Bonprix

• 27 463
  • 132
  •   1
Отговори
# 105
  http://www.bonprixsecure.com/fr/Le-manteau-simili-cuir-2821940-b … ck=article_image-мантото.хубаво е ,но е малко уголемено.взех си 42,колкото нося за връхни но ми хлопа от всякъде.ще пробвам да го занеса на шивач ,ако може нещо да се направи.
  http://www.bonprixsecure.com/fr/Les-sandales-3104414-bundle.htm? … ck=article_image-разкошни.нося 37, толкова си и поръчах-отговарят си на номерата.
 http://www.bonprixsecure.com/fr/La-robe-T-shirt-2453413-bundle.h … ck=article_image-много хубава,трикото е хубаво,не е вискоза.стои като на снимката,размер 34-36 а другата рокличка не мога да я открия-спортна,бяла с качулка,стои перфектно,трикото също е хубаво,без визкоза.

# 106
# 107
Как мога да си разбера клиентския номер - веднъж ече поръчах към Френския Бонпри,но не съм го записа,а сега като влизам повторно в кошницата ме пита за фамилия и клиентски номер  newsm78

# 108
Ще ти го пратят след 2-3 дни  Peace

# 109
  • София
Искам да задам въпрос, сигурно е тъп, но все пак. До вчера си следях развитието на поръчката във френският сайт, като беше на 4 стъпка от 5, и уж беше изпратена вече по пощата или какъвто транспорт ползват. Сега влизам да проверя пак и няма поръчка, няма чудо Shocked В историята с всички поръчки няма нищо. Какво да правя сега? Едва ли щом е пратена ще изчезне ей така, може пък просто системата им да се е крашнала. Чудя си да пиша ли да питам или да чакам, трябва всеки момент да пристигне при превозвача...

едит - Появи ми се поръчката, вчера е тръгнала към адреса  Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 23:14 от eaven (MonkA)

# 110
 Момичета, здравейте Simple Smile
 някой поръчвал ли е мъжки якета? Интересува ми - отговарят ли на номерата в таблицата в сайта или са уголемени?
  например това
http://www.bonprixsecure.com/fr/La-veste-2567347-bundle.htm?sour … ick=article_image
 Благодаря предварително

# 111
  • София
Здравейте, пак аз Simple Smile

Имам поръчка от 04.07, която по мои сметки трябваше отдавна да е пристигнала при превозвача, но няма мейл, а в сайта пише че поръчката е в пощата повече от 10 дни. Да чакам ли още малко или да почвам да пиша мейли? И кореспонденцията трябва да е на френски, нали? Има ли някакви примерни текстове и къде мога да ги намеря, че не разбирам грам езика Embarassed

# 112
някой поръчвал ли е от немския сайт на бонприкс, до колкото знам цените там са най евтини? Една приятелка която живееше в Испания каза че е поръчвала само от него докато живееше там но сега се върна в БГ  та се чудим от там как стои въпроса с доставката до БГ. Моля някой да сподели ако е поръчвал от немския сайт с посредник или директно правят доставки до БГ, ако е с посредник кои посредник е ползвал

# 113
някой поръчвал ли е от немския сайт на бонприкс, до колкото знам цените там са най евтини? Една приятелка която живееше в Испания каза че е поръчвала само от него докато живееше там но сега се върна в БГ  та се чудим от там как стои въпроса с доставката до БГ. Моля някой да сподели ако е поръчвал от немския сайт с посредник или директно правят доставки до БГ, ако е с посредник кои посредник е ползвал

Аз пробвах да платя с БГ карта Виза на ПИБ и доставка до немски адрес,че имам там приятели,но не прие плащането,посредник не открих  Peace

# 114
Аз пробвах да платя с БГ карта Виза на ПИБ и доставка до немски адрес,че имам там приятели,но не прие плащането,посредник не открих  Peace

Благодаря за отговора....явно ще поръчваме от FR ако все пак някои знае или научи  за някои посредник от Германия нека да го сподели  Hug

# 115
някои знае ли размерите на коя номерация отговарят като при Ларедут ли са?

# 116
Здравейте!
Гледам, че отдавна не е писано, но някой от вас скоро пускал ли си е поръчка от BONPRIX? Мисля да пробвам де пусна една през Франсето, както някой беше писал за нещо по-евтино, до 10е примерно, но ме интересува дали има сега кодове с които при следваща поръчка да има БД или да може да се намали самата стока?

# 117
Здравейте!
Гледам, че отдавна не е писано, но някой от вас скоро пускал ли си е поръчка от BONPRIX? Мисля да пробвам де пусна една през Франсето, както някой беше писал за нещо по-евтино, до 10е примерно, но ме интересува дали има сега кодове с които при следваща поръчка да има БД или да може да се намали самата стока?

Да, аз пуснах на 18.01. и сега я видях в списъка на Франсето, че вече е в Бг. В момента има код за БД/но май е за над 29 евро/, мисля че е до днес, има го на самия сайт - 18806. Много рядко има кодове за БГ, при първа регистрация веднага пускаха на мейла код за БД, затова и си направих 2 акаунта, но на третия не ми даде Peace

# 118
това го гледам от няколко дена http://www.bonprix.fr/produit/le-manteau-creme-942874/;jsessioni … 03&type=image, миналата зима  го бяха пуснали в кремавия цвят, но изчезна бързо и не си го взех, та сега много му се чудя, а не е и малко пари сега  newsm78 някакви мнения?

# 119
  • Варна
От няколко дни се опитвам да поръчам от немския или английския bonprix, но не ми приема нито пейпал, нито бг VISA (Райфайзен). Някой знае ли решение на този проблем? #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт