кое АМ избрахте за вашето бебче?

• 32 812
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ако бебето харесва млякото, ако нямате проблеми с него-не се налага смяна, нито редуване на млека-дава се една марка мляко.

# 91
  • Стара Загора
Мили дами,

малко извън темата, но докога се дава адаптирано мляко?! Детето ми (на 1г.6м.) една вечер просто отказа да си пие млякото. Предната вечер си го изпи както винаги, на следващата се държеше все едно отрова и давам. А си пиеше редовно откакто спрях с кърменето на 1г. 2м. Пробвах няколко вечери...не и не. Опитах и с детско прясно мляко, но не би.
Притеснено ми е. Втълпила съм си, че поне до 2г. трябва да пие мляко. Имам ли повод за притеснение?!
Моята дъщеря го отказа на 1 г и 1 м. и на 1 г.и 5 м го пропи отново.Бяха започнали да я мъчат много зъбчетата и нищо не ядеше.Реших да пробвам да й дам пак АМ ,купих Селия и за моя изненада изпи цяло шише.От тогава пие страшно много мляко .Сега давам Лактана Киндер и си го харесва много.Искам да кажа ,че може и да е период ,а може и вече да е дошло време да го откаже тотално.Ако си хапва достатъчно млечни продукти не се притеснявай ,че не иска АМ  Hug

# 92
Magnum,

хапва си достатъчно добре млечни продукти. Не е фен на сиренето, ами и го слагам тук-таме почти всеки ден. Една от първите и думи беше "кал" means кашкавал  Grinning и "ниньо" - Данонино  Sunglasses .
Та хапва си и кисело мляко, освен изброените млечни продукти. Но просто откакто е родена е или кърмена, или е на АМ. Мислех си, че всички деца пият мляко доста време. Затова бях обезпокоена, но явно е нямало причина.
Има още нещо. В момента и никнат кътници и е доста кривичка, вечер се събужда и плаче и е с намален апетит. Имаше около месец затишие преди да започнат да никнат пак зъби и като започнаха, спря да пие млякото. Вероятно има връзка.

Мерси на всички за отговорите.  smile3525

# 93
az probvah vsichko kadeto ima v aptekite ,nito edno AM ne ni podeistva dobro(no pri nas ima i drugo, nedonoseni sme,rodeni v 6-q mesec),nakraq pochnah da vzimam Laktana Bio i sam dovolna Simple Smile

аз пробвах всичко където има в аптеките, нито едно AM не ни подейства добро (но при нас има и друго, недоносени сме, родени в 6-я месец), накрая почнах да взимам Laktana Bio и съм доволна Simple Smile

Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 09:02 от Vivi

# 94
Laktana Bio. Много съм доволна, да чукна на дърво засега проблеми нямаме вече 4 месеца.

# 95
Розов Хип,доволна съм от него а и малката си го харесва  Peace

# 96
Glezandra,

не те съдя, просто питам. Защо даваш отсега адаптирано мляко?

# 97
Откакто пие АМ е на НАН,в момента сме с НАН4.

# 98
Отночало аптамил,после хумана.Имахме малък проблем с аптамила-малко се изприщи след като минахме на двойката

# 99
  • София
Аптамил конфорт,имаше проблеми с акането,но от скоро сме на Фризо3 и го харесва много,за сега няма проблеми,но и конфорта няма за след една годинка Grinning

# 100
  • Германия
Отна4ало давах НАН, но се zапи4е6е от него, минах на Аптамил Про, от скоро купувам Беба Пре

# 101
Лактана Био - и за първото, и за второто  Peace

# 102
С Аптамил ADC (с АБКМ ни се наложи да се храним с това),Сега като изчезна алергията пак с Аптамил 3-ка

# 103
  • София
Аз бях поръчала на мъжа ми да купи една кутия Фризолак, преди да ни изпишат, защото в Шейново бебетата ги хранят с това и розов Хип. Наложи се да го отворя към третия-четвъртия месец за дохранване, но много рядко съм дохранвала като цяло. Когато съм го давала, детето го е приемало добре.

# 104
Лактана Био Peace!

Общи условия

Активация на акаунт