Ти си занемарена!

• 49 485
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 810
Да,и аз съм забелязала,че като съм на маникюр или фризьор,после съм заредена само с положителна емоция.

Прясно включване, заредих гардероба с много ефектни евтини ризки, дънкова пола и панталон, всичко с по един номер надолу!
Коса шоколадов цвят, издухана, маникюр перфектен по стандарта на ССФ.

Е как не е зареден човек? Laughing

# 811
Честито  Grinning
Аз още съм в леглото.

# 812
  • Lost in a fairytale ...
Тоя от втората снимка изобщо не ме кефи - не харесвам моделски тип мъже, много стерилен ми идва.

И аз така  Peace

# 813
Да,и аз съм забелязала,че като съм на маникюр или фризьор,после съм заредена само с положителна емоция.

Прясно включване, заредих гардероба с много ефектни евтини ризки, дънкова пола и панталон, всичко с по един номер надолу!

Време за Фалби настанало - след боята и издухването, self-made маникюр, че девойката в салона заета, Мъж изведе децата, че да релаксна преди женската сбирка. Ей, на КЕЕЕФФ.

# 814
Ми това е то. Колко му трябва на човек, пардон, на жената? Laughing

# 815
Така е, но сутринта ми беше ад /цяла тема в Клюто отнесе/.

# 816
  • София

Ъхъ и аз така - смених гумите на колата, водих детето на плуване и готвих цял следобяд.
Как да не е зареден човек  hahaha

# 817

А гащи?

# 818
  • Насред хаоса

А гащи?
Еййй, верно бе! Как можа да забравиш най-важното, Жоз?! Казвай кви взе - кюлоти, наполеонки, дълбоки, плитки, на ягодки?  smile3508

# 819
  • София
Сега във Фантастико - нищо специално като дрехи - see-through рокля върху обикновена пола и блуза, плътен чорапогащник, пухкави ботушки... казвам на мъжът зад мен (държи сандвич) "минете пред мен", а той казва "предпочитам да стоя зад вас"
 Laughing Laughing Laughing
Тоя е бил от фешън полицията. Колебаел се е дали да не те арестува. Или се е притеснил да не го нападнеш в гръб. Mr. Green

# 820
Кучето ме "маркира" с една аркада днес. Прекрасна съм. Боли, но мама ми е казвала, че трябва да се търпи в името на красотата ( и това само донякъде е шега Sad ).

# 821

А гащи?
Само прашки имаше , а аз по тоз модел не си падам.  Stop

# 822
  • София
Не съм чела цялата тема, само последните няколко мнения.
Полина, аз съм от жените, които не ходят на маникюр, на фитнес и на шопинг. Нямам време за това, финансите ни са насочени към други неща, та мога да кажа, че и пари за подобни глезотийки не ми се дават. Моля да не се обиждат съфорумките,че наричам маникюра и сешоара глезотийка, нищо лично, може би и аз бих се възползвала от тях при друго стечение на обстоятелствата. Та, мога да ти кажа, че поддържането на приличен външен вид не е свързано с кой знае какво време и средства. Нужно ти е просто повече спокойствие, а това не е лесна задача, зная. Според мен поработи основно именно върху спокойствието, върху душевния си мир. После нещата ще ти изглеждат по-лесни.
Няма да коментирам изявлението на съпруга ти, че си занемарена, доста лично ми се струва, но от сърце ти желая да изгладите нещата. Hug

# 823
Сега във Фантастико - нищо специално като дрехи - see-through рокля върху обикновена пола и блуза, плътен чорапогащник, пухкави ботушки... казвам на мъжът зад мен (държи сандвич) "минете пред мен", а той казва "предпочитам да стоя зад вас"
 Laughing Laughing Laughing
Тоя е бил от фешън полицията. Колебаел се е дали да не те арестува. Или се е притеснил да не го нападнеш в гръб. Mr. Green
Simple Smile явно е бил колега от модните среди Simple Smile, но не го разпознах нещо...

# 824
  • Варна
И никоя не отидЕ да почисти София?!
Тц, тц, тц, край с имиджа на ССФ.
Реабилитация ще има само, ако споделите, че не сте го споменали от скромност.

Общи условия

Активация на акаунт