Песен за огън и лед: Игра на тронове - от 17 април по HBO

• 52 783
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
Вълчищата са още почти бебета, факт е обаче, че от намирането до отпътуването доста са пораснали.
Тепърва ще видим специалните ефекти там, мисля.

# 361
  • ул. "Мечтание"
Смешно е наистина, защото същият този човек едно време обясняваше, че тези, които харесват стари класики като AC/DC  са пенсии и дегенерати без чувство за развитие. И сега изведнъж...сравняваме Дюма и Сенкевич с Мартин...ми несериозно е.

Joy Joy Joy

# 362
Книжките в "Пингвините" (а минавайки покрай книжарницата, пишеше че има промоция "купуваш 2книги-третата безплатно Wink) :
http://www.pe-bg.com/?cid=3&where=author&search_q=%D0%94 … D0%BD&exact=1

# 363
78.20 lw  Confused

Дух си го представям така

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 18:03 от Естел

# 364
  • София
В читанка.инфо ги има качени безплатно. Peace Също така си намерих и аудио-книгите и си ги свалих на торент. Пускам си ги на мп3-плейъра като пътувам из града или се разхождам в парка. Simple Smile

# 365
Книжките в "Пингвините" (а минавайки покрай книжарницата, пишеше че има промоция "купуваш 2книги-третата безплатно Wink) :
http://www.pe-bg.com/?cid=3&where=author&search_q=%D0%94 … D0%BD&exact=1

Аз тъкмо получих отговор, че ще ми пратят Сблъсък на крале от книгосвят. Да я бях видяла тази оферта по-рано Sad

# 366
  • Атлантис, Галактика Пегас
Естел, засега в IMDB има листвани10 епизода. Днес потвърдиха, че със сигурност ще има втори сезон
blagodarq  newsm44

Хал Дрого си го представях така

Лицето му не ми харесва /за разлика от тялото  Blush /

ето нещо аз разбиращите английски http://www.scifiupdates.com/main/character-guides/4340-game-of-t … racter-guide.html
Приятно ме зарадва присътствие на Дж. Мамоа.
Изгледах първата серия и вече съм на втора.  Crazy

# 367
В читанка.инфо ги има качени безплатно. Peace

То и аз от там ги чета, но просто защото ми е по-лесно от рс-то, отколкото на хартиен носител..но пък има хора, които обратното-предпочитат книжката в ръка Wink (а аз съм отвикнала-заспивам на втория ред Crazy)

# 368
  • София
И аз така. Нема ли екран просто не мо'а. Confused Разсейвам се постоянно.

# 369
1 сезон е от 10 епизода,предполагам че и 2 сезон ще е толкова.Ако решат да филмират и 3 книга обаче едва ли ще минат с толкова.На мен  3 книга "вихър от мечове" ми е любимата от поредицата.

# 370

Според погребалните обичаи на много древни народи, върху очите на мъртвеца се слагат монети ... а, тук имаме нарисувани очи върху камъчета?  newsm78

# 371
Нещо 2-ри сезон е изчезнал от Замунда Thinking Къде другаде го има?

# 372
А, това ли било, нарисувани камъчета, пък се пулих толкова време и даже търсих момента в книгата ooooh! Перегрин, подписът ти е прекрасен, котарака също. Утре ще гледаме май заедно един друг филм, в един друг форум, за един друг владетел  Party (изпускам по 3-4 епизода, но само от преводите в темата ми става ясно всичко, малко бавно ми върви Simple Smile)

# 373
  • София

Според погребалните обичаи на много древни народи, върху очите на мъртвеца се слагат монети ... а, тук имаме нарисувани очи върху камъчета?  newsm78

аз и друг път съм го срещала това с камъните...та сега не ми направи особенно впечатление.

# 374
Нещо 2-ри сезон е изчезнал от Замунда Thinking Къде другаде го има?

закачай се, докато го има в арената... arena

Общи условия

Активация на акаунт