Ти си занемарена!

• 49 509
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 705
  • Насред хаоса
На какво обърнахте темата?!  ooooh!
Дали си занемарена няма връзка с това, кой те гледа, докат правиш секс.

Как да няма!  Naughty  Нали ако си занемарена, никой няма да иска да те гледа (как правиш секс още повече).

Laughing Wink
Laughing Laughing Така де. И не как, а дали ще правиш секс изобщо, така че тва си има и предимства - явява се най-сигурното противозачатъчно.  Mr. Green Joy
И десенът на гащите също е важен - я турни едни дълбоки на цветенца, и има да си мечтаеш за секс ...  Mr. Green
Оф, с тая пролет не е на добре положението с тия хормони ... Поне се успокоих, че не само аз съм така.  tooth

# 706
  • София
Оф, ами нас синът ни ни е виждал един върху друг на спалнята, с одеало отгоре. Просто се изхили -и  каза - ооо, вие се сексувате. Но му бях обяснила какво е секс. Не вярвам да съм го травмирала. Стига с тия теории, моля ви.

И кога му обясни -на две години?

Някак не е справедливо и честно спрямо децата да бъдат пренебрегвани и оправдавани вякакви ситуации, които доказано им се отразяват зле.....Това, че едно дете казва а, вие се тунквате, не означава, о да, на мен всичко ми е ясно и нямам проблем.

# 707
Ами някъде около третата беше  Thinking

# 708
И десенът на гащите също е важен - я турни едни дълбоки на цветенца, и има да си мечтаеш за секс ...  Mr. Green
Оф, с тая пролет не е на добре положението с тия хормони ... Поне се успокоих, че не само аз съм така.   tooth

Няма такова нещо. Никой няма да те върне за едни гащи, ако ще да са най-дълбоките кюлоти. Стигне ли се до гащите, работата вече е опечена.

# 709
  • София
В крайна сметка, не е редно да се прави секс до спящо дете....Това си е мое мнение. Никога не бих могла да се отпусна, а аз бая буйствам Mr. Green

# 710
  • София
И десенът на гащите също е важен - я турни едни дълбоки на цветенца, и има да си мечтаеш за секс ...  Mr. Green
Оф, с тая пролет не е на добре положението с тия хормони ... Поне се успокоих, че не само аз съм така.   tooth

Няма такова нещо. Никой няма да те върне за едни гащи, ако ще да са най-дълбоките кюлоти. Стигне ли се до гащите, работата вече е опечена.
Абсолютно.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 711
  • Варна

Тъй,тъй. В"Дневника на Бриджит Джоунс" Хю Грант се молеше Рене пак да е с дълбоките гащи.

# 712
Снежа63 Не се ядосвай.
Не се ядосвам, но обясняваш прекалено сложни неща с толкова естествени неща, които съществуват откакто съществува света.
Секс се е правил хиляди години и не съм чула някой да е страдал от това.
Страданието на децата и последствията за тях са на съвсем друга основа.

Парци , задаваш ли си въпроса защо не си го приела за нормално.

# 713
  • Насред хаоса

Тъй,тъй. В"Дневника на Бриджит Джоунс" Хю Грант се молеше Рене пак да е с дълбоките гащи.
Добре де, айде - дълбоки гащи на цветленца. И никой няма да е занемарен.  Laughing Laughing

# 714
Малко извън темата, но пак става въпрос за женска хубост.

Случайно на витрина на Триумф забелязах едни..хм..направо гащи, почти до сутиена дълбоки.Прецених, че е по-удобно от боди, заради липсата на копчета, същевременно стяга тялото, но много такова...кюлотско ми се видя.Някоя пробвала ли е и как се отразява това модно нововъведение на крехката мъжка душевност?

# 715
  • София
Нямам идея, но като бременна си бях купила един-два чифта по-дълбоки, микрофибър, безшевни, намсикаквиси - уж да пазят кръст, бебе. УЖАС! По-неудобно нещо не бях обличала никога. Много бързо минах пак на обичайните прашки.  Grinning /П.П. милото не може да се впечатли от такова нещо, явно не е с много крехка душевност!)

# 716
Не само на Триумф, това си е тренд, от година две. Скъп и изобщо не с цел бабешките гащи за стягане.
Всички билбордове на Intimissimi са в подобна винтидж стилистика.
Само у нас все още тираджийският сексапил е на мода.

За мъжете не знам, по скоро смятам, че стигне ли се до гащите, работата вече е опечена.

Ей сега ще онагледя модните тенденции
http://www.beautyplus.it/wp-content/uploads/2010/08/intimissimi- … ie-modellante.jpg
http://www.distinguersi.com/blog/wp-content/uploads/2010/10/intimissimi.jpg
http://www.globaldonna.com/wp-content/uploads/2010/10/Foto-Intim … -Inverno-2011.jpg

Последна редакция: пт, 08 апр 2011, 15:37 от Рокси

# 717
  • Насред хаоса

Случайно на витрина на Триумф забелязах едни..хм..направо гащи, почти до сутиена дълбоки.Прецених, че е по-удобно от боди, заради липсата на копчета, същевременно стяга тялото, но много такова...кюлотско ми се видя.Някоя пробвала ли е и как се отразява това модно нововъведение на крехката мъжка душевност?
Ми не съм пробвала, ама мисля, че дори на душевността да не му се отрази, на физиката със сигурност.  Mr. Green
На мен биха ми се отразили много зле мъжките гащи с дълги крачоли.  Crazy

# 718
  • София

Парци , задаваш ли си въпроса защо не си го приела за нормално.

Въпросът ти е много точен и добър. Да, знам защо не съм го приела нормално - в действителност моето детство не е критерий за тези неща.
Въпреки това смятам, че не е редно децата да стват свидетели. Има един момент - ако родителите са нежни и внимателни в отношенията си, ако не се карат пред детето и повечето време демонстрират любовта си гушкайки се, разменяйки по някоя целувка, изобщо ако отношенията са мили и спокойни, смятам, че дори и детенцето неволно да стане свидетел на еротиката, едва ли ще го преживее зле. А пък знаейки, че поведението по време на секс в очите на едно малко дете е странно, можем да дадем някакви успокоителни обяснения.....Какви обаче....

# 719

На теб добре, но ако имаш излишни килограми, нещо клиновете за оформяне на краката.
За секс не стават т.е. стават само за първоначално привличане без събличане.

Общи условия

Активация на акаунт