кое АМ избрахте за вашето бебче?

• 32 796
  • 765
  •   1
Отговори
# 705
Брех! Какви колики, какво чудо!  ooooh!

# 706
Олееее! Само като се сетя и лошо ми става!!!!!!!! На никоя майка не го пожелавам! Наистина беше ад!!!!!!!

# 707
Започнахме със НАН но  бебчо получи запек от него и една позната ми препоръча ЛАКТАНА БИО! Сега сме на него!

Забравих да допълня че със АМ само се дохранваме защото го кърмя и когато не му стига му давам АМ.

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 16:49 от Boten Mary

# 708
love84, а ти попита ли педиатърката може ли да го смениш? Ако не сте говорили, по-добре и се обади на нея Peace

# 709
Не я попитах, защото тя ме изпревари като каза, че този месец се запазва същото (количеството Фризовом, сокчетата) и новото е зеленчуковите пюрета. Ще видим другия месец каакво ще каже!

# 710
  • Sunshine state
Не искам да звуча назидателно и да раздавам акъл,но на твое място бих спряла сокчетата при тези колики.По принцип съм за ранното захранване,но ако имате силни колики,те много биха допринесли за положението.  Peace Hug

# 711
Не я попитах, защото тя ме изпревари като каза, че този месец се запазва същото (количеството Фризовом, сокчетата) и новото е зеленчуковите пюрета. Ще видим другия месец каакво ще каже!
Сега ще се почне с назидателните коментари против педиатърката и ранното захранване.  Laughing

# 712
Не искам да звуча назидателно и да раздавам акъл,но на твое място бих спряла сокчетата при тези колики.По принцип съм за ранното захранване,но ако имате силни колики,те много биха допринесли за положението.  Peace Hug

Явно не си ме разбрала правилно или аз не съм се изразила правилно в предишните си постове. Коликите вече отшумяха (преди може би месец), но докато ги имаше - беше истински ад! Сега в момента положението е ок (да чукна на дърво)!:))))

# 713
  • София
Peace
А млякото не се сменя туко-така ,щом е започнало захранване....

# 714
  • Sunshine state
Супер!Дано да не се завръщат тия гадини повече.  Hug

Явно не си ме разбрала правилно или аз не съм се изразила правилно в предишните си постове. Коликите вече отшумяха (преди може би месец), но докато ги имаше - беше истински ад! Сега в момента положението е ок (да чукна на дърво)!:))))

# 715
Аз да ви кажа, че сме ок засега с Фризо 3, имах опасения, че се запечат, но няма проблем.

# 716
да попитам мами вие на какво мнение сте за соковете?Какви според вас е по добре да се дават,домашно приготвени или купешки,и според вас на каква възраст е подходящо за детето тяхният прием?Аз пробвах когато бяхме на 3,5 месеца с сок от домашно приготвена ябълка,но ни се върнаха коликите и спрях,сега мисля като станем на 7 месеца тогава да предложа.

# 717
да попитам мами вие на какво мнение сте за соковете?Какви според вас е по добре да се дават,домашно приготвени или купешки,и според вас на каква възраст е подходящо за детето тяхният прием?Аз пробвах когато бяхме на 3,5 месеца с сок от домашно приготвена ябълка,но ни се върнаха коликите и спрях,сега мисля като станем на 7 месеца тогава да предложа.

Simple Smile има толкова писано по темата . Спорове , опит всеки нещо е споделил. Не мисля, че в темата за млеката е подходящо да се повдига този въпрос. 

# 718
  • някъде там
Ние бяхме на Фризо ХА,не сме имали никакви проблеми,определено бях доволна,не и от цената обаче Laughing

# 719
  • София

след като са се върнали коликите не давай. те с това са гадни соковете - дразнят стомаха, дори при възрастните, пак не е най-доброто сок/фреш. Соковете ги остави поне за  след като захраниш стабилно...даже не за първите месеци от захранването. И все пак - по-добре да пие вода/чай/мляко и да яде плодове и пюрета от такива, отколкото да пие сок.

За повече подробности и спорове по въпроса - статии и теми колкото искаш.

Общи условия

Активация на акаунт