Автоимунен тироид на Хашимото (18)

• 82 565
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Ами да, хашимотка съм от 12 годишна  Tired
Ами аз си ходш при моята доки, която е много добра, ама нали бях в чужбина и там ми загубиха изследванията, а сега съм си в нас, ама доки е в чужбина и направо ще се побъркам.. Много ме е страх да не се увреди бебо, направо днеска цял ден рева..след два дена съм на преглед..
И кога скочил тоз хормон толкова бе, направо ужас!!Никога не ми е бил толкова през живота  Shocked Молете се за мен, че с моя Марко Тотевски късмет... ooooh!

# 496
  • София
starlet(marrdata)   Grinning има повод да честитим ли?

Вагабондче недей да ревеш,с рев няма да се оправят нещата, а с консултация с лекар. На каква доза си сега? Защо чак след 2 дни си на лекар?
Може и да има грешка в резултата,аз бих повторила изследването....

# 497
vagabond подкрепям Магнитчето без рев дишай, усмихвай се и вярвай че всичко ще е наред.

# 498
  • Сфия
магнитче, магнитче, шшш-ттт, никакво честитене, че аз всеки месец съм бременна, сега за първи път правя кръвен де.... Просто се моли за мен да сме улучили дозата и този път да завърши всичко след 8 месеца, а не след няколко дни....
Вагабондче, споко, мила  spoko недей да ревеш, мисля, че най-рисковия период от развитието на бебчо е минал. Аз що бях останала с впечталение, че ходиш при Начев... На каква доза си?  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 09:07 от starlet(marrdata)

# 499
Приемате ли нови попълнения?
Аз съм с Хашимото от няколко години,
имам дъщеричка на година и осем,
много страници изчетох от вашата тема и много ми хареса,
поздравления!  bouquet

# 500
Високото кръвно има връзка с Хашимотото,аз преди да разбера за него започнах да вдигам кръвно,и то висока ми беше долната граница.Първо ме изпратиха при кардиолог,който ме изпрати на ендокринолог и се установи проблема.В началото пиех лекарства за кръвно,като започнах хормона постепенно ги спрях,сега от време на време усещам пулса си доста висок и кръвното сигурно се качва,но отминава и не го и меря даже  Whistling

# 501
  • София
Вагабонд, слушай Магнитчето, много е права. Първо не е лошо да повториш изследването. Второ, ако си в София, може да дръннеш на Начев, ако не ти се чака твоя доки, той като чуе бременна и действа светкавично.
И спокойствие! ТСХ-то няма да увреди бебето ти колкото паниката на майка му. Айде цун и горе главата, ще го преборим!

starlet, моля се и за вас!

# 502
  • ВАРНА
http://www.youtube.com/watch?v=uMjQVJ11nw0

Поздрав за всички дечица и за всички, които още пазят детското в себе си  Simple Smile

# 503
  • Сфия
благодаря, Бърди!
Прасунчо, много ми оправи настроението тази песничка  smile3521

# 504
Честит празник на дечицата и на всички и много усмивки!
Мерси за поздрава!
Стискам палци, vagabond и starlet  Hug

Аз днес пуснах хормонките, пък да видим.
Магнитче, има ли вълнение?  Simple Smile

# 505
  • до една звездичка
Прасунчо,  Hug Hug Hug

А песничките вдясно са просто вълшебни!!!  bouquet

# 506
Моето ТСХ май се оказа добре- 1.49, но защо ФТ4 е все на долна граница, този път 13.  Thinking

# 507
  • София
Моето ТСХ май се оказа добре- 1.49, но защо ФТ4 е все на долна граница, този път 13.  Thinking

Споко,нормално е и аз съм все така с ФТ4 откакто съм бременна, а Начев не казваше че е проблем Simple Smile

Прасунчо,мерси за песничката,разпях се  Grinning

Ето една и от мен,по текст и музика на моя роднина и разбира се любима детска песничка Wink

http://www.youtube.com/watch?v=RxwQikS9iQo&feature=related

а и anssi има вълнение,как да няма Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 14:20 от magnet_for_happiness

# 508
  • София
Анси и моето горе-долу там вървеше  Peace

# 509
Супер, мерси, момичета.  Hug
Значи съм желЕзо!

Общи условия

Активация на акаунт