Ти си занемарена!

• 49 404
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 990
Предполагам, че говорим за голям човек, все пак е имал три други деца. Щом не го е изнасилила ( Crazy ) и се е съгласил сам за дете - какъв му е проблема? Явно много добре знае какво е да имаш дете, не е на 18 години ерген. Би трябвало да се е съгласил с цялото съзнание на отговорността, която поема.  Peace Не искал бил...ами да не го е правил! Аман от мекотели - жена, аз не искам, ама от мен да мине, ще ти направя - пък ти не чакай нищо от мен.  #Crazy

Клеми, щот си жена така разсъждаваш, аз от мъж, който го е минал това съм чувала: "Да дойдеш ти на мое място и да ти мелят на главата: "Какво ще ти стане, аз вече прехвърлих 36 и няма за кога повече, искам бебе, тебе с нищо няма да те занимавам..."" и когато това продължава с месеци, просто е трудно да издържиш и така е станала уговорката, ама ей на - сега тя разочарована, щото очаквала, че като дойде бебето, той ще мисли другояче и се е почнал нов тормоз: "Родих Ти дете, какъв баща си ти, не му обръщаш внимание, за кво го родих тогава"
А мчъжа не е богат, нито е чужденец, съвсем обикновен българин. И си имат едно дете, ама тя искаше второ на всяка цена.

# 991
Можете да плюете колкото си искате, но аз разбрах от авторката, че тя сама се грижи за детето.  И ДА мъжът трябва да бъде страшно благодарен на жена си, която му е родила дете, момиче или момче.  Това, че вие сте свикнали да се отнасят с вас като с мебел не е мой проблем.  Не си избивайте комплексите под мъката на момичето.  

За мен е унизително да очаквам благодарност, че съм родила дете - просто не възприемам детето си по такъв начин. Обаче и преди, и след като се роди дъщеря ми, очаквам от съпруга си доста неща и очакванията ми по същество не са се променили, освен, че се добавиха и ангажиментите му към нея. Не разбирам как това предполага, че се държат с мен "като с мебел", каквото и да означава последното.

Ами ,предполагам ,че Албена13 се чувства като мебел,т.е. употребена.Не е искала дете,но е родила под натиска на мъжа си...т.е. чувства се използвана по някакъв начин.Точно както използваме мебелите си ,когато са ни необходими.
Поне аз така тълкувам негодуванието й....
И понеже се чувства зле в тази роля,по-лесно е да обвини другите в нея.   Laughing
Нищо ново под слънцето.

# 992
Ами ,предполагам ,че Албена13 се чувства като мебел,т.е. употребена.
Тя каза, че другите са като "мебел", т.е. използвани.
Поне така разбрах.

# 993
Поне така разбрах.
Какво значи използвана? За мен подобни разсъждения как жената била използвана за деца, за секс, за прислужване, нещо не ми звучат нормално.
Ето един виц по темата с използването:

Преди няколко вечери си легнахме с жена ми и се приготвихме за сън. Имах голямо желание да правим секс и започнахме да се докосваме под завивките. Искам да отбележа, че любовната игра не беше едностранна, а взаимна. Скоро вече бях много възбуден и тъкмо да пристъпя към действие, жена ми ми каза: „Скъпи, не ми се прави секс! Искам просто да ме гушкаш!„ , на което аз успях само да я погледна въпросително в очите с много учудено и неразбиращо изражение на лицето. „Вие, мъжете, не може да разберете сексуалните потребности на жените! Имам желание само да се сгуша в теб!„ . Тази нощ не правихме секс.
 На следващия ден излязохме с жена ми на пазар в един огромен търговски център. В един елегантен и скъп бутик тя премери дузина прекрасни рокли и всички и стояха превъзходно. Милата ми съпруга не можеше да избере измежду три от тях. Тогава неочаквано, дори и за мен, й предложих да вземе и трите. Трябваше да видите погледа й. В него се четеше почуда, щастие и вече се забелязваха малки искици сексуална страст. Радостна тя ми каза, че за новите и рокли трябва да премери и няколко чифта подходящи обувки, които струваха около 500 лева. И тук отговорът, които последва от моя страна беше „Разбира се, скъпа!„ . Настроението и вече беше много добро. Искрите от преди половин час бяха прераснали в пламъци. Почти бях успял да разруша образа на тези безчуствени същества – мъжете! До бутика се намираше и едно бижутерско ателие. Жена ми се втурна в него и след минута излезна с прекрасна гривна с диаманти като от прави страстен поглед кам мен и умолително зачака отговорът ми. Чу се още едно „да„! В очите на съпругата ми се четеше вече животинска страст и образът на мъжете беше тотално променен. С всичките рокли, обувки и бижута тя се отправи към касата.
 „Скъпа, знаеш ли, нещо нямам желание да купувам каквото и да е. Не ми се правят покупки.„ Жена ми ѕастина на мястото си и ме погледна учудено. Какво ли й минаваше през главата. На лицето и се четеше изненада, объркване и ярост. „Вие, жените, не може да разберете потребностите от покупки на мъжете! Искам просто да ме гушкаш!„ .
 Последваха няколко много тежки дни. Вече отново спим в едно легло, но май няма да правя секс дълги години. Но чуството в онзи момент в търговския център е незаменимо...

# 994
Поне така разбрах.
Какво значи използвана? За мен подобни разсъждения как жената била използвана за деца, за секс, за прислужване, нещо не ми звучат нормално.
На мен също.

# 995
Явно че лампата свети, но няма никой в къщи. 

Да поясня!

Толкова много внимание ви обърнах колкото на стола в гаража, който не съм погледнала от месеци. 

# 996

Толкова много внимание ви обърнах колкото на стола в гаража, който не съм погледнала от месеци. 

Но, все пак го пазиш.
Нищо, може и да се наложи да седнеш на него.

# 997
Ех, Албена  Tired

Имаш някакви проблеми, аз силно се надявам да си ги решиш обаче  Peace
Не зная само защо лъжеш. Има архив на публикациите ти.

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 14:56 от viliko

# 998
Явно че лампата свети, но няма никой в къщи. 

Да поясня!

Придобих представа за годините ти.Простено ти е, ще порастнеш и ще осъзнаеш някои неща Hug.

# 999
  • София
Малко спам: имам идея, емблемата на този форум да е огромен фалос, пред който да прекланяме глави преди да се заемем със епистоларна форма на благославянето му.  Mr. Green

# 1 000
  • София
Малко спам: имам идея, емблемата на този форум да е огромен фалос, пред който да прекланяме глави преди да се заемем със епистоларна форма на благославянето му.  Mr. Green

Ами към момента емблемата му явно е огромна стрия, поред която да се прекланяме, така че защо не минем на фалос за разнообразие  Mr. Green

# 1 001
"Ти и дете му роди". Звучи ми все едно към му направила основен ремонт на апартамента, в когото вече не живея. Или "Ти колата му изплати". Все едно детето е вещ и непременно той го е искал, пък аз не...   Crazy

Polina82, разби ме с този виц...  Laughing

Парци, аз предлагам аватара ти да е лого на форума... Идеален е. пък и какъв глас вадиии....

# 1 002
  • София

Парци, аз предлагам аватара ти да е лого на форума... Идеален е. пък и какъв глас вадиии....

Това се приема без гласуване.... Mr. Green С тоз глас може само да ми говори, без да ме докосва - ще свърши работа Laughing
Ще ми се карат  - оспамвам темата.....

# 1 003
  • София

Ами към момента емблемата му явно е огромна стрия, поред която да се прекланяме, така че защо не минем на фалос за разнообразие  Mr. Green

Е така де, то от стрията тръгва поклонението - свързани са Mr. Green

# 1 004
Флип с тоя стрия ме разби... Joy
Polina82 много готин виц! Laughing
 За логото- давам ми моят аватар- има търсената фалическа семантика и женското начало в едно , а да и е съвсем реален. Mr. Green Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт