Ти си занемарена!

• 49 482
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 825
  • София
ОтидОхме. Тези от моята махала стриктно организират ленински съботници всяка година пролетно време и също толкова стриктно следят за присъствия и отсъствия.
Но нашето не е точно "да изчистим България".
По-скоро е "да тозрмозим кметството".

# 826
Аз не съм. Признавам чистосърдечно! Laughing

То и няма къде, на практика. Дворът ни е заключен, а не съм забелязала никога никой да метка каквото и да било вътре.

# 827
  • София
То и няма къде, на практика. Дворът ни е заключен, а не съм забелязала никога никой да метка каквото и да било вътре.
Не си разбрала. Но няма да ти пишат отсъствие Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 12:03 от Azzy

# 828
Ах!

Емиииии, отсъствие, ко да го прайш.
Обаче кога в друго време през седмицата да се "отнемаря", кажете?

# 829
  • София
Нищо, де. И аз не ходя всяка година.

# 830
  • Варна
Шегувах се, девойки!
Не съм привърженик на акции "много сме ангажирани за един ден". Ако ме опровергаят с организацията, ако стане една постоянна традиция, ще си взема думите назад!
Злобея, щото ще се отдавам на "Да почистим апартамента за един ден"! Sad А вие тук за прекрасности си говорите. 'айде, омитам се с метлата.

# 831
Чистих Peace
Не съм си купувала нови гащи от 100 години ooooh! Мисля тези дни да действам по въпроса.
На фризьор-за месец и половина преживях два инцидента свързани с главата и просто не съм се и сещала за това.Мисля обаче детето да го заведа за пръв път,че да видим тази голяма дълга коса какво ще я правим
Авторката-какво стана с мъжкото?Разбрахе ли се

# 832
  • София
Аз не се шегувах, докрай.

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 12:03 от Azzy

# 833
Ама защо пишете тея неща в темата на жената Joy

# 834
  • София
За да и подскажем разнообразни форми за социални контакти и най-вече възможността да срещне обществено известни красавици с метла в ръката.
Съвсем буквално.

# 835
Жози ако не беше ходила вчера на шопинг щяхме да ударим по едно рамо в почистването на София Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 апр 2011, 12:20 от mi6i

# 836
За да и подскажем разнообразни форми за социални контакти и най-вече възможността да срещне обществено известни красавици с метла в ръката.
Съвсем буквално.
И с какво това й ще помогне да реши проблемите си със "Стенли Ковальски" newsm78

# 837
  • София
Ами това е основната форма за решаването на подобен род проблеми.
Когато нещо много ме ядоса който и да било /защото аз не се ядосвам само на мъжа си/, веднага взимам спешни мерки в лицето на някое любимо другарче и много бързо си решавам проблема.
Ако исбщо има проблем, де.
Защото много често, на следващата сутрин с учудване установявам, че проблем няма.

# 838
$hantalche аз не спирам да се интересувам от това дали авторката  реши проблема.Тя не отговаря newsm78 Сикурно си се сексят та им пращят ушите

# 839
Научих се и аз да правя като Аззи и да ви кажа, от началото на тази година съм невероятно Дзен.

Миши, с удоволствие бих почиствала с тебе и Аззи, а после кафепила.

(като се има предвид, че с тебе не сме се виждали година и повече)

Общи условия

Активация на акаунт