Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебче да повива! - Тема 22

• 27 406
  • 714
  •   1
Отговори
# 135
  • София
tatarcheto, честито!!!  Hug Hug Hug Много здрави и все така щастливи!

# 136
  • Сопот, Пловдив
Да са живи и здрави Габриела на мама Баронеска, Калина на мама pile^ и Виктория на мама tatarcheto!  1stroller 1stroller 1stroller

# 137
  • Варна
Здравейте и от мен,
на 21.03. станахме щастливи родители на малката Виктория - роди се с тегло 2900, 49 см.
Раждането мина нормално благодарение на докторите  в болница Шейново.
Сега малката госпожица ни радва много  baby_neutral

Честита ви Виктория, да е жива и здрава!

Добре дошли и тук на новите бебоци и добре завърнали се у дома на новите мамчета!  bouquet

Изчаквах да имам повече подробности, но понеже все още нямам - съобщавам ви това, което вече знам:

Вчера сутрин беше секциото на mishelаа, но едва днес получих новини от нея. За съжаление, нещата са се объркали по време на операцията и са я закарали в спешното и до тази сутрин е била в реанимация. Вече обаче е добре! Малката бебка също е добре, още си нямаше име, мама й не знаеше мерки и теглили, току що само я беше видяла и тепърва щеше се раздвижва и свестява.

Слава богу всичко е наред и с двете и дано е все така и за напред!

# 138
Честити госпожици на Баронеска, Pile^ и tatarcheto!  bouquet bouquet bouquet Да са много здрави и щастливи!

# 139
Здравейте мами, попринцип съм регистрирана в майската тема защото термина ми е на 08,05 но съм с планово секцио насрочено на 27,04 виждам че и в нашата темичка презкачат априлски мами затова реших и аз по честичко да надничам при вас и да напиша няколко реда  Embarassed дано не възразявате от време на време да се включвам.  Rolling Eyes Тук яко валят бебета което е прекрасно честито на всички мами които гушкат своите бебета и успех ва всички други които са тръгнали или скоро ще са на път за болницата  Peace 

# 140
Страхотен бебевалеж! newsm44
Честити сладурки на Баронеска, Pile^ и tatarcheto! Да растат здрави, красиви и винаги обгрижвани и обичани!

Диди, сега чак изгледах клипа и му се накефих невероятно! Страхотен е! Не знам откъде го изнамери, но ми е най-хубавата изненада днес!

Мони, прегръдки мила, за теб и за борбеният Бо!!!

Дели, Давид е прекрасен, а тази негова шапка просто обира усмивките и овациите вкъщи!
Мишелка, стискам ти палци мила да се възстановиш бързо! Не знам какво е объркало нещата, но важното е, че всичко се е оправило!!! Дано скоро да ви изпишат! Който държи връзка с нея да й прати, много, ама много целувки и прегръдки и да й каже, че я мислим барабар с бебоците, дето си седят на топло и уютно и нямат изгледи да се появяват през април...малките овнета, показващи характер от сега!
Оставям ви, че за днес имам планувани още 100 неща, и не знам как ще ги сколасам всички! Ама мен моят юнак май ще ме чака да ги довърша и тогава ще вземе да се появи!
Само да ви кажа, че снощи сънувах бебето, че е абсолютно индентично копие на татко си. Седях и го гледах отстрани и му говорех - "е хубаво де, ама не можа ли да вземемш поне нещичко и от мен...толкова време прекарахме заедно с теб, поне едно нещо...поне едни сини очи......" newsm62

# 141
Хахаха, Тути, скарай му се на това бебе, как така ще прилича само на татко си! А клипчето го откраднах от майската тема  Embarassed

Milish, добре си дошла! Моят термин е за 27ми и се надявам да устискам дотогава! Да те вписвам ли на първа страничка редом до мен? Simple Smile

# 142
Много бебета си имаме днес  newsm44 newsm44 newsm68 Честити госпожици на всички
Моето момиче го возих на маршрутка, че заваля и такова друсане беше хем за 10 минути, като слязох имах чувството, #Crazy че ще и се покаже главата. Отидох до тоалетната и хайде на запис. Наложи се да я поклащат акушерките, че такъв сън му дръпна Joy Смяха се, че е каталясало детето  hahaha
Има добри мерки и тежи 3100 другата седмица ще се видим с нея, готова е за раждане, че нали съм с цикъл от 30 до 60 дни се притесняваха дали има готовност но всичко е наред Praynig

# 143
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ МАМИ КОИТО ТЕЗИ ДНИ СА РОДИЛИ!!!БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ!!! Hug Hug Hug

# 144
Честито за новите ни бебчета, да са живи и здрави! Радвам се, че Бо се подобрява, вярвам че всичко ще бъде наред  Hug

Ние също сме си 2 в 1 с бебо. Вчера бях се зарадвала, че ме почнаха едни болки ниско долу, но след час-два минаха и днес все едно нищо не е било.
Аз досега не съм била на запис на тоновете. Чета,че повечето от вас всяка седмица ходят. В болницата ли се правят или от наблюдаващият гинеколог?
Аз вече много скучая вкъщи, всички познати през деня са си на работа, няма с кой едно кафенце да пия. Нямам търпение да се появи бебчо, за да ми се разнообрази ежедневието.

# 145
Айде да се разпиша и тази вечер.И да ви се похваля.Готова съм на 100% и къща и чанти и последните изследвания взех и дрехи и деца ,раздадох всички инструкции,вече мога да раждам,то бебето това чака сигурно.За 8-ми си взех час за тонове.Купих лигнин най-накрая.И тази вечер като го сгъвах се сетих,че като нагънеш едно парче после го париш със силна ютия от двете страни и така става стерилен.Защото по аптеките няма да намерите такъв.И ми остана половината,та ако някой мама не си е купила още, мога да дам.Нека ми пише на лични
.Аз незнам колко още останахме не родили,защото в другата тема за среща няма никой желаещ с корем.
тотовен много жалко че си толкова далеч.Но ако прескочиш един ден до тук ще се организираме и ще се почерпим специално по случая.Аз в другата тема с това ги подмамвам мамите да се навият за среща у нас,че времето хич не е хубаво навън,но пак няма желаещи или не са разбрали, че се опитваме да се организираме за утре за среща.
Новината за Борис много ме зарадва днес.
Днес само момичета се раждат.
Честито бебе Симона на Никол  bouquet

Честито бебе Габриела на мама Баронеска  bouquet
Честито бебе Калина на мама Пиле   bouquet
Честито бебе Виктория на мама Татарчето   bouquet
Честито мома на мама Мишела   bouquet И пожелавам по-бързо възстановяване. Praynig
Това клипче го проучих,има го на няколко езика,пускам ви го на руски.Всъщност нищо не говорят,но името на филмчето е преведено като променливо време.И има много подобни такива.Те са Pixar студио.
Мама Ройс нещо много тиха,нищо не казва .
Лека нощ от мен!

# 146
Браво big mamma ! Аз пък си чаках секцито за 8.04 и не си давах зор с нищо. Накрая влязох в болницата само с ръчният си багаж, без да съм готова с нищо останало. Наложи се да разчитам на мъжа ми, беше доста ...изнервящо и за двамата Laughing
Поздрави за Никол, мама Баронеса, Пиле, Татарчето,madlene, Мишела! Бъдете здрави и щастливи със семействата си! Бързо възстановяване!
Да ви се похваля с новата си количка http://www.pramsandpushchairs.net/Images/bugaboo-gecko.jpg

# 147
Щъркелче съм в този късен час!
Мама ника_81, преди 4 часа е родила бебе Симеон с перфектните размери 50 см и 3250 гр. Мама и бебе са добре, въпреки 12 часовото раждане!
Скоро ще се включи с разказ!
Пожелаваме им много здраве и щастие и скоро да си бъдат у дома!
Щастие, щастие, щастие...

Grinning  bouquet Grinning

# 148
Хахаха, Тути, скарай му се на това бебе, как така ще прилича само на татко си! А клипчето го откраднах от майската тема  Embarassed

Milish, добре си дошла! Моят термин е за 27ми и се надявам да устискам дотогава! Да те вписвам ли на първа страничка редом до мен? Simple Smile

Даааа  Party бих се радвала да присъствам и тук първо бебе чакам момиче от София съм

# 149
  • София
mishelаа, честита дъщеричка, миличка!!! Да се оправяш бързо, най-лошото е вече минало и най-важното е, че и двечките сте наред!!! Бъдете здрави и двете и много щастие да има в цялото семейство!!!

Ето го и първия младеж за днес!!! Честит син на мама ника_81!!! Да сте много здрави и щастливи цялото семейство!!!

Общи условия

Активация на акаунт