Ти си занемарена!

• 49 562
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 720

Парци , задаваш ли си въпроса защо не си го приела за нормално.

Въпросът ти е много точен и добър. Да, знам защо не съм го приела нормално - в действителност моето детство не е критерий за тези неща.
Въпреки това смятам, че не е редно децата да стват свидетели. Има един момент - ако родителите са нежни и внимателни в отношенията си, ако не се карат пред детето и повечето време демонстрират любовта си гушкайки се, разменяйки по някоя целувка, изобщо ако отношенията са мили и спокойни, смятам, че дори и детенцето неволно да стане свидетел на еротиката, едва ли ще го преживее зле. А пък знаейки, че поведението по време на секс в очите на едно малко дете е странно, можем да дадем някакви успокоителни обяснения.....Какви обаче....
Аз съм на същото мнение и в очите на едно малко дете тогава няма да бъде странно.
Просто няма да го приеме като странно.
Сега си спомням нещо от моето дете. На 6 месеца за първи път ме вида да се храня т.е. да слагам нещо в устата си. Никога няма да забравя учудения му поглед.

# 721
На мен ми е казвал какво не му харесва. Какво има да рева, като си е така. Сядам си на гъза и тръгвам на разкрасяване. Примерно гледам и в къщи да съм си окей, прическа, грим не само като съм на работа....все пак тоя мъж като ме гледа всеки ден и ми е харесал един път, не означава, че ще ме харесва всякак. Нали трябва да се поддържаме някак си и постоянно, че има и конкуренция Simple Smile

Същото важи и за него, обаче....никакви разпускане.

Всеки има такива периоди, и аз имах такъв--не работех, никъде не ходех  ooooh! Сега като се върна назад, с право си е мрънкал.

# 722
# 723
# 724
  • Насред хаоса
А, нали щом се стигне до гащите, работата била опечена? Начи ако искам мъжо да ме остави на мира, слагам дълбоки гащи, та да ме върне да ги върна на дизайнера ...

# 725
  • София
А, нали щом се стигне до гащите, работата била опечена? Начи ако искам мъжо да ме остави на мира, слагам дълбоки гащи, та да ме върне да ги върна на дизайнера ...
Няма да те върне, хич не се надявай.  Mr. Green

# 726
   Ама и в къщи ли стоите с грим?

# 727

Зависи. Кога ще се сетя да си го измия  Wink
Ама гащите си сменям три пъти дневно. Вечер са тези килотите.

# 728

А, да бе. И на трите мацки няма да им откажеш, не се глези.

# 729

Зависи. Кога ще се сетя да си го измия  Wink
Ама гащите си сменям три пъти дневно. Вечер са тези килотите.

Не попитах правилно - примерно в почивен ден, ако няма да излизате до вечерта, пак ли се гримирате, за да си стоите в къщи?

Колкото до гащите - аз в къщи не употребявам
.

# 730
  • София

Абе той е написал че само това става, а не само тази.  Mr. Green Как ще им отказва? Напротив, бързо ще ги освободи от тези грозотии по тях.   Joy

# 731
  • Насред хаоса

Къде видя три мацки, бе, Ирис?  Shocked Аз виждам две, и то едното е отражението в огледалото. Малко ми е пиенето явно.

# 732
А, не, ако няма да излизам - не се гримирам. Само гланц за устни имам постоянно, но това защото съм свикнала и иначе ми стои суха устата.
А ти как носиш дънки примерно без бельо  newsm78

# 733

Аааа, Сомбре, не следиш. От тия трите двете не ставали, щото гащите им били дълбочки. Аде де.

# 734
  • Насред хаоса

Аааа, Сомбре, не следиш. От тия трите двете не ставали, щото гащите им били дълбочки. Аде де.

Ааа, то имало и други снимки назад. А аз видях само тая от Трети. Притесних се, че съм го закъсала с пиенето и тройното виждане.
Па да ги връща тогава, все някой ще ги вземе ... Мацките де, не гащите.  Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт