кое АМ избрахте за вашето бебче?

• 32 820
  • 765
  •   1
Отговори
# 615
eli88, поради същия като твоя проблем и аз смених млякото. Засищащи са Хумана и Милумил според моя опит.  Peace

# 616
И аз за Аптамил съм чувала от приятелки,че е добро,но тази продавачка незнам каква й е била целта-може би да рекламира новото мляко  newsm78

Определено ще взема Аптамил,пък дано да не качваме много от него.

# 617
Просто има бебета, които качват повече и такива, които качват по-малко. Каквото и мляко да се вземе в тези случаи, според мен няма по-ящното бебе да стане слабо, а злоядото - дебело. Ако това те притеснява - хич не го мисли. Все пак бебетата не са манекени.

# 618
  • Стара Загора
И аз за Аптамил съм чувала от приятелки,че е добро,но тази продавачка незнам каква й е била целта-може би да рекламира новото мляко  newsm78

Определено ще взема Аптамил,пък дано да не качваме много от него.
Всичко е до дете и до структура.Едни качват повече,други по-малко  Peace

# 619
Хмм, и на мен ми се случи в един детски магазин продавачката да ми предлага Прима...било швейцарско, ново и имало добри отзиви от майки.....Но аз все пак взех от добрия стар Аптамил  Simple Smile -изпитано от мноого майки и бебета мляко.

# 620
  • Sunshine state
Брех,тази Прима много я предлагат явно. newsm78 Къде ги тия отзиви и от кого,след като и аз нямам приятелки,които да я ползват. Wink

# 621
Сигурно са си платили на продавачката за рекламата - спокойно. Сега следва да почнат и педиатрите да я предлагат като много добра храна. Или не знаете, че всичко е бизнес? Аз поне имам познати в тая сфера та знам как стават нещата - фирмите работят с лекарите, дават им разни бонуси, подаръци, участват в томболи. С повечето лекарства е така, с млеката също. Вече да нямаш доверие и на лекарите - все гледат да ти изпишат най-скъпото лекарство като най-доброто при положение, че има същото със същите съставки на много по-ниска цена. Интересното в случая е, че самото мляко е евтино, но предполагам че след като се утвърди и цената му ще се вдигне.

# 622
Примата сега се налага на пазара, но и е трудно тъй  като все още няма отзиви, а както знаем млеката малко се рекламират от уста на уста Simple Smile

Наистина се прави в Швейцария и не е скъпо по магазините. Аз съм им пробвала кашите, но млякото не съм, та за него нищо не мога да кажа. Беше пусната такава темичка, но не се разви особено. Аз определено мисля да го пробвам, но след като навършим 1 годинка (нали тогава не е толкова проблемно да се менят марките) . Но за малко бебче не са наемам да кажа нищо.

# 623
  • София
Привет и от мен момичета,

да споделя и моя опит с млеката и АДА през който минахме с малката Рада, та беше захранено бебенце от Шейново с HIPP Combiotic, което не е никак лошо мляко ако детето ви му се кефи и си го папа, да ама ние с мъжо на 4-тия ден след изписването отиваме и купуваме Аптамил за дохранване и от там ни започнаха неволите. Рада получи умопомрачителен запек, не можа да се изходи 5-6 дни, смених го веднага с HIPP-a, да от него имахме подобрение, акаше през ден, но зелено и детето имаше убийствени колики.....така месец.......после ни откриха признаци на атопичен дерматит и преминахме и аз и бебка на диета.....аз никакви млека и произведения с протеина на кравето мляко, а Рада на Фризо Пеп, който 400 гр, струваше 25 кинта...... Въпросният Фризо Пеп смърди на ГЪ.....детето ревеше от глад но това мляко не искаше да го вкуси, след едноседмична мъка най-сетне открихме Лактана Био от която вече почти два месеца детето няма ни колики (или ако има са малко и набързо) ака всеки ден. За Аптамила съм чувала че е мляко създадено по време на втората  световна война и формулата му е така изградена, че да засища децата за 24 часа с едно хранене, до този момент тя не е променена.
Колкото до Прима и аз чувах за тази храна, не съм я пробвала, но имам мама позната, която храни детето си с такава и е доволна, т.е детето наддава плавно и в норма, не е запечено от нея и малкото човече си я харесва, което е най-важното в случая.

Поздрави,

# 624
Сигурно са си платили на продавачката за рекламата - спокойно. Сега следва да почнат и педиатрите да я предлагат като много добра храна. Или не знаете, че всичко е бизнес? Аз поне имам познати в тая сфера та знам как стават нещата - фирмите работят с лекарите, дават им разни бонуси, подаръци, участват в томболи. С повечето лекарства е така, с млеката също. Вече да нямаш доверие и на лекарите - все гледат да ти изпишат най-скъпото лекарство като най-доброто при положение, че има същото със същите съставки на много по-ниска цена. Интересното в случая е, че самото мляко е евтино, но предполагам че след като се утвърди и цената му ще се вдигне.
Затова и вече нямаме вяра на лекарите.И как да имаме като всеки има различно мнение и не правят нищо повече от това да ни объркват.После защо четем по форумите,големи професори сме били станали-ами как няма да станем като не знаеш кой как ще те метне и какъв глупав съвет ще ти даде! #2gunfire

Иначе за млеката-нещо почва и мен да ме съмнява,че на ДМ Бейбилова не го засища вече. newsm78 Взе да огладнява през 2 часа,а ако му дам повече-повръща.Но мисля да изчакам до следващата консултация и ще потърся тая Прима да я видим. Thinking Само ме е страх да не му разбутам стомахчето,че тъкмо се поуспокои.

# 625
  • Стара Загора
.... За Аптамила съм чувала че е мляко създадено по време на втората  световна война и формулата му е така изградена, че да засища децата за 24 часа с едно хранене, до този момент тя не е променена...

Що за глупости са това ,божееееее  ooooh!

# 626
И мен ме заинтригува това мляко Прима и се загледах какво съдържа - ами май ще си върна мнението назад. Въпреки че не е скъпо, има пребиотици, някакви нуклеотиди за имунната система, поне на пръв поглед наистина изглежда добро:
http://kasida.bg/prima-1-mlqko-za-kyrmacheta-192-13281.html

Иначе и аз смених няколко млека докато стигна до последната идея да смесвам млякото, от което се засища и не получава колики с пробиотици за бебета от аптеката. Май засега това ми се вижда най добрия вариант.

# 627
  • София
.... За Аптамила съм чувала че е мляко създадено по време на втората  световна война и формулата му е така изградена, че да засища децата за 24 часа с едно хранене, до този момент тя не е променена...

Що за глупости са това ,божееееее  ooooh!
ох, това искрено ме разсмя...ми по време на втората световна може и да имало такава формула кой знае, щеше да е супер икономично, храниш го 1 път на денонощие и не гъква повече от глад детето, супер и аз бих се възползвала  дори Whistling... синът ми пиеше милу-мил, хем се водеше за злояди и по-нахранващо и помпащо и не знам какво си от аптамила, хем нито го напомпа, нито го засищаше за 24 часа... hahaha

# 628
Да,определено изглежда добро,поне за непросветените като мен newsm78.А това смесване не е ли вредно,въпреки че аз имам подозрения,че млеката имат почти едни и същи съставки.Все си мисля,че няма какво толкова да се добави или премахне,може би само в количеството на отделните компоненти има разлика. newsm78 Ама все пак.... с тия недоразвити стомахчета да не стане някоя беля? newsm78

# 629
  • София
... За Аптамила съм чувала че е мляко създадено по време на втората  световна война и формулата му е така изградена, че да засища децата за 24 часа с едно хранене, до този момент тя не е променена.
...

Обаче някой е забравил да каже това на децата  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт