Ти си занемарена!

• 49 450
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 840
ъъъ, какво е това да си невероятно дзен  newsm78 newsm78 newsm78

# 841
  • София
Значи да си се наковал порядъчно с другари до степен да не си спомняш на следващия ден за какво си се ядосвал.

# 842
 Blush
жива да не бях, колко съм изостанала само.

# 843
Здравейте момичета,
то такъв проббблем не се решава за няколко дена.Говориме уж,премисляме уж.Незнам до къде ще стигнеме.Обещаваме си да не бъдем такива.Времето ще покаже.
/а сега съм толкова афектирана-водих детето на причастие,е да ама вътре имаше дете болно от скарлатина.а той както хваща всичко,просто не ми се мисли.толкова съм ядосана на тази майка,че ми се идеше да я оскуба/

# 844
Спокойно, тя е заразна в инкубационния период.

Миличка, аз съм на мнение, че всичко е до организираност. като заспи вечер детето, събираш сили, къпеш се, правиш сешоар на косата. Сутрин ти трябват точно 5 мин. за една спирала. А ноктите, ако нямаш време да ги правиш постоянно, слагай безцветен лак. Като се олюпи, поне няма да се вижда.
Сешоарът ще ти отнема точно 5 мин., като свикнеш. Лесният вариант е след баня да оставяш косата леко да поизсъхне, през това време си скуби веждите... примерно. Аз съм се боядисвала сама ,у дома, когато нямах време да отида на фризьор. Работех по 13 часа дневно, капнала, прибирам се... готвя чистя... Това за час вечер, защото идваше времето да къпя детето. Приспивам го, ставам и почвам нещата за себе си. Педикюра лесно можеш да го правиш вечер . В банята една пила. Слагаш крем, отгоре фолио/знам го от едно майче тук/ и чорапки. Така спиш цяла нощ и на сутринта е готов...  Пък и ти ще си подготвена за летния сезон...
 Hug

Иначе и някои от момичетата са прави. Аз след раждането не приличах на себе си. дебела, занемарена, коса ужасна... А веднъж не получих укор. Почнах да ги получавам, когато се поуправих. Изби го лудата ревност.  Mr. Green

# 845
  • София
Корина, много ми хареса поста ти - единствения пълен със съвети / хубави/ и единствения лишен от забележки и упреци към когото и да било....
Да си призная, от едината ти идея ще се възползвам и аз Wink

# 846
Радвам се, че съм помогнала с нещо. Сега при майка ми е по-друго, а и детето е по-голямо. Рахат ми беше докато не работех. Детето следобед заспива-миене на под, упражненията на Сидни Крауфорд, баня, сешоар, педикюр... Пране и гладене вечер... А апартамента огромен, помощ от никъде.  Mr. Green А пък и за изпити учех... Сега се чудя как оправях всичко сама, обаче явно си е до ортанизация.

Сега при майка ми е друго... Имам си време за абсолютно всичко. А и детето е по-голямо.

# 847
Корина, и аз ще се възползвам от идеята с педикюра.   bouquet

# 848
точно си правя педикюр понеже утре мисля да си обуя пола, т.е. ще съм по чорапогащник и бих омекотила леко петите /не че има проблем, ама /
кремче здраве за крака си мажа, некви стотинки струва, и чорапки отгоре, ама какво е това фолио Корина, за което пишеш  Confused питах те и на лични, но ако решиш пиши и тук, ще е полезно за всички

# 849
  • София
Мисля, че е става въпрос за домакинско фолио. Не алуминиевото, разбира се, а онова за запазване свежестта на храната.

# 850
Парци, каква е тази снимка където си сложила...  Crazy И за я видя точно преди лягане... Аааа.  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

А да домакинско фолио прозрачно. За този номер знам от една мацка тук от форума. Не мога да се сетя нито ник, нито името на темата... Обаче е страхотен номер.  Wink

# 851
  • София
Много обичам да ме питат за аватара - Асен Блатечки.

# 852
Специални чорапи и ръкавици за ръце/крака се продават в ДМ, не са скъпи доколкото помня. Найлонови, да уточня, точно за след крем/маска.

# 853
Много обичам да ме питат за аватара - Асен Блатечки.
И онова нахалното Сианчето от сериала дето само му чука на врата за да го напада...  Joy
Специални чорапи и ръкавици за ръце/крака се продават в ДМ, не са скъпи доколкото помня. Найлонови, да уточня, точно за след крем/маска.
Аз имам чорапки, от плат, уж за тази цел. Но не действаха така като фолиото.

# 854
Най-бързия начин за опадане на старата кожа и мекота е калиевия перманганат - няколко кристала и десетина минути киснене на краката и после са като нови.

Общи условия

Активация на акаунт