Отговори
# 135
  • Варна
благодаря ви ..истината е , че средата ми винаги е била такава-свестни и интелигентни хора..
работя с клиенти и ако се държа с тях по начина по който го правят  тези хм, лекари ще съм изхвърчала на втория ден
и сега - как да кажа има нещо като културен шок.. Simple Smile
но пък вие ме "подковахте" Laughing
и хич няма да им се връзвам, ще го тренирам това
благодаря ви
на 5 и 6 маай е първата битка Simple Smile

# 136
  • София
Задължително ще бъдем всички дружно с теб и ще се молим да е леко! Praynig Hug

# 137
Аз съм повече по четенето, но ако има начин бих спестила болката на всяка от вас. Мамка му - нито една от нас не е трябвало да минава през това. То не ни стига шока от диагнозата, та и да се борим с  безсърдечието на "светилата".

# 138
  • София
Пепито, нали съм го казвала и друг път - ако не бяхме силни, Бог нямаше да го даде на нас !

# 139
  • у нас - на брега на морето
Smurf, ти къде ще си правиш ХТ? Така, както пишеш две дати, ме навеждаш на мисълта, че ще си в Терапията, защото в Аспарухово ги правят за един ден. В Аспарухово, с който започнеш, си продължаваш с него. Пиши ми, ако искаш на лични при кого са те насочили, защото мога да ти дам някои съвети.
Днес се обаждах да питам за резултатите от Плевен за ХЕР-а. Казаха ми, че са пристигнали и били отрицателни, и не се нуждая от херцептин. Хем искам да се зарадвам, хем все ме гризат съмнения за обективността на резултатите. Ще взема да се зарадвам  newsm44, че то от другото полза няма, а и няма как да го променя  smile3512.
Бабилия, честита пенцийка!!! Със здраве да си я харчиш, като я вземеш, де. Това, обаче не става толкова бързо, както ти е излязло решението. Сега си направи повечко копия, защото ще ти трябват. Например - да си подадеш в социалните по местоживеене за някакви добавки, карта за две безплатни пътувания по БДЖ в годината, карта за 50% намаление постоянно по БДЖ, картонче за инвалиди от Общината, с което можеш да паркираш или паркират кола, в която ти се возиш на общински паркинги и на магазини.   bouquet

# 140
  • пловдив
Амазонка  thumbsup вярни ще са, отложи гризенето и се радвай  Hug
Може и да сте го чели, но ми хареса и....
 ~ СИЛНИТЕ ~
Силните плачат сами.
Не ръкомахат. Не викат.
В гръб не забиват ками.
И не се кланят на никого.
Те овладяват света,
без да си губят душата.
Ала вървят и вървят
само напред и нататък!
Въпреки вечния страх.
Въпреки всяка измама.
Никой не може без тях.
Рамо за силните няма.
Те знаят как да простят,
как на доброто да служат.
Те не поглеждат назад.
И не говорят ненужно.
Те са внезапни искри
от небесата дарени.
Тяхната воля твори
нови, незнайни вселени.
Въпреки цялата мъст
и доживотната завист,
още влекат своя кръст
и до безкрай се раздават.
Мъката не ги ломи,
прави ги по-всемогъщи.
Силните плачат сами.
Но времената обръщат.

Автор - Веселина Атанасова

# 141
Йовче, напълно можеш да се довериш на резултата от плевенската лаборатория! Като ти изпратят да ги видш черно на бяло,сама ще забележиш колко подробно и прегледно са обяснени,за разлика от тези на Христова!
Така че,радвай се,момиче,радвай се!  bouquet

Антомче, страхотно стихотворение! Веднага го прибавям към любимите си!

Смърфче, всичко ще мине,ще замине и ще го забравиш-повярвай ми! Аз например сега,2 години след операцията и всички екстри към нея,като се замисля и все ми се струва,че съм го сънувала или просто съм го гледала на кино! А след 20 години сигурно ще казвам на другите,че нещо бъркат,че аз съм била тази ,която е имала рак... Wink

Пийнете днес по една лимонада за моята безценна Солетка Александра! Има Рожден ден и става на 7 години! леле колко бързо порастват! Наесен ще е ученичка!  Crazy

# 142
  Любима моя Силванке  bouquet
Да ти е живо и здраво слънчицето АЛЕКСАНДРА
ДА имаш безброй незабравими мигове с нея
ДА имаш дълаг живот да споделяш с нея обич и усмивки
ДА нямат край щастливите мигове  newsm51 newsm51  love001 nbirthday

# 143
Здравейте момичета, незнам дали точно тук е мястото да пиша, но имам нужда от съвет, надявам се да не съм объркала темата.Предварително се извинявам, поста ми вероятно ще бъде доста объркан, но самата аз се чувствам така и вече незнам какво да си мисля .Става въпрос за баща ми, той е на 52 години и от известно време е много отпаднал, хремав е и доста кашля, самия той казва, че няма сили за нищо, миналата седмица при силно закашляне се е появила кръв в храчките му.В понеделник беше на лекар, правиха му рентгенова снимка, на която излезе, че имал някакъв стар бронхит, и някакви просветлявания, пишеше също нещо за "разпад". Взеха го в болница за изследвания, оказа се, че кръвната му захар е 26, при норма до 6, отделно Креатинина му е завишен, левкоцитите също леко завишени, както и СУЕ, еритроцити под норма.От няколко дни му вливат инсулин за да свалят кръвната захар, направиха му бронхоскопия и скенер, на скенера се виждали изменения на дроба, които според докторката са злокачествени образувания, имало в дроба, паренхима /дано не бъркам думата / и лимфите, докторката казва,че нещата са много сериозни, според нея не може да се прави операция, защото разсейките са много и не позволяват Sad От бронхоскопията излезе, че в бронхите няма, там било възпаление от стар бронхит. Онзи ден му правиха биопсия през гръдната стена, излязоха резултатите, на които пишело  "частичен пневмоторакс",сега пък докторката ни каза, че за сега отпадало съмнението за това,което ни била казала и от биопсията излизало възпалителен процес..., след завършване на антибиотичното лечение, което трябвало да е по-дълго, и след като мине месец трябвало да се направи контролен скенер и ако пак имало нещо да се направи втора биопсия. Съвсем се обърках, попитах я дали този резултат може да ни успокои, тя каза, че все още не можела да каже, трябвало да приключи лечеието, да мине месец и да се направи конторлен скенер... Дали е възможно този пневмоторакс да е изглеждал като туморни образования, и всъщност да не е рак, и да е станала грешка, или просто сега от него не може да се  види и изследва останалото, може  ли тази биопсия да е дала грешен резултат, и дали не можем да направим нещо друго през този един месец, вместо да стоим и да чакаме Rolling Eyes Ясно е, че след като го изпишат и ни дадат документите ще го заведем и за второ мнение, но  дотогава не мога да спра да мисля, и не смея да се зарадвам....
Моля за съвет, благодаря.

# 144
sentimiento, възможно е да е грешка. Казвали са ми за случаи, когато първоначално има съмнения и се поставят страшни диагнози, а впоследствие хората се оказва, че продължават да са си живи и здрави. Не изпадай в паника.Изчакай да мине антибиотичното лечение и втората биопсия.
На всички останали, които пишат и четат тук - привет. Отдавна не съм писала, но ви чета.

# 145
             Сентименто,
  За да използваш времето до следващия контролен преглед на татко ти, плануван за след един месец, можеш да направиш следното:
1) Само с наличните до момента рзултати,  да направиш консултации с водещи специалисти само по документи – това се практикува.
2) Консултация с водещи специалисти, с извършване на преглед и допълнителни изследвания, но само в амбулаторни условия - такива, които не са свързани с бронхоскопия или други инвазивни методики.

# 146
  • Пловдив
Силванке, честита ти рожденичка! Много да те радва! newsm59
И моя синковец тази година ще първокласник. Ще сме си от полза, че мен ще има да ме тресат едни Радини вълнения.

# 147
  • Варна
Сис,
Честита ти рожденичка! Да сте здрави и безгрижни !

bouquet

# 148
  • у нас - на брега на морето
Сисссс, честит рожден ден на принцеса Александра! Така е Сис, расте ни снахата, а и момъкът ни също! Grinning Пожелавам на цялото семейство, да сте много здрави, за да се обичате все така безкрайно!  Безгрижно и щастливо детство на Алекс, и успешен първи клас наесен! Ние сме насреща и ще помагаме.
    love001

Антом, благодаря за окуражаването и стихотворението, а също и на Сисссс! Hug

# 149
Сиссс, честит рожден ден, на малката принцеса! Да ти е жива и здрава, да те радва и да стане гордост на цялото семейство!  Two Hearts newsm59 nbirthday bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт