Песен за огън и лед: Игра на тронове - от 17 април по HBO

• 52 197
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Ето за какво разминаване говоря - щях да го пропусна, но слушах главата на английски предния ден, и днес реших да я препрочета на български, в случай, че съм пропуснала нещо. Да де, ама се оказа, че щях да съм пропуснала ако съм чела на български, а не обратното. Close Главата е "Тирион", откъс от Читанка:

....................
Поне във филма не беше пропуснато.

# 586
Aз още се ориентирам в родовете и запомням имената, но мога да кажа, че Питър, който играе Тирион Ланистър, за мен е брилянтен. Страхотна игра, не че другите са слаби. Джейми Ланистър наистина играе с очите. Малката Аря също много я харесвам, мъжко момиче.  Peace
Мислех да чета книгите от читанката, но след забележката на Severa, се отказвам, ще си ги купувам, без това на хартия, подвързано и сложено в библиотеката си е съвсем друго Simple Smile
Сега гледам сериите за втори път и виждам неща, които съм пропуснала първият път Simple Smile

# 587
  • Разпиляна във въображението
Аз съм шокирана от случилото се на поредната сватба. Дотолкова, че се наложи да препрочитам. Абе авторът никой ли не харесва от героите си Crossing Arms

# 588
До Червената сватба ли стигна... Cry Cry Cry

# 589
То сватба ли е това  newsm45

# 590
Мъкаааа, мъка.
Представяте ли си го филмирано..

# 591
  • Резерват "Северозапад"
Кошмар....това втори път не мога да се насиля да го прочета Cry Cry Cry

# 592
  • Русе
Мъкаааа, мъка.
  А как ще го гледаме  ooooh!

# 593
  • София
Аз съм шокирана от случилото се на поредната сватба. Дотолкова, че се наложи да препрочитам. Абе авторът никой ли не харесва от героите си Crossing Arms
Ние затова сме се привързали към Джон Mr. Green. Само да му посегне #Cussing out

# 594
  • Резерват "Северозапад"
Аз честно казано бях привързана най-много към Аря....и след последната книга така се ядосах, че реших повече да не чета на Мартин издевателствата Mr. Green...после, разбира се ми мина Laughing

# 595
Аз до края на тази седмица ще свърша Сблъсъка и ще поръчвам следващата, но като знам...ох,ох...А юли месец ще четем ли дружно петата Party

# 596
Аз не я харесвах Аря, но това накрая беше много жестоко...надявам се да е временно обаче...все пак нещата, които се случват в онази къща или каквото е там, бяха доста странни и се надявам да е просто трик да се държи читателя в напрежение до следващата книга

# 597
  • Разпиляна във въображението
Мъкаааа, мъка.
А как ще го гледаме  ooooh!

Да, до тази сватба. Въпреки че донякъде бях подготвена, че рано или късно ще се случи нещо след Станис и трите пиавици, обаче не си го представях толкова жестоко, не и докъде са стигнали онези изверги. Просто ... просто Cry Cry Cry. И когато вече имаме "герои", които гледаме на екрана, става още по-лошо Cry. Направо...

И друго ми направи впечатление. Тук коментираме, че във филма не дават много вълчищата. То и в книгата Мартин нещо ги изоставя.

# 598
  • София
Някой от по-предните постове в темата бе споменал много-много да не се привързват "новочетящите" към героите, че става една...Незнам как ще се филмират наистина Rolling Eyes
Много брутални сцени има в книгите - това е, което ме дразнеше през цялото време, все се надявах да не посяга на някой от любимците ми - но не би Cry
Според вас нормално ли е да се отнасяш към собствените си творения така?

# 599
Ами.. не знам дали иначе щеше да е толкова вълнуващо. Повечето автори залагат на щастливия край. С какво щеше да е толкова специален Мартин, ако беше като тях?

Общи условия

Активация на акаунт