Ти си занемарена!

• 49 391
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 975
А не знам,няма да го обръщаме пак кой мъж колко помага за детето,нали?
Има една английска поговорка с която се съгласявам на 100 % :"Ако имаш спешна работа за свършване ,дай я на зает човек!",т.е. време винаги има ,но колкото по неорганизирани сме ,толкова по малко работи свършваме в това много време-шопинг,готвене,работа,поддържане на външен вид, помощ на децата ,еквилибристики с пътуване,вземане от градини,и бягане по задачи....

# 976
Е, нека се измъква - какво, аз също се измъквам от много неща  Wink
П.П. В момента мъжът ми гледа повечето детето от мен - през всеки два дена го гледа ц елодневно, а аз - само вечер като се прибера за няколко часа, в които ям и гледам ТВ. Та знам, че може. И че се измъква понякога. Ама какво?

# 977
  • София
Аз съм зла - не давам да ми се измъкват.  Mr. Green

# 978

Е, а ти не се ли измъкваш от неприятни задачи понякога? Не вярвам някак  Wink

# 979
  • София

Аз може.  Mr. Green
Съвсем сериозно - не се измъквам. Ако не искам да свърша нещо не го рпавя, но не се измъквам, а казвам - не ми се прави и точка. Не увъртам, не се скатавам.

# 980
Аз мисля, че притеснението около състоянието на детето е преляло чашата.
Повечето майки около грижата за детето, съвсем забравят съпруга си и себе си.

# 981

Аз може.  Mr. Green
Съвсем сериозно - не се измъквам. Ако не искам да свърша нещо не го рпавя, но не се измъквам, а казвам - не ми се прави и точка. Не увъртам, не се скатавам.

Е, именно де - тогава защо той да не може да направи същото  Laughing

# 982
Аз се измъквам. Не че не мога да завия крушка или да забия пирон, ама защо аз. Само да не дойде Човечето да ми обясни, че това са много редки дейности.

# 983
проблема на жените е, че все се надяват, че нещата с времето ще се променят, един вид: "Той сега не иска, ама като му види малките пръстчета и ще се изпълни с бащинска любов"  Rolling Eyes
Да ама не.

Joy Верно е това. на жените така им харесва да си мислят, може би защото изхождат от своята женска природа която се трогва, нормално, от такива неща. Но човек, мъж който е видял 3 чифта малки ръчички и после ги е изоставил...не знам как ще се трогне.
П.П Не е българин въпросният господин, да поясня. Peace

# 984
П.П Не е българин въпросният господин, да поясня. Peace

Добре, че поясни, че спести сентенции от типа - те българите ... Laughing Сещам се за Ричард и Моника от Приятели.

# 985
Ами то и при Албена разбирам, че говорим за чужденец. Това обяснява доста от постовете й.

# 986
В случая няма толкова значение какъв е по народност мъжът, а по - скоро какъв тип човек е жената, защото тя е тази, която натиска за дете, и тя е тази, която има неоправдани очаквания за промяна при условие, че друго са се уговаряли.
То и скандинавец, и българин, и французин да е, все е неприятно да пренебрегнат твоите желания. Аз от своя гледна точка говоря, представям си мъжът ми да ме натиска да имам дете, като аз не искам примерно, ми гадно е.
Още повече ако съм кандисала с 300 зора и с уговорка, че той изцяло ще си го поеме, пък после открия, че е разочарован щото е очаквал, че въпреки това, ще си променя мнението  Rolling Eyes
То е малко тъпо с разменените роли, щото не е все едно дали мъж към жени си отправя такива мераци, или жена към мъжа си, но все пак..

# 987
  • София
Предполагам, че говорим за голям човек, все пак е имал три други деца. Щом не го е изнасилила ( Crazy ) и се е съгласил сам за дете - какъв му е проблема? Явно много добре знае какво е да имаш дете, не е на 18 години ерген. Би трябвало да се е съгласил с цялото съзнание на отговорността, която поема.  Peace Не искал бил...ами да не го е правил! Аман от мекотели - жена, аз не искам, ама от мен да мине, ще ти направя - пък ти не чакай нищо от мен.  #Crazy

# 988
Човекът има 3 деца, сигурно е попрехвърлил възраст. Мацката е млада, той искал млада жена, тя - богат мъж. Ама и дете.  А любовта изисква жертви.

# 989
Можете да плюете колкото си искате, но аз разбрах от авторката, че тя сама се грижи за детето.  И ДА мъжът трябва да бъде страшно благодарен на жена си, която му е родила дете, момиче или момче.  Това, че вие сте свикнали да се отнасят с вас като с мебел не е мой проблем.  Не си избивайте комплексите под мъката на момичето.  

За мен е унизително да очаквам благодарност, че съм родила дете - просто не възприемам детето си по такъв начин. Обаче и преди, и след като се роди дъщеря ми, очаквам от съпруга си доста неща и очакванията ми по същество не са се променили, освен, че се добавиха и ангажиментите му към нея. Не разбирам как това предполага, че се държат с мен "като с мебел", каквото и да означава последното.

Общи условия

Активация на акаунт