Песен за огън и лед: Игра на тронове - от 17 април по HBO

• 52 134
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
В замунда е свален. Тук го има, но трябва да се регнеш първо -  http://bt.wrzru.com/browse.php

# 706
  • Разпиляна във въображението
Първата ми работа като се прибера е да го сваля. Може да го гледам в друг ден, но да го имам свален.

# 707
Според програмата на HBO тази вечер ще повторят един след друг и четирите епизода. Добра идея за лека нощ. Mr. Green

# 708
А нов има, нали?

# 709

Има,само че по нашето HBO - утре. Simple Smile

# 710

Има,само че по нашето HBO - утре. Simple Smile
когато и да е, ще чакаме  Hug

# 711
# 712
Благодаря veronika!
 Hug  bouquet

# 713
  • Резерват "Северозапад"
Е, няма равен този епизод!!!!
Много, много, много силен Simple Smile
Лиза Арън - ненормална просто Crazy
Невероятен разговор между Робърт и жена му....
Само не мога да разбера брата на Робърт наистина ли е такъв...нещо не си спомням такова нещо в книгите...
Разочарованието ми е от Рицарят на розите - хич не ми хареса Sick.

# 714
 smile3508
Нямам търпение да стане довечера...

# 715
И аз го дръпнах HD и ще изчакам до довечера.  smile3508

# 716
  • София
На мен ми беше малко странен този епизод, липсваха доста от главните герои, а и динамиката ми беше някак... неравна.

Ренли е гей и си имат връзка в Лорас, това е казано по заобиколен начин в книгите. Доста герои правят намеци за отношенията им. Мартин в интервюта го е казвал в прав текст, не знам защо се учудвате. Peace "Рицарят на цветята", come on. Wink

Лорас ме кефи, Ренли не е баш както си го представях - трябваше някой по-хубавичък да изберат. В книгите доста пъти се подчерата, че е харизматичен мъж. Но иначе са ми сладки двамата.

Лайза Арин и сучещото и отроче бяха направо гротескни. Направо ми е жал за детето-актьор, което е било принудено да смуче цицата (с извинение) на възрастната актриса. Това законно ли е изобщо?! Пффф...

Ланистърови са много яки. Джуджето е най-добрият, просто евала на пича. Джейми също ми става все по-симпатичен, колкото и да е гадничък. Много ми допада привързаността между братята. Джейми е единственият, който що-годе таи топли чувства към Тирион, а джуджето е много лоялен към семейството си (нищо, че баща му и сестра му са отФратителни към него).

Кутрето - по-добре не биха могли да го изберат. Хареса ми диалогът между него и Варис. Двамата хитреци се надцакват. Laughing

Липсваха ми Джон и Роб, за сметка на това Теон ми дойде в повече... Таргариените и Дрого също никакви ги нямаше...

# 717
  • Резерват "Северозапад"
Severa, сигурно си права за Ренли newsm78...сега си спомням, че жена му май беше доказано, че е недокосната от него, след като го убиха....
А за цицата - може да не е била истинска Wink...
Теон, наистина и на мен ми идва винаги в повече Confused...

# 718
Ренли гей?! Това съм го пропуснала някак в патакламата... Shocked А някои фенове дори имат теория за втори инцест между ббЛорас и сестра му Марджери а ти тук ме хвърли в тъча  Shocked Серия без Роб и Джон казвате....тежко ще ми е, но я почвам, току що се свали  Crazy Народе, от сряда ви оставям, отивам да видя братята хамериканци като как точно го гледат това HBO Party Дали ще успея да се добера до телевизор в неделна вечер е отделен въпрос, но ще се пробвам и като истински nerd отсега ми е гот, че може да хвана филмчето в реално време по телевизията Laughing Кой ще прави нова темичка Grinning

# 719
  • Разпиляна във въображението
Чакам буквичките и дано да са скоро.

Всъщност никой така и не е "доказал" че Марджъриту е девица. Нямало е чаршафи и т.н. Това в бялото го каза певеца, когато Церсей го караше да "пее". Точно това четох днес в четвъртата книга.

Нямам търпение да видя Джайм. Направо не е истина как искам вече да сме на трети сезон на сериала Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт