кое АМ избрахте за вашето бебче?

• 32 816
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
А за Аптамил какви са отрицателните мнения?

Помпал, бебетата качвали неимоверно и им пораствали огромни глави Laughing.

Обрив по коремчето говори за хранителна алергия. Захранено ли е бебето?

# 661
Аз се притеснявам за Аптамила,тъй като ни казаха,че бебо има лека форма на рахит.Ще се консултирам с педиатъра относно какво АМ да избера  Peace
Пускали ли са ви някакви  изследвания за  рахит или само по външни белези ви казаха?
Аптамила е с  вит. Д3!

Не знам защо го плюете толкова това мляко. Бебо беше  първите 4 месеца на него и е качвал от  400  до  900 грама. Смених го единствено, защото бебето спря да го пие.  

# 662
При нас комбинацията Хумана + пробиотици Линекс бейби се оказа доста успешна. Ще продължим така и занапред. Много се радвам, че намерих най-накрая решение на всичко.  newsm68 Дано само да се задържи все така и занапред. С това мляко няма колики, сравнително спокоен е, засища го добре, като сложих и пробиотиците вече си се изхожда нормално - доволна съм поне за момента.

# 663
При нас комбинацията Хумана + пробиотици Линекс бейби се оказа доста успешна. Ще продължим така и занапред. Много се радвам, че намерих най-накрая решение на всичко.  newsm68 Дано само да се задържи все така и занапред. С това мляко няма колики, сравнително спокоен е, засища го добре, като сложих и пробиотиците вече си се изхожда нормално - доволна съм поне за момента.

Радвам се за вас!!!!Дано всичко да бъде наред и занапред! Hug

# 664
ANGYA,само по външни белези.Не сме правили кръвни изследвания.

# 665
  • Berlin
Sourcherry, не е захранен още. Идната седмица имам намерение да почваме, ако всичко е наред. Тези пъпки по коремчето се появяват от време на време и изчезват, пи Фенистил - без резултат. А се появяват 2 месеца след започването на АМ. Утре ще ходим пак на лекар да го гледат и да мислим какво ще правим. Ако трябва да сменям АМ, ще сменям, но и захранването може би ще отложим, а ми се искаше вече да започваме.

# 666
ANGYA,само по външни белези.Не сме правили кръвни изследвания.
Поискай кръвни изследвания! Така и  на теб ще ти е по спокойно.  Външните белези не  винаги са толкова точни.

# 667

Я да питам за Хуманата - Лесно ли се разтваря ?

# 668
ХУманата се разтваря лесно на по-висока температура. Аз загрявам водата на микровълнова за 50 секунди, микровълновата ни не е от най-мощните. При по-мощни може и за 30 секунди. Иначе на упътването пише водата да е 70 градуса - аз не я меря и не знам колко градуса е, но гледам да е по-гореща. После разбивам хубаво като смеся с водата и слагам на водна баня да се изстуди докато сменя памперса на малкия. Ако не се е изстудила хубаво - още няколко секунди под студена вода.
Малко по-трудно става, но пък съм доволна от резултата.
Ако не се разтвори в гореща вода, има едни топченца, които не се разтварят. Когато се направи както трябва, Хуманата става гъстичка и заради нея взимах биберони с по-широка дупка (на Чико са с по-широка дупка), че през авентските бебока се изморяваше да дърпа. Иначе много му се услажда - много му е вкусна тая Хумана. Заради консистенцията колики няма, трудно се оригва също така, но може да се оригне. Единствено при нас (но не при всички) се получи запек. Откакто давам пробиотиците обаче няма вече такъв проблем. В новата Хумана има пребиотици, така че те подсигуряват добри условия за пробиотиците.   Peace

# 669
  • София
А за Аптамил какви са отрицателните мнения?

Помпал, бебетата качвали неимоверно и им пораствали огромни глави Laughing.

Shocked това сериозно ли? Да чакам значи да му стане огромна главата и да стане страшно дебел newsm78  ooooh! Mr. Green

# 670
Ние си бяхме с Фризолак ,взимали сме и на Милупа и на Хип  Peace

# 671
abs, а мислила ли си, че коремчето се спарва под предната лента на пелената?
Вероятно ако смениш марката на пелените, пъпките изобщо ще спрат да се появяват.

magnet_for_happiness, абсолютно сериозно.
От Аптамил бебетата качвали здраво килограми, а Милумил бил за злояди бебета. Дрън-дрън.

# 672
  • София
Мулимила преди му се носеще славата, че е за злоядковци понеже беше с някакъв аромат, на ванилия ли какво там беше и децата го харесвали и ядяли по-лесно...но май всъщност вече не е такова "парфюмирано"...

# 673
  • Berlin
Sоurcherry, това изобщо не ми е идвало наум.Не сме имали промяна на нищо, което ползваме и което е около него и са голяма загадка тези пъпчици. Ще пробвам със смяна. Принципно редувам Pampers active baby с Pampers Premium, но вчера избиха малки ситнички около устата, а на корема се появяват единични червени петънца. ooooh! Та така сме ние. Simple Smile Но много се надявам да не сменям млякото.

# 674
  • Sunshine state
Около устата и на нас ни се появяват,но е от обилното плюнчене покрай зъбоникненето. Отделно и от цапането покрай захранването.Peace

Общи условия

Активация на акаунт