Песен за огън и лед: Игра на тронове - от 17 април по HBO

• 52 783
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
  • София

Според мен е дете на Лиана и Роберт.

Нема начин. Никога не са били заедно.
Според мен искаше да каже Регар Peace. Което го прави абсолютен Таргариен

# 346

Абсолютен щеше да е, ако беше плод на инцест- връзките на Таргариените. Част от характеристиките им. А че Старк- гена си е казал думата съдим не само заради визията, но и заради характера му. Нищо общо с "лудите" крале...

# 347
Един статус на мой приятел във ФБ : До фенчета на Exploitation книжлето "Играта на Тронове". МОЛЯ преди да почнете да се пишете каквито и да е фенове на истории със заплетен сюжет, политически интриги и каквото и да е, прочетете класиките в жанра, като цикъла "Прокълнатите крале" на Дрюон, "Мускетарите" на Дюма, както и "Quo Vadis" и "Кръстоносци" на Сенкевич. Цялата мания по Игра на тронове ми изглежда като поредната Потър/Здрач/etc еднодневка.

Не му мина номера. Mr. Green

# 348
  • София
Един статус на мой приятел във ФБ : До фенчета на Exploitation книжлето "Играта на Тронове". МОЛЯ преди да почнете да се пишете каквито и да е фенове на истории със заплетен сюжет, политически интриги и каквото и да е, прочетете класиките в жанра, като цикъла "Прокълнатите крале" на Дрюон, "Мускетарите" на Дюма, както и "Quo Vadis" и "Кръстоносци" на Сенкевич. Цялата мания по Игра на тронове ми изглежда като поредната Потър/Здрач/etc еднодневка.

Ох, как ги "обичам" такива  ooooh! ! Хем не е чел книгата, хем се опитва да блесне с интелект, цитирайки всепризнати класици. Няма да се изненадам ако и въпросните класици не е чел!
И за пореден път не разбирам откъде тая злоба, тесногръдие и афиширане на себе си в стил: "Щом всички харесват дадена книга, значи тя е тъпа! Аз може и да не съм я чел, но не съм "всички"! По-умен съм и съм класи над простолюдието, което харесва въпросната книга!"

# 349
Намесих се учтиво Wink След мен се намесиха доста по-неучтиво Mr. Green Twisted Evil Споделям, защото ми стана смешно- все едно слушам  брат ми и приятелите му колко бил тъп Джъстин Бийбър (пък си припяват някакви него неща тайно).

# 350
  • ул. "Мечтание"
Хихи! Да им се чудиш на коментарите.  newsm78 Като не му харесва, много му здраве!

Чела съм ги тия изброени класики при това доста преди да прочета Песента. Е и?!  Laughing Песента си е Песента и е просто номер едно за мен... Въпреки въпросните класики, които аз лично много харесвам и уважавам. (въобще жанра ми е много любим)
Пък баш Потър да нарече еднодневка.  Thinking И тях ги четох, всичките 7 книги. Страхотно написана и въобще страхотна история! Heart Eyes

# 351

Ох, драма. Най-обичам да ми дават тон в живота.  Stop
То да го е страх човек да не му филмират любимата книга, веднага се пръкват такива.

# 352
  • Пазарджик/Лондон
Уфф, бях  забравила какъв гадняр е Джофри Sad.Кучето откъм левия профил е симпатяга Joy.
Много мъчно ми стана за Лейди Cry.

# 353
  • София
Аууу, кой е тоя, който е сложил Хари Потър в една категория със.... здрачовете?! Stop Кръвно обидена съм. Twisted Evil

# 354
  • Русе
  Ми аз съм ги чела всичките изборени книги от този специалист, но според мен Песента е много по добра.

# 355
Уфф, бях  забравила какъв гадняр е Джофри Sad.Кучето откъм левия профил е симпатяга Joy.
Много мъчно ми стана за Лейди Cry.

Ама викаш откъм десния... Laughing Доста противен са го направили, не знам как ще го издържа.

Смешно е наистина, защото същият този човек едно време обясняваше, че тези, които харесват стари класики като AC/DC  са пенсии и дегенерати без чувство за развитие. И сега изведнъж...сравняваме Дюма и Сенкевич с Мартин...ми несериозно е.

# 356
  • София
Аууу, кой е тоя, който е сложил Хари Потър в една категория със.... здрачовете?! Stop Кръвно обидена съм. Twisted Evil

Литературен инвалид!

То да го е страх човек да не му филмират любимата книга, веднага се пръкват такива.

Абсолютно  Peace !

Смешно е наистина, защото същият този човек едно време обясняваше, че тези, които харесват стари класики като AC/DC  са пенсии и дегенерати без чувство за развитие.

Shocked Shocked Shocked
Нямам думи! Интересно ми е какво според него е модерно и градивно?! Алисия, Азис или ....

# 357
А, не, не...далеч си от истината. Банди от същия стил, но нови. Човекът е сложна личност в принципно отношение (пф, какви изрази взех да използвам от толкова писане на курсови Laughing) и аха-аха да решиш, че си го опознал и той те изненада. Полемиката продължава, де. Доста хора се почувстваха кръвно обидени Mr. Green

# 358
  • София
Като се заговорихме за Лейди.. Какво ще кажете за вълчищата - малко по-свирепи си ги представях и определено по-големи...

# 359
По-свирепи със сигурност, приличат ми на моето куче, а той е още бебе и лигльо. Едни такива милички са, само да ги намачкаш (а не съм кучелюб принципно). Но пък как да ги направят по-свирепи, работят с истински животни, най-вероятно са обучени и действат съобразно безопасността на екипа

Общи условия

Активация на акаунт