списък за избор на име?

• 10 972
  • 83
  •   1
Отговори
# 45
И аз много,много харесвам името Николета и с удоволствие бих я наричала само с цяло име! Heart Eyes

# 46
  • София
Най - вероятно авторката на темата ражда, родила е.. или е в чакане за раждането.
И аз бих избрала имена на цветя:
Лилия и Калия
Цветина и Росина
Жасмина и Малина (Калина)

Може и:
Андреа и Славеа
НаталИ и СтефанИ
Павла (Паола, Паолина, Павлина) и Петя (Петра) - ще имат имен ден на Св. Петър и Павел
Божана и Бояна - на Йордановден
Йоана и Ивон(а) - на Ивановден

Леко раждане ти желая Simple Smile

# 47
Не съм родила още- увеличиха ми дозата на лекарствата за задържане. Ще Ви държа в течение, като родя. Simple Smile)
Извадих си няколко имена от Вашите предложения тук, но все още окончателно не сме решили...
Чудя се за Диана, не е лошо, но е доста често срещано и по традиционно..
Лек ден на всички и благодаря!

# 48
  • София
Диана всъщност не знам дали ее толкова често срещано сред днешните деца... а че е традиционно няма лошо....
Simple Smile ще чакаме да се похвалиш Simple Smile и леко раждане ти желая Simple Smile

# 49
Много ми допадна предложения вариант- Божана и Бояна! Simple Smile

# 50
Диана всъщност не знам дали ее толкова често срещано сред днешните деца... а че е традиционно няма лошо....
Simple Smile ще чакаме да се похвалиш Simple Smile и леко раждане ти желая Simple Smile

Мерси. Grinning

# 51
Пак съм аз:)
Спряхме се на вариантите Габриела и Виктория или Йоана и Диана. Не можем да решим още кое от двете ще бъде, но съм спокойна че поне харесахме и двамата нещо. Благодаря на всички, които помогнаха за избора ни.
Пак  ще се включа  Laughing

# 52
О, не Габриела и Виктория, моля те! Simple Smile
Йоана и Диана е много по-куул! Wink
Леко раждане!!!

# 53
Габриела и Виктория са масови, чак безлични.
Йоана пак е от модЬернЬте, само Диана е по-рядко срещано.

Горе-долу кога е термина?

# 54
Пак съм аз:)
Спряхме се на вариантите Габриела и Виктория или Йоана и Диана.

А Габриела и Йоана не може ли? Ако не, Йоана и  Диана Peace

# 55
С две ръце съм за Йоана и Диана, пред поредните Виктория и Габриела.

# 56
  • София
И на мен Габриела и Йоана най-много ми допада като комбинация от тези имена...
Но ако твърдо са тези комбинации, ми харесват Виктория и Габриела повече...

# 57
  • край морето
Само дано не се спрете окончателно на Виктория и Габриела  Praynig. Масови, сиви, безлични... /сигурно ще са по 4 в група/клас/. Ако ще е с В и Г - защо да не са Валентина/Вяра и Гергана?
Къде-къде по-добре стоят една Диана и Йоана. Леко раждане    bouquet

# 58
Естел- термина е далече още. След около 2 седмици влизам в 9 мес, но нали са  близнаци и докторите казаха, че всеки ден вече ми бил подарен:) затова и бързам. Пия си хапчетата и лежа, казаха ми, че началото на май може да раждам вече- сега е още много рисково-бебетата са още малки. Така че и аз незнам кога  ще е- постоянно имам контракции и броя дните вече.
Ева Луна- Комбинациите са така защото- Йоана и Диана са на двете баби- а Габриела и Виктория- на никого. В смисъл да има някакъв синхрон и да няма сърдити....
Ако изберем Йоана и Диана- Ани и Диди умалително може да им викаме, само някой да не реши да вика на Диана Дидка- ужасно ми звучи.  То май за тези имена няма много варианти за съкратено име....Габи повече ми харесва, но предвид че са 2 гледам да има равновесие.

# 59
  • София
За пръви път чувам на Йона Ани Simple Smile Обикновенно са Йоли, Йони, Йото, Йо и подобни Simple Smile
А Дидка...вероятно все ще се намери някой, някога и така да го каже Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт