Автоимунен тироид на Хашимото (18)

• 82 555
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Много ви се радвам!  Hug   bouquet

...ама искам и аз две чертиииииииии  Mr. Green

# 511
  • ВАРНА
magnet_for_happiness , Ева се разби от танци на песничката за котето  Crazy И сега спи! Пуснах й я поне 10 пъти  Crazy Crazy Crazy Сега не знам какво да очаквам като излезем на разходка  Laughing В понеделник баща й я гледаше докато аз бях на работа и й бяха слушали 100 пъти "Ние сме войници". Резултатът не закъсня. На разходката след това Ева си намери огромна пръчка (почти колкото нея), игра с нея, не пожела да я остави и си я донесе вкъщи.

# 512
  • София
прасунчо сега да не ...поиска някое коте  Wink Heart Eyes

# 513
няма страшно!!! Мога да ви уредя с коте!!!  hahaha

# 514
  • София
setibeti, ти направи ли си изследванията?

# 515
  • ВАРНА
няма страшно!!! Мога да ви уредя с коте!!!  hahaha

Искаш ли аз да те уредя и с дете, и с коте  Wink

Магнит, хайде към книжка да се ориентира  Praynig

излизаме. Ще докладвам после.

# 516
 Naughty прасунчо, имам си достатъчно котки, а за дете ми е рано още.
Бърди, още умувам какви допълнителни изследвания да си пусна, че с едно вземане на кръв да стане. А и имам възможност да напускам много неща, понеже от работата ни осигуряват безплатно изследвания, прегледи - от каквото имаме нужда. А съм на преглед чак на 28.06.
На всички мами от темата - да са ви живи и здрави малчуганите и весел празник с много игри и подаръци!

# 517
  • ВАРНА
magnet_for_happiness , имаме си чудна дървена книжка  Heart Eyes Няма нищо случайно на този свят Simple Smile

setibeti
Simple Smile

# 518
  • София
Пуснах днес едно ТСХ, че направо се засрамих от кога не съм, пък и хапчето си спрях ....
Да видим Simple Smile

Сетибети, аз бих пуснала ТСХ и ФТ4, ТАТ и МАТ, захар и инсулин (за НОМА индекса). Всъщност, това се и бях засилила да пускам, че и аз имам такава застраховка, ама се оказа, че за да важи, ми трябва направление от лекар. Та сега с ТСХ-то от днес ще си запиша един час при Начев и ще си измоля едно направление от него  Mr. Green

# 519
Трябва ти направление, даа, на мен ми ги дава личния, щото ми е приятел. Аз съм към ДЗИ и не плащам.
Успех с ТСХ значи!

# 520
Здравейте! Да се включа и аз в темата тази диагноза ми е поставена още на 14 годишна възраст.
От години съм без лечение, изследванията бяха в норма - сега си направих отново и ТСХ е 3.13, FТ4 -12.00, MAT - 6, хемоглобина ми е паднал на 115. Назначиха ми доза от 50 мг и контролни изследвания след месец. ТСХ трябвало да стане под 2.5 за бременни. И сега ми е малко притеснено толкова много години не съм пила нищо.
В Майчин дом - София правят безплатни ехографски прегледи на бременни за изследване на функцията на щитовидната жлеза. Сложили бяха съобщение на 14 етаж, при лабораторията за БХС.

# 521
  • София
Еми голяма съм патица. Както ми каза Начев преди малко по телефона - човек каквото сам си направи, никой не може да му направи!
От 0,18 преди колко там месеца, сега ТСХто ми е 18,8. Без коментар.
Гъска!

# 522
  • ВАРНА
леле, Бърди, за бой си  Wink  Сега като Пипи дългото чорапче си дръпни сама ухото  Simple Smile

Аз не съм изследвала тсх от декември  Whistling Ще отида в най-скоро време. Обещавам.

# 523
  • София
Прасунчик, аз не се бях изследвала от януари. Дърпам си едното ухо, ама ти с твоя декември, направо двете дърпай  Laughing
Оф, направо не ми се ходи в понеделник, аз по телефона казах на Начев, че от 3 месеца не съм се изследвала, пък като си погледнах резултатите, те 6 били  ooooh! ooooh! Ще ме направи на бъз и коприва.
Фууу, много ми е подтиснато.

# 524
  • до една звездичка
Добре де, аз сега, провокирана от Бърди да питам: прав е Начев, принципно, ама при положение, че ЗК дава само ДВА прегледа на хормоните годишно, питам аз: ако няма човек възможност сам да си ги плаща и изследва повече (да речем 1 път на два месеца, или не знам какъв е здравословният оптимум), какво правим, а?

Общи условия

Активация на акаунт