Песен за огън и лед: Игра на тронове - от 17 април по HBO

• 52 173
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  Клото , радвам се да те видя тук,като не се вясваш в отчетната.

Всъщност Аря би следвло да се развие кто красавица,защото доста я отъждествяват на Лиана, а по късно ,започват да откриват,че е красива.Синът на Робърт и стопанката от Дъба.
Aмбър, напоследък не се вясвам никъде във форума, някак не успявам да си организирам времето. И аз се радвам да види познати лица.

Аря става красавица, но в началото я описва грозничка, с конска физиономия...Абе ясно е, че трудно може да се пресъздаде точен литературен образ на екрана.

Ако в петата книга нещо се случи на Сняг, лично ще набуча Мартиновата глава на кол.  Crossing Arms

# 616

Ако в петата книга нещо се случи на Сняг, лично ще набуча Мартиновата глава на кол.  Crossing Arms

Ще помагам  newsm66

# 617
  • Разпиляна във въображението
Ха, още някой се е сетил за Принца от Шрек. Аз безплодно търсех снимка, за да ги сравня, но ето че се появи.

Иначе малката е голяма сладурана

# 618
  • Русе
   Joy

# 619
  • Чехия
О, тази пета книга почвам да я сънувам вече... съгласна съм да чета на черно ако трябва ръкописите на Мартин..

# 620
Надигай се, народе! Утре имаме серия, а вие тук подремвате Wink Първо да докладвам, че в Ориндж  в мол Сердика има и четирите книги, аз вече се обзаведохи започвам третата...със свито сърце. Второ да ви кажа, че по официални данни ще има и седма книга-аз знаех само за 6 Shocked Трето да поздравя фенките на Роб (и себе си Wink) с ето този гиф от филма Worried about the boy, в който той участва

# 621
  • София
На мен Роб не ми харесва  Confused ; Джон също. Съвсем по различен начин си ги представях.
Хайде, Роб още не се е изявил достатъчно, та съм благосклонна към актьора... засега; може да ме изненада, както се случи с Кейтлийн, която беше чудесна при раздялата си с Нед.
Но Джон не ми харесва не само визуално, но и как играе. Направо му се дразня. А ми е толкова любим герой от книгата  Sad.
Твърдо съм във фенклуба на Джайм аз  Heart Eyes  Mr. Green! Miriel, страхотно попадение със снимките  hahaha !
А Шон Бийн за пореден път доказва, че е актьор от много висок ранг  omm !

# 622
Второ да ви кажа, че по официални данни ще има и седма книга-аз знаех само за 6 Shocked

Ехее..то ще стане сериал ала "Дързост и красота" Joy

Верно Санса е Голяма Бяла Птица-ПАТИЦА newsm57..по-натам иде ли ѝ акъла?

# 623
  • София
Няма, МТВ, няма....и по-зле ще става....

# 624
Има толкова много фенски неща

Смяната на косата за мен я прави различна

И едно видео

">#at=31[/video]

# 625
  • София
Като казахте фенски неща, чудя се дали не мога да си намеря отнякъде тениска или сиучър за Игра на Тронове/Песен за Огън и Лед? Като тези за музикални изпълнители (имам доста метълски Laughing). И къде бих могла да намеря такова чудо?

Ние утре ще се събираме с няколко приятели, които зарибих, и ще гледаме Играта колективно. Кеф! Mr. Green

# 626
О, тази пета книга почвам да я сънувам вече... съгласна съм да чета на черно ако трябва ръкописите на Мартин..

Спокс, готова е.

# 627
Като казахте фенски неща, чудя се дали не мога да си намеря отнякъде тениска или сиучър за Игра на Тронове/Песен за Огън и Лед? Като тези за музикални изпълнители (имам доста метълски Laughing). И къде бих могла да намеря такова чудо?

Ние утре ще се събираме с няколко приятели, които зарибих, и ще гледаме Играта колективно. Кеф! Mr. Green

В рекламна агенция са ми казвали, но трябва да си занесеш картинката и тенискат. Сещаш се колко огромно трябва да е изображението, за да изглежда добре Simple Smile Мисля, че в нета трудно ще се намери такова. За цена са ми казвали 15-20 лв за печата само, но може и повече да е.

# 628
  • София
Надигай се, народе! Утре имаме серия, а вие тук подремвате Wink Първо да докладвам, че в Ориндж  в мол Сердика има и четирите книги, аз вече се обзаведохи започвам третата...със свито сърце. Второ да ви кажа, че по официални данни ще има и седма книга-аз знаех само за 6 Shocked Трето да поздравя фенките на Роб (и себе си Wink) с ето този гиф от филма Worried about the boy, в който той участва

A Game of Thrones
A Clash of Kings
A Storm of Swords
A Feast for Crows
A Dance with Dragons
The Winds of Winter
A Dream of Spring

# 629
Има четвърта серия в Замунда. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт