Песен за огън и лед: Игра на тронове - от 17 април по HBO

• 52 146
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
  • София
А знаете ли какво пише за Хари Лойд (Визерис) в IMDB  Shocked :

He is the great-great-great-grandson of author Charles Dickens.

# 691
  • София
Ами, хубаво. Хич не ми харесва
И аз разпознах само Роб на снимките - другите двама въобще не ги познах.

# 692
Ричи (Роб) е един очарователен риж прекрасинк на тия снимки Mr. Green Емилия Кларк също много ми харесва, Хари Лойд ми напомня на моето момче, та няма как да не ми е симпатичен Laughing

# 693
  • Разпиляна във въображението
Аз видях снимките, когато пусках тази на Дени. Много са готини. Разпознах "Визерис", защото преди това бях виждала и други негови снимки без "русото" по него. Роб си е Роб, т.е. готин.

Теон не го харесвам. Във филма направо е като "чалнат". Ама и образът му е един смотан.

# 694

Теон не го харесвам. Във филма направо е като "чалнат". Ама и образът му е един смотан.

Рядко ми се е случвало да мразя безапелационно...преди първите страници на Сблъсък на крале Sick

# 695
И аз при вас!   bouquet
По принцип фентъзито не ми е любим жанр, но сериалът ме плени!!!
Сега почвам и книгите  Peace

# 696
  • София

Рядко ми се е случвало да мразя безапелационно...преди първите страници на Сблъсък на крале Sick
Наистина, доста гадничко постъпи, просто зяпнах, Мартин никакви задръжки няма ,Тю!!

# 697
  • София

Наистина, доста гадничко постъпи, просто зяпнах, Мартин никакви задръжки няма ,Тю!!
a сега, ако припомните, кой беше Теон?  Mr. Green

# 698
Теон Грейджой  от рода Грейджой, повереник на Едард (Нед) Старк.

# 699
Теон Грейджой  от рода Грейджой, повереник на Едард (Нед) Старк.

С една крива физономия издаващ, че нещо не е у ред. Grinning

# 700
  • София
сетих се!  Simple Smile Говореше с джуджето, нали? Обясняваше му за компаньонките.

# 701

# 702
  • София
сетих се!  Simple Smile Говореше с джуджето, нали? Обясняваше му за компаньонките.
това не беше ли Джайм?

# 703
  • при него
С огромно закъснение се записвам в темата
Много як сериал, не съм чела книгите, мисля да не ги чета, за да не развалям удоволствието от гледането.
Шон Бийн - страхотен актьор, страхотна игра!
другият ми юбимец - Хал Дрого - от първа серия насам се чудя от къде ми е толкова дяволски познат и днес най-накрая зацепих.. Той (актьорът Джейсън Момоа) играе в Старгейт Атлантис (мисля че около 4 сезона са там) един от любимите ми сериали, там също играе дивак, който обича да се бие, иначе там е от добрите, тук още не съм открила от кои ще е..
http://www.imdb.com/media/rm4075927552/tt0374455
Джон Сняг също е ...  Blush готин
ог жените само Аря ми херсва.. и Денерис .. ама не много... малко манипулативна ми идва.. ще видим

# 704
Може ли да помоля за линк в Замунда на последният епизод.Не го намирам и беснея. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт