Ти си занемарена!

• 49 577
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 465
Имам маникюр,независимо от това,че шетам в къщи.
А да намаля работата,хмм ми тя ми е спасението,колкото и грубо да звучи.
В работата аз съм единствената,която поема извънредните смени или не бърза да се прибира.
Сутрин ставам с удоволствие за да отида на работа,за да не чувам кашлицата на детето.
Звучи много грубо,егоистично,грозно,но това е истината.
Мисля,че никъде не споменах,че миналият месец лежахме в болница,точно заради такава кашлица.За трети път.
И да,кашлицата на детето може явно да ме изкара извън релси.
Това трябва да го кажеш на съпруга си.
Напълно те разбирам, но ако не можеш да овладееш притисненията за детето/не зная как/ то това ще доведе до срив в отношенията ви.
Трябва да повярваш, че и съпругът ти може да се грижи за детето/не че това ще те успокой/, но сте двама.
Това не може да продължава да безкрайност. Един от двамата ви ще напусне за да не му тежи поне другия.
Отношенията при боледуващо дете са много сложни. Трябва да ги решите двамата.

# 466
Многото работа и проблемите определено убиват желанието и за секс, и за поддържане. Освен да намалите работата..ако има възможност.
Ами да, всъщност, доколкото разбрах, нямат финансови проблеми. Тогава защо авторката работи newsm78

Може би защото трябва да работи, за да нямат финансови проблеми  newsm78

# 467
Оф,аз вече тотално се обърках....
Във всеки нов пост Полина дава нови противоречиви факти....
Спирам да гадая и пророкувам.
Но за мен поне,в тази връзка има сериозен вакуум по отношение на комуникацията....
И докато тя си истерясва,без да му дава ясни обяснения  къде всъщност й е проблема, а той си мълчи и после изтърсва подобни реплики,нещата няма да вървят към подобряване.

# 468
Полина, защо бе жена се обясняваш на непознати във форума.  Я не се занимавай повече да нищиш нещата тук, защото скоро ще те освидетелстват пък и диагноза и лечение ще ти назначат.
Единствено си заслужава да се върнеш и да прочетеш постовете на Ментова и Ирис /адмирации за нормалният поглед над нещата/.  Peace  bouquet
Нищо ти няма, нито на теб, нито на мъжа ти, ама нищо. Няма да ти давам съвети нито да ти пиша, как ви липсва комуникация или вакум или колко си се пренавила, защото това си е само блеене на празни ясли. Съчуствам ти, но седни и помисли и организирай нещата, според обстятелствата, тогава и комуникация с мъжът ще получиш и ти ще се успокоиш. Това е просто тегав период/който почти всеки минава под една или друга форма/, не е края на света. Надявам се да си изпуснала парата поне малко чрез темата и да видиш нещата и от друг ъгъл.  Hug Peace Hug

# 469
Полина, защо бе жена се обясняваш на непознати във форума.  Я не се занимавай повече да нищиш нещата тук, защото скоро ще те освидетелстват пък и диагноза и лечение ще ти назначат.
Единствено си заслужава да се върнеш и да прочетеш постовете на Ментова и Ирис /адмирации за нормалният поглед над нещата/.  Peace  bouquet
Нищо ти няма, нито на теб, нито на мъжа ти, ама нищо. Няма да ти давам съвети нито да ти пиша, как ви липсва комуникация или вакум или колко си се пренавила, защото това си е само блеене на празни ясли. Съчуствам ти, но седни и помисли и организирай нещата, според обстятелствата, тогава и комуникация с мъжът ще получиш и ти ще се успокоиш. Това е просто тегав период/който почти всеки минава под една или друга форма/, не е края на света. Надявам се да си изпуснала парата поне малко чрез темата и да видиш нещата и от друг ъгъл.  Hug Peace Hug

Този пост доста се припокрива с това, което мисля. Защо реши, че форумът ще ти реши проблемите. И вместо да си губиш времето да четеш какво мислят хората "в компютъра", помисли реално над нещата и вземи мерки. (не казвам какви мерки и за какво и не обвинявам в нищо, това си е твоя работа - просто мерки, за да се самосъхраниш, защото от това, което чета имаш, безкрайна нужда от това). Успех и горе главата  Hug

# 470
 Леле, ама вие продължавате ли? Наистина ли никога не са ви се случвали такива периоди в семейството, та се вкарвате в такива фантазии и мрачни прогнози за прекъсната комуникация, тотален разрив липса на секс до края на живота и прочие?
   Хората не са перфектни нито в отглеждането на детето, нито един към друг. За мен е напълно естествено  една поредица от тежки боледувания на детето да е съпътствана от всичко, което Полина е описала - да, дори ми е познато и желанието да излезеш, да се махнеш, да отидеш на работа, дори за малко просто да не чуваш кашлицата, да не се вглеждаш всеки миг...
   Поли, разбери, че трябва по-спокойно и рационално да се отнасяме към боледуването на децата. Само така ще им помогнем действително, а не като подчиняваме всичко останало на тяхното здравословно състояние в момента.
  Неразбирателството с мъжа и, липсата на желание за секс и каквото и да било друго са обикновени и съвсем поправими неща. Както Ментова ти е казала, репликата му към теб , макар и да съм сигурна, че не е злонамерена е била неподходяща и обидна. Просто му го кажи. Вие сте семейство, били сте 12 години заедно и нямаме основания да предполагаме, че не се обичате и държите един на друг.

# 471
Приемаме,че ще си решите проблемите Peace
Лично аз се чудя защо този пусти секс се изкачва на пиадестал и липсата му едва ли не погубва и връзки и любов и све ooooh! Мъжете не са такива животни,че 24/7 само това да им е в главите Peace Напротив.Не познавам мъж,който да каже,че без секс ще мре,ще се разведе....не им е толкова важен колкото филми,предавания,форуми и женски списания го изкарват.
п.с. Има мъже,които само фиктивно се "молят" за секс.За да не се чувства жената нежелана.Сиреч-не му се иска,но видиш ли от месеци не е пипал жена си и за да дава вид почва уж да си иска.Ма по един такъв гнусно отблъскващ начин.Наясно е,че жената ще откаже-което се случва накрая-но той горкият нежелан останал.Така хем фава вид на искащ,но неполучаващ/жената е виновната/хем си осигурява някой и друг ден почивка.Тя няма да си иска или настоява,а ако случайно го направи той излиза с номера "аз като исках ти..."По този начин прикриват слабата си сексуаност,комплекс или някакъв Бог знае какъв друг проблем.Изключвам любовница,щото един мъж като не може,ама наистина не може/или да го вдигне или да изкара повече от 2 минути/не може нито в къщи нито навън.

# 472
Еми предполага се, че секса е нещо естествено и нужно на младите хора. Вярно, не се умира без него, но си е нужда. И ако не го споделяш с половинката си - става тегаво. Просто и збива в други посоки и темата е достатъчен показател за това.

# 473
  • София
По мое мнение им е много важен сексът.  Peace

# 474
  • София

Лично аз се чудя защо този пусти секс се изкачва на пиадестал и липсата му едва ли не погубва и връзки и любов и све ooooh!

Защото е така.

# 475
Сексът си е много важно нещо и е много важно и двамата да са на една вълна. Някои го правят всеки други 1 път в седмицата, въпросът е и двамата да са доволни.

# 476

Лично аз се чудя защо този пусти секс се изкачва на пиадестал и липсата му едва ли не погубва и връзки и любов и све ooooh!

Защото е така.
А хората,за които не е така дали са нормални или...Не се заяждам.Просто се интересувам.Как се определя човек,за когото секса не е от значение.Може и с години да не прави,че и да не си дава зор да си потърси/ако е сам/или да си поиска/ако е с партньор.Какъв е даден човек,който при всеки опит за близост реагира остро и с думи нпр "само това ли ти е в главата,детето е в стаята,уморен съм,спи ми се,не ми се прави..."и това нон стоп...ето значи секса не е задължително да се издига в култ,знам ли....

# 477
Да, ама в подобна ситуация обикновено истината е, че тоя същия човек няма желание за секс с партньорката, а не - секса изобщо не го изтересува  Wink

# 478
  • София

Защото е така.
А хората,за които не е така дали са нормални или...

Ами има хора, на които не им се прави секс... В никакъв случай не бих ги нарекла ненормални, но не са мнозинство, особено мъжете такива.Така че няма какво да се чудиш защо на секса се придава такова значение... Единици са изключенията, за които наистина няма значение...

# 479

ето значи секса не е задължително да се издига в култ,знам ли....

Убедил те е твоят, ама не съвсем. Ти си си нормалната.

Общи условия

Активация на акаунт