и Био Гая за да не се влоши запека и естествено папаме круши поради същата причина.

# 695
Фризо 3, но е парфюмирано със ванилия, която запича. Давам и Био Гая за да не се влоши запека и естествено папаме круши поради същата причина.

А защо просто не вземеш хубаво мляко за деца над 1 година?
Фризо 3 е с изкуствен ванилин и е ужасяващо сладко Stop.

# 696
Sourcherry, до сега бяхме на  Фризо 2 и реших да не сменям ама май ще се замисля.
Поясни какво имаш предвид под  хубаво?  (говори ми в марки, ако  може)

# 697
Лактана Киндер, разбира се Laughing.

# 698
  • Sunshine state
Ние бяхме на Фризолак,после взехме Фризо 2,но последния път,когато зарежахме за следващия месец,взехме НАН2,защото беше намалено.Още не сме й го давали. Peace

# 699
А какво ще рече, че след 1 годинка млеката могат да се сменят? Все едно да пробвам някакво различно за една седмица и после да се върна на старото без проблем, така ли? Ние сме далеч, но ми стана интересно като го прочетох малко по-назад в темата Simple Smile

# 700
Ирето, млеката за деца над 12 месеца вече не са адаптирани, а пълноценни.
Могат да се сменят така, както на майката и детето им харесва. Не е никакъв проблем.

# 701
Лактана Киндер, разбира се Laughing.
и него ще тестваме, ама да  изпием първо това.
Мерси   bouquet

# 702
Аз не съм кърмила и от началото сме на Фризовом. Миналия ден бяхме на консултация и не ни го смениха и този път. Незнам до кога ще сме на него!

# 703
Аз не съм кърмила и от началото сме на Фризовом. Миналия ден бяхме на консултация и не ни го смениха и този път. Незнам до кога ще сме на него!

Защо пък Фризовом? Толкова ли е зле. То в началото всички бебенца връщат - нормално

# 704
Педиатърката ни го изписа не против повръщане, а заради коликите (които вече отшумяха, но не ни го смени и този месец). Положението беше нетърпимо просто. В комбинация с 4 вида капки против колики, горе-долу се търпеше!

Общи условия

Активация на акаунт