) и се е съгласил сам за дете - какъв му е проблема? Явно много добре знае какво е да имаш дете, не е на 18 години ерген. Би трябвало да се е съгласил с цялото съзнание на отговорността, която поема.
Не искал бил...ами да не го е правил! Аман от мекотели - жена, аз не искам, ама от мен да мине, ще ти направя - пък ти не чакай нищо от мен.
Клеми, щот си жена така разсъждаваш, аз от мъж, който го е минал това съм чувала: "Да дойдеш ти на мое място и да ти мелят на главата: "Какво ще ти стане, аз вече прехвърлих 36 и няма за кога повече, искам бебе, тебе с нищо няма да те занимавам..."" и когато това продължава с месеци, просто е трудно да издържиш и така е станала уговорката, ама ей на - сега тя разочарована, щото очаквала, че като дойде бебето, той ще мисли другояче и се е почнал нов тормоз: "Родих Ти дете, какъв баща си ти, не му обръщаш внимание, за кво го родих тогава"
А мчъжа не е богат, нито е чужденец, съвсем обикновен българин. И си имат едно дете, ама тя искаше второ на всяка цена.

.