Ти си занемарена!

• 49 411
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 945
Трещи, килограмите могат да бъдат не просто от плюскане след раждането.

КЛОНКА, обичам те.  bouquet

Може, Парци, търсиш причината и я лекуваш. Но да се оправдаваш цял живот с бременност...

# 946
 Peace
Затова и аз казвам, че килограмите не зависят от бременността, тя е 9 месеца - после имаш месеци, ако щеш години - да я бориш и пребориш. Ако не говорим, разбира се, за хормонални проблеми и тн здравословни такива.

# 947
Факт е, разбира се, аз още назад казах - че съжалявам повече теб, отколкото авторката  Tired
Дано има по-малко жени с твоите проблеми и усещания.

+1.Жена, която не е изпитала щастието да иска да има дете, да го направи и роди с желание, няма право да определя останалите като "мебел"!Това, което е направила Албена, може да направи всяка жена, дори срещу заплащане!Има такива услуги, макар и незаконни все още.

Айде, айде, дрън дрън та пляс. И на какво още нямат право жените, които не са изпитали щастието да искат да имат дете?

Ей, не се научихте, че не са всички хора еднакви...

# 948
Ооо, напротив, права си - всеки има право на всичко. Както и тези, дето не се чувстват мебели - да отговорят на подобни врели-накипели  Peace

# 949
Вили-това,че някой е избрал нещо (визирам себе си само) не означава ,че не му е трудно понякога. А и кой каза,че нямам роднини тук(леля,калеко,брат,снаха,племенник,първи братовчеди,майка-все са си тук от 13 години вече повечето),но това е мой избор да имам дете ,не техен и не са ми длъжни с нищо.Това което се е искало от тях -да ме изгледат,възпитат ,образоват- са го направили,сега е наш ред,но понякога е трудноооо!
И разбирам авторката чисто по женски! Hug

# 950
Еее, абсолютно  Peace
И на мен ми е трудно, имаме доста проблеми в ежедневието си.
Идеята беше - че не бива да отпускаме глави - както ти каза, че на 30 си се депресирала - а просто да си припомняме по-често, че това е наше решение, следваме го, макар с цената на жертвите...НО пък за добър завършек  Peace

# 951
Аз никога не съм мислила или говорила по този начин на мъжа ми: "Аз ТИ родих дете", разбирам го това изречение сякаш съм му направила подарък, ми тогава би трябвало след като го родя детето, да му подаря подаръка на мъжа ми и да си продължа живота сякаш нищо не се е случило  Thinking
Те някои жени така подаръци на държавата правят.
Ама нали не е точно така, сякаш децата СИ ги раждаме на нас си,  избираме този мъж да е баща, но не съм му родила НА НЕГО, родила съм на мене си и после на нас двамата дете, чийто баща съм избрала.
Благодарност не очаквам, сякаш геройство някакво съм извършила, та това е било мое желание, мъжът ми по принцип искаше деца, но аз избрах кога ще родя и дали точно от него, очаквам разбиране за пораженията след раждането и бременността, помощ, подкрепа за отглеждането на "подаръка" и любов - към мен и към общото дете.

# 952
Да,така е ,имам си кофти дни,вчера беше един от тях,но днес е друго:)
Та, ако един мъж вече се е наситил на жена си ,измисля всякакви обяснения защо не я желае.
 И с манекенка да живеят ,има мъже ,които изневеряват ,лъжат и недоглеждат половинката си,така че не е само до външен вид ,а до човек ,и как е възпитан да се отнася към жените . Peace
Благодарност не очаквам, сякаш геройство някакво съм извършила, та това е било мое желание, мъжът ми по принцип искаше деца, но аз избрах кога ще родя и дали точно от него, очаквам разбиране за пораженията след раждането и бременността, помощ, подкрепа за отглеждането на "подаръка" и любов - към мен и към общото дете.
Съгласна съм, и аз избрах кога да имаме деца ,нищо,че той искаше от 2ият месец след като бяхме вече заедно,но сега като ме види унила или ядосана ,че не се спирам от задачи или се чувствам зле от качените кг и стриите на плажа...само ме прегръща и казва,че всичко ще стане с времето,но и че има и други жени като мен и ми посочва и друга мами със стрии или коремче(все там ми се трупа най много) ...

# 953

И с манекенка да живеят ,има мъже ,които изневеряват ,лъжат и недоглеждат половинката си,така че не е само до външен вид ,а до човек ,и как е възпитан да се отнася към жените . Peace
Съгласна съм с Таня. Помияра си е помияр. Това е много кофти порода мъже Sick

# 954
  • София
Абе аз децата на себе си съм ги родила, обаче това не означава, че не трябва да ми е благодарен. Поне според мен. Все пак чрез мен е станал баща. Правенето, както се казва, е минути, а после аз съм била бременна 9 месеца. И въпреки, че имах много леки бременности той пък въобще не е билл бременен.  Crazy Crazy Crazy Никога не съм му казвала - аз ти родих деца, ти едикакво си. Всеки нормален мъж оценява това, според мен. Кой как го оценява, според манталитет, възпитание, натюрел. Някой подаряват джипове, диаманти, други нищо, но ти стига погледа им, трети те имат за "онаа замнемарената, майката на децата ми".

# 955
Та, ако един мъж вече се е наситил на жена си ,измисля всякакви обяснения защо не я желае.

Ама мъжът я желае/авторката/ - доколкото аз разбрах  newsm78
Просто той е казал нещо - което е явно очевадно - дори авторката си го признава, кое толкова ви вади очите... Thinking

# 956
Интересна тема, и според мен сравнително често срещана ситуация поне в БГ.
Доколкото прегледах темата обаче, авторката говори не за изневяра на мъжа ѝ, а по-скоро зая обратното Simple Smile, т.е. да няма време и желание за него, а той въпреки всичко все още да се старае и да ѝ се натиска без да гледа настрани  newsm78
Може да съм пропуснала нещо, но отгорое-отгоре това разбрах, все пак 60 страници не се четат лесно Sad
Че има изневеряващи мъже които все настрани гледат, има, но не мисля че са много. То по същата логика и такива жени има. Обаче да не ти остава време за да обърнеш внимание на мъжа си, това вече е груба грешка. Последствията няма начин да са добри, защото това води до отчуждение, равнодушие, незаинтересованост, и т.н., като връзката няма начин да не изстине. Ами че то ако с мъжа ми ще бъдем просто съжителстващи в къщата ни, ами за какво ми е? Да му прислужвам ли, или той на мен? И в двата случая не е добре. Или просто да се разминаваме и да сме като непознати?
Няма начин.

# 957
Аз мисля, че няма нищо по-страшно от това да не искаш да имаш дете и да родиш само заради желанието на другия.
Дано съдбата бъде благосклонна към  Албена13 и детето й.
Към авторката на темата, нормално е когато се натрупат проблеми от различно естество, да нямаш желание за секс.
Деанксит няма да ти разреши проблемите, но дано малко те успокой и да погледнеш от друг ъгъл на нещата. Просто това е живота. Върхове, спадове, проблеми, радости.
Ако не си дадеш сама почивка, няма да има кой да ти я даде. Трябва да намериш време и за себе си, защото си спомням една мисъл "Да обичаш другите, тръбва да обичаш преди всичко себе си".
Твърде си млада за да си разклатиш нервната система / оттам и цялото здраве/ още на тези години.

# 958
Аз мисля, че тя има време за себе си, но няма желание. Беше написала , че работи по 12 часа на смени /вероятно/, мъжът й - също. Имат и баба. Та...все ще намери час за себе си. Аз като се за мисля - дневно ми трябват точно 20 минути - да се облека и нагримирам, душ - 3-4 минути. Обезкосмяване - веднъж седмично - докато се къпя продължително с косата - слагам балсам и докато подейства - се обезкосмявам. Прането и гладенето на дрехи - те са си ежедневни. Айде, веднъж месечно на фризьор да кажем - един час. Ама аз ходя веднъж на два месеца дори, когато се боядисвам само. Та времето не е толкова много. При желание  Peace

# 959
Аз пък имим познати, при които мъжът не искаше даца, но го направи само заради жена си. Той си има 3 от предишен брак и не искаше повече. Но след няколко години години увещания, накрая се съгласи Confused

Общи условия

Активация на акаунт