кое АМ избрахте за вашето бебче?

• 32 813
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
abs, наблюдавай от кои пелени точно става обрива. Щом ползваш 2 вида, можеш да засечеш.
Колкото и да са уж "дишащи", пелените запарват кожата на бебето.
А петната, които описваш са си май претопляне на областта, където е предната част на пелената.
Ако бебето се лигави е напълно нормално кожата около устата да се зачерви или да се появят пъпчици. Може дори и ненавременното забърсване на попадналото там мляко да предизвиква това.
Едва ли е някаква непоносимост към сегашното мляко. Бебето не е толкова малко и ако имаше нещо със сигурност досега да се е появило не само като обрив, но като слуз в изпражненията, диария, запек и пр.

# 676
  • София
а как му е изобщо кожата? някаква сухота? може ли сега просто да се обостря чисто дерматитен проблем от студа и да няма общо с млякото?

# 677
  • Berlin
Кожата му е добре, не е станала по-суха. Само тези червени петна, които избиват.
За пъпчиците около устата и аз помислих, че може да са от много лигавене. Утре ще ходим на лекар, дано да има някое петно да й покажа, че не знам как ще й ги обяснявам пак. Simple Smile

# 678
  • София
снимай ги ако сега има.

# 679
  • Berlin
О, късно виждам, но имаше вчера сутринта едно, до вечерта изчезна, а днес няма нищо.

# 680
Аз давам на бебо Милумил, но по едно време не искаше да го пие. Купих Аптамил, и определено и хареса повече на вкус, но почна да пръцка много от него, и да я боли коремчето. Преди, когато имаше колики, купувах Аптамил комфорт, и сега се сещам, че пак пръцкаше много от него и затова го смених. Аптамила го спрях и сега си и давам Милумил, определено съм най-доволна, Аптамилчето ще си го пия аз  Laughing . Но не ми се връзва, че Милумила е за злояди, пък Аптамил за не знам си какво и други такива. Всяко дете се развива различно, и зависи от много фактори, дали ще е дебело и ли не, и кое мляко ще му хареса. На всяко дете, различното мляко му понася по различен начин.
За пъпчиците около устата, и на бебка са й се появявали, но това е от млякото/пюрето.

# 681
АЗ не вярвам, че Милумила е за злояди деца, МОят по принцип е много ящен, а Милумила хич не му се услади и не искаше да го яде - ядеше колкото да не умре от глад и го болеше коремчето. Най-много си харесва Хуманката - яде си я с апетит.  Grinning

# 682
Ами, това е някакъв мит. Ние минахме на Милумил от Лактана, защото спря да пие мляко като му растяха предните зъби. Известно време се чудех какво да правя. Реших да сменя млякото. Аз обаче се спрях на Милумил, заради високото качество. Бях взимала много от кашите на Милупа. Резултатът обаче беше същият и приготвях каши с млякото.

# 683
Аз давах на малкия Aptamil но смених с Lactana Bio 1 и съм много доволна от него Simple Smile

# 684
С много мами говорих и  стигнах до извода, че това за Аптамил и Милумил са митове и легенди (за пълнеенето и за млякото за злоядковци).
 Млеката са си много качествени. Просто всяка глупост, повторена 100 пъти по един или друг  начин се насажда в главите на хората.

# 685
  • Berlin
Аз вчера се присетих - докато раждах, 2те акушерки при мен си говореха нещо за бебето на 1та. Та тя говореше нещо, че му дала Аптамил и той бързо, бързо си наваксал кг. Ама може да е било сравнено с кърменето. Тогава хич не ми беше до млека.  Simple Smile

# 686
  • София
Моя е на Аптамил и сега за месец е качил 300 грама....

# 687
На Габи също й излизат ситни пъпчици покрай устата, но тя се плюнчи за световно  Laughing Един ден има, друг - не. Понякога по обяд се появяват и вечер вече са изчезнали  Peace Питах педиатърката и каза, че е от плюнченето .

Относно млякото Аптамил - аз имам опит само с HA формулата. Ужасно трудно се разтваряше и не мисля, че е качила много от него. Първият месец качи 1кг от NAN, вторият месец 1кг от Аптамил и от третия месец сме на Лактана Био 1 - 700гр и последния месец 800гр  Peace Изобщо не вярвам, че някое мляко 'попма' децата. В отчетната има кърмени деца, които качваха по 1,3-1,6кг в началото  Peace

П.С. На Габи стомахчето от вчера е по-добре и вече си минахме към нашето мляко, пък дано няма изненади  Crazy

# 688
Хип  Peace от Аптамила повръщаше,а от всичко останало се запичаше

# 689
  • София
Комбиотик на Хип  Peace

Общи условия

Активация на акаунт