Ти си занемарена!

• 49 543
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 615
Ми не.  Rolling Eyes Тва не го приемам за комплимент, още повече, че й го казва по такъв начин, че ако съм аз, няма да се сдържа и ще му зашия един през устата.  Twisted Evil
Аз също не го приемам за комплимент, но реално си е така. Все пак чужд мъж ти се е оплакал че жена му нещо я е качила килце, я се е занемарила, т.е. един вид я виж ти колко си добре, а аз вкъщи трябва да гледам жена си. Мъжката логика е малко странна, но е разбираема. А това че го е казал, ами явно е свикнал и знае че няма да има последствия. Абе как милото веднъж не ми е казвало такива неща?

# 616
И то този друг е собствената му жена. Но пък има жени, които се кефят на такива комплименти.  Простаци има и сред мъжете и сред жените.  

# 617
  • Насред хаоса
Ми не.  Rolling Eyes Тва не го приемам за комплимент, още повече, че й го казва по такъв начин, че ако съм аз, няма да се сдържа и ще му зашия един през устата.  Twisted Evil
Аз също не го приемам за комплимент, но реално си е така. Все пак чужд мъж ти се е оплакал че жена му нещо я е качила килце, я се е занемарила, т.е. един вид я виж ти колко си добре, а аз вкъщи трябва да гледам жена си. Мъжката логика е малко странна, но е разбираема. А това че го е казал, ами явно е свикнал и знае че няма да има последствия. Абе как милото веднъж не ми е казвало такива неща?
Той не се оплаква, просто си я обижда директно, и то пред нас.  Tired Поне той да е с перфектна физика, ама не е. А тя си е по-скоро направо анорексичка, толкова е слаба. Не го разбирам и ако наистина това било комплимент за мен, ще почна да го хапя още повече ...  #Cussing out

# 618
Той не се оплаква, просто си я обижда директно, и то пред нас.  Tired Поне той да е с перфектна физика, ама не е. А тя си е по-скоро направо анорексичка, толкова е слаба. Не го разбирам и ако наистина това било комплимент за мен, ще почна да го хапя още повече ...  #Cussing out
Да не е бил скорпион?  Wink  В една книга за зодиите четох, че подобно поведение било типично за мъжа-скорпион - да провокира жена си пред хора, за да й изпита реакциите. Нещо подобно. И имаше съвет жените на подобни екземпляри да не го взимат прекалено навътре, да не слушат думите, а да гледат действията.

# 619
  • France
По този повод и аз ще се изкажа: имаме приятел, чиято жена наистина се е занемарила- тежи почти двойно от него, не се поддържа ,ама изобщо... До скоро, имаше дълги косми по брадичката, които махна под мое влияние, не работи, но и не поддържа както трябва дома, не обича да готви. Та, той непрекъснато й казва да отслабне поне, но тя не иска... Въпросният е на път да си хване любовница, защото тя и секс не му дава...  апропо, тя е скоприон...

# 620
Ей, като ги зачепкате тея зодии  Grinning Ние и двамата с мъжа ми сме скорпиони. Направо трябваше да сме се окачили дружно на въжете. Първо аз де, щото повече гадости за мъжа скорпион съм чела.

# 621
  • Насред хаоса
Къде е Делюжън? Въртим, сучем и пак до зодиите опираме.  Laughing
Моят мъж също е скорпион, но от него не съм чувала такива неща и много други, които онзи ръси. И той е скорпион, да. Но простотията човешка ако зависеше от зодията, колко по-прости щяха да са нещата ....

# 622
На моя забележката е 'бъди фея, а не трещерица'  Laughing

# 623
  • Насред хаоса
На моя забележката е 'бъди фея, а не трещерица'  Laughing
Joy Joy Joy

# 624
Хахаха! Книжките на Линда Гудман изобилстват от всякакви житейски случки. Много са интересни, дори и да се абстрахираме от зодиите. Та това е, което исках да споделя с примера за мъжа-скорпион. Просто понякога нещата не са както изглеждат на външните хора. Може да им се струва, че той се държи с нея отвратително, но всъщност двамата да си се разбират много добре и това да е някаква игра между тях. Peace
Може, казвам, не че е така в случая.

# 625
По този повод и аз ще се изкажа: имаме приятел, чиято жена наистина се е занемарила- тежи почти двойно от него, не се поддържа ,ама изобщо... До скоро, имаше дълги косми по брадичката, които махна под мое влияние, не работи, но и не поддържа както трябва дома, не обича да готви. Та, той непрекъснато й казва да отслабне поне, но тя не иска... Въпросният е на път да си хване любовница, защото тя и секс не му дава...  апропо, тя е скоприон...
Ехеее,че как сърце му дава секс да си иска от такова чудо.Да не си е намерил х*я на улицата Sick

# 626
Да не е бил скорпион?  Wink  В една книга за зодиите четох, че подобно поведение било типично за мъжа-скорпион - да провокира жена си пред хора, за да й изпита реакциите. Нещо подобно. И имаше съвет жените на подобни екземпляри да не го взимат прекалено навътре, да не слушат думите, а да гледат действията.

В интерес на истината -бившият ми мъж е скорпион. Точно така се държеше понякога.
Можеше да ме заяде за каквото се сетиш, само за външен вид не си е позволявал.

# 627
Ехеее,че как сърце му дава секс да си иска от такова чудо.Да не си е намерил х*я на улицата Sick
Абе в тази тема много често се среща фразата искане на секс. Като чете някой ще си помисли че половината народ е фригиден, а другата половина трябва да му се моли че да му пуснат  newsm78
Не ги разбирам подобни отношения в семейството, защото единствения вариант е да не се обичат. Ако има проблем някакъв, като детето да е болно, ами то и двамата няма да имат желание, ако всичко е наред и двамата ще имат. А дори и да нямаш много желание като те гушне милото, пак ще заимаш, ако го обичаш де. Ако не го обичаш, каквото и да прави едвам ли ще ти дреме за него. Но стигне ли се до молби, работата е заминала.

# 628
  • Насред хаоса
Да не е бил скорпион?  Wink  В една книга за зодиите четох, че подобно поведение било типично за мъжа-скорпион - да провокира жена си пред хора, за да й изпита реакциите. Нещо подобно. И имаше съвет жените на подобни екземпляри да не го взимат прекалено навътре, да не слушат думите, а да гледат действията.

В интерес на истината -бившият ми мъж е скорпион. Точно така се държеше понякога.
Можеше да ме заяде за каквото се сетиш, само за външен вид не си е позволявал.
Същата работа е и този, само че той си позволява и за външния вид да я кълве. А това, че е прост, няма нищо общо със зодията му.

# 629
Ми ей на вчера - вечеряхме и викам на милото: "Искаш ли като приспя малкия и с тебе да се гушнем на спалнята  Blush" и той: "Добре, аз ще прибера играчките от пода, ще разтребя масата и те чакам". Отивам да приспя малкия, ма толкоз дълго го приспивах /20 минути  Crazy/, че съм заспала заедно с него в 9, а тая сутрин блажено спах до 8  Laughing
Милото седял и ме чакал горкия, заспал на диванчето в хола, по хавлия го намерих - в готовност  Joy
И довечера ще се реванширам, кво да прайш, само той да не заспи тоя път  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт