Песен за огън и лед: Игра на тронове - от 17 април по HBO

• 52 106
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
  • Русе
   Драконите бяха доста внушителни. Дали ще видим новородените.  newsm78
Лорас и Ренли, и аз съм изненадана.  Rolling Eyes  Лорас ми беше безличен в книгата, а тука един активен. Не се сещам ставаше ли ясно с кого говори Варис в подземието.

# 721
В този епизод имаше твърде много кръв, направо лошо ми стана-то не бе обезглавяване на коне, пронизване с копия, забиване на ножове в очи Sick Гей-сценката ме подразни, откровено казано. Беше излишна, никога не е имало друго обяснение за амбициите на Ренли освен собствените му желания. Теон вече го представиха така както ще го запомня и аз-перверзно гнусно псе, което си развява ...наред и се перчи с пропадналото въстание на тате  Sick Сцената между Церсей и Робърт-липсва в книгата, но много готина и силна във филма, моите адмирации и за Марк Ади и за Лена Хийди, усетих цялата горчивина помежду им и умората от тихата им война.  Сценката с Лиза и синчето ми беше също толкова противна колкото и в книгата, тук трябва да поздравя и режисьора за перфектния кастинг и самия Мартин затова, че винаги е успявал да пресъздаде толкова живописно и най-гнусните и гадни подробности, които правят цялата картинка-докато четях тези страници буквално виждах и чувах противното хлапе и отвратителната му майка и, разбира се, сцената във филма се доближи максимално до моите представи.Перфектен Шон Бийн. Пер-фек-тен!

# 722
Още не съм гледала серията, ама...За подгряване: Grinning
Heart Eyes Mr. Green
Ако някой случайно е пропуснал - горещо препоръчвам филма.  newsm19

# 723
Готови  са субтитрите

# 724
  • София
Бясна съм.  #Cussing out Тъкмо се бях нагласила да си гледам филма и HBO спряно, мъжът ми забравил да го плати. Не че не мога сутринта да си го дръпна, ама нямам търпение.  Rolling Eyes

# 725
  • Пазарджик/Лондон
Ох, много тежка серия....
Особено финала...
Обичам го Джайм, ама няколко дни ще му бъда сърдита пък Crossing Arms.
То и в книгата ми стана симпатичен на един по- късен етап  Wink.
Още не съм гледала серията, ама...За подгряване: Grinning
Heart Eyes Mr. Green
Ако някой случайно е пропуснал - горещо препоръчвам филма.  newsm19

Гледала съм го, хареса ми Flutter.

# 726
  • Разпиляна във въображението
Въй, на края на четвъртата съм. Мали, мали, мали... Обаче в тази книга ни вопъл, ни стон от някой герои Crossing Arms

# 727
  • София
Обаче в тази книга ни вопъл, ни стон от някой герои Crossing Arms

За тях ще се разказва във тъй дългоочакваната пета  Peace !

# 728
Обаче в тази книга ни вопъл, ни стон от някой герои Crossing Arms
За тях ще се разказва във тъй дългоочакваната пета  Peace !

Да, разбрах, но все пак бяха като ... отрязани.

# 729
Пак имах гости и пак не можах да го гледам на HBO..  Close     И много лошо трият епизодите в Замунда.. какво желание имах, пък не мога да го изгледам и един епизод от сериала нормално като хората..  баххх как ме е яд  Banghead   

# 730
# 731
Ей как свърши четвърта част ooooh! Няколко пъти прочетох и си помислих, че е майтап. Гледам остават ми около 24 страниции след големите думи "МЕЖДУВРЕМЕННО НА ВАЛА" и ....  newsm78 край Sad

# 732
  • София
Aе, на коя дата излизаше петата книга? И в България дали ще я пуснат за продажба пак същия ден? Thinking

# 733
Aе, на коя дата излизаше петата книга? И в България дали ще я пуснат за продажба пак същия ден? Thinking
12 юли- http://grrm.livejournal.com/198122.html
 newsm17

# 734
  • София
Гадна серия беше.  Confused Но предполагам, че в действителния живот всичко щеше да се получи точно така, за съжаление.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт