Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебче да повива! - Тема 22

• 27 413
  • 714
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от мен! На 05.04, в 18.35 часа, се роди нашата дъщеричка Ралица - 3 340гр., 51 см. Вече сме добре, започнахме да се храним. Надяваме се утре да ни изпишат.
Честито на всички вече родили мами и стискам палци на всички, които още чакат! Леко, бързо и безболезнено раждане!

# 151
Престраши се и едно момченце да се покаже днес  Laughing

Добре дошъл на Симеон и честито на мама ника_81! Много да се слушат и да си  гукат скоро вкъщи!

И хоп - момиченце след него  Joy

Честита дъщеричка Ралица на мама Бобо и Алекс! Вече почти сте изравнили резултата мъже-жени във вашето семейство  Hug Много щастие да ви донесе Раличка!

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 22:22 от LadyDiDi

# 152
Честито на всички нови бебчета и щастливите им родители!!!

Преди малко като четох назад и така смешно ми стана Crazy за доктора, който искал да предизвика раждане...веднага си представих (с този девствен бременлийски мозък Mr. Green) как човекът или с ръце, или по "друг" начин се опитва да помогне....Ох, дано не ми се разсърди, който го беше писал, ама точно това ми изплува пред погледа Grinning

# 153
Нарина! Знаеш ли, че и аз си визуализирах тази гледка за момент  Joy

# 154
Ох, тези хормони Joy 3 дни сме сами с мъжа ми, каката е при баба, и си седим двамата, ходим по кафета, мързелуваме...и днес му викам "поне секс да можехме да правим"... то направо грехота - сам сами  Mr. Green

# 155
Хихихи направо си е грехота! Да се поправите  Laughing

# 156
хахаха Narina, аз като спомена за кекс и половинката е готов и прахосмукачка да пусне и сам да напазарува, и даже пердетата да изпере...всичко омразно...само и само да му се размине. Не че не го кефи човека, но явно това коремище е толкова несексапилно, че .......е готов да изпере пердетата (това е най-голямата саможертва вкъщи).
Честита дъщеричка Ралица на мама Бобо и Алекс! Да ви радва много и да расте жизнерадостно дете!
Честит Симеон и на мама Ника!
Колко много бебета днес! Страхотно! Прибирам се за по час, сядам пред лаптопа и какво да видя още две бебета! Чудно!!! newsm44

# 157
  • Пловдив
newsm51 Честити бебчета:  Симона на Никол , Габриела на мама Баронеска, Калина на мама Пиле, Виктория на мама Татарчето, Ралица на мама Бобо и Алекс , Симеон на мама ника_81 и честита дъщеричка на мама Мишела (радвам се, че с нея всичко е наред, въпреки усложненията)!!!  Бързо възстановяване на всички ви и спокойно спинкащи и цокащи бебоци!!!   smile3525
Честито прибиране вкъщи с малките бебоци на всички мами - който не е докладвал с разказче да се отчита, ние неродилите още с това си захранваме трепета!
Аз от няколко дни съм с контракции основно вечер и с леки болки ниско долу и в кръста, ама вече не смея да се надявам да се случи скоро срещата с мъника... Така ми е натежало вече и на мен. Аз също подпирам вече корема с ръка като се въртя или ставам, нося се с доста голям диапазон на полушване ляво-дясно, да не говорим като заеме специалната поза. Не знам как застава, но на моменти имам ужасна болка край пикочния канал, направо не мога да мръдна. В началото си мислех, че е част от контракциите ама не -явно е допълнителна екстра, която ми е запазил за началото на 9я месец малкия хитрец. Някой с подобен проблем?!? Нищо не помага освен лягане и почивка, ама с тоя щур батко...
И аз почнах да го навивам да излиза- знам , че ми е рано, ама спрямо предишната бременост много ми е трудно вече. Друго е да няма кой да те ръчка да ставаш и да правиш нещо, бих си лежала още 2-3 седмици ако беше както преди, ама с това тичане и навеждане непрекъснато край баткото вече не се издържа. Предупредила съм таткото, че ако не тръгне само до следващия петък започвам да му налитам за с_кс  Blush
За боксулизина незнам, ама за Но-шпато като ми казаха да го спирам един от доводите беше , че се давал на родилките за по-лесно изглаждане на шийката ,та съм се зарекла да ударя едно-две в момента на започване на реалните контракции , все си мисля за избягването на окситоцина...тая моята глава само такива ги мисли колкото повече приближава раждането.  Laughing
Момичета, от миналия месец не съм ходила на ЖК и се чудех какво правят при вас като изследвания - цитонамазка само не са ми пуснали (ПКК и урина, анален секрет имам взет от преди две седмици), запис на тоновете не са ми правили, всичко останало като документи си взех предния път (то всичко беше копие на изследванията правени до момента само всъщност). Чудя се дали изобщо има нещо, което да си заслужава да ме изнервя тоя от ЖКто пак, а запис на тоновете ако не ми направи (което е много вероятно, щото няма доплер в кабинета) може би трябва да си взема направление за да направим поне един преди раждането в болницата освен.  newsm78 Ще съм благодарна за съвет!!!  Praynig
Лека и спокойна вечер от мен-отивам да се боря с развилнелите се киселини с газирана вода... Sick

# 158
  • Сопот, Пловдив
Да са живи и здрави принцеската на мама mishelаа, бебе Ралица на мама Бобо и Алекс и бебе Симеон на мама ника_81!  1stroller 1stroller 1stroller

big mamma, аз влизам да чета, ама нещо не ми се пише, много ми е нервно и да не си натрисам настроението във форума. Не че нещо е станало, ама много ми тежи вече бебо, не мога да спя, не мога да ходя, боли ме кръст и при най-малката болка се чудя дали не почвам да раждам. Явно психиката ми е по-лабилна отколкото си мислех.  #Crazy  Направо ти се чудя ти как се оправяш с толкова батковци и всичко вече си си организирала, направо ти се възхищавам.   bouquet  И мерси, че си се сетила за мен!   Hug

# 159
Одеве минах набързо, а ето че сега нови бебенца...да са живи и здрави!
Аз направих последните изследвания ПКК, урина и т.н., но ми казаха, че и да ги нямам- като ида да раждам и без това ще ми ги направят. Записи на тонове се води, че от 9- ия месец се правят всяка седмица. Аз си ги правя в Шейново- там ще раждам, но те се заплащат, така че можете да си ги правите, където си пожелаете.
Диди, за сладкото знам, но мен ми каза акушерката последно, че дори от кафе или нещо сладко пак трудно биха се повлияли чак така тоновете, както моите- бяха доста лоши. То си е било чисто емоционално, пулсът ми също беше учестен по това време.
Аз утре отивам на запис и преглед, дано се размина с оня преглед, щото...като не ще да излиза викам в понеделник да влизам и да ме секцират и да приключвам...то пък егати чакАлото, дето го изчаках...
Всички бебоци са много сладки- гледах снимки във ФБ...

# 160
  • Plovdiv - Thessaloniki
Наминавам през темичката и то пак се напълнило с бебоци!
Честити да са Виктория на tatarcheto, Симеон на ника_81, Ралица на Бобо и Алекс, и дъщеричката на mishelаа! Да растат здрави и весели деца!   bouquet

# 161
  • София/Варна
...Не знам как застава, но на моменти имам ужасна болка край пикочния канал, направо не мога да мръдна. В началото си мислех, че е част от контракциите ама не -явно е допълнителна екстра, която ми е запазил за началото на 9я месец малкия хитрец. Някой с подобен проблем?!?

И аз съм така! Моята рогата беба все едно ми скача на пикочния мехур... И ме кара да тичам до тоалетната за 2-3 капки. Явно не и харесва да й ограничавам пространството като пия много течности Confused

# 162
  • Бургас
Ехаааа, колко бебенцааа ... че и две бургаски мами са се разписали...браво!
Честити да са мъниците на Никол,Пиле,Баронеска,Мишела,Татарчето,Бобо и Алекс,Ника 81!Да носят само радост на семействата си!  newsm67  Бързо възстановяване на мамите и скорошно прибиране у дома!

Аз днес се събудих с ужасни световъртежи.Замайваше ми се главата като се завъртах в леглото. ooooh! Та сега се опитвам да вдигам кръвното с течности и сладко.  Thinking
След прегледа днес се разбра,че плацентата има още да си зрее,водите са достатъчно,бебка се чувства добре на топло и вероятно ще си постои вътре до термин,пък може и след това..  ooooh! Вече е към 3100...еми, ще чакаме!  Crazy

oops Да не забравя... поздрави на Диди за старанието и отделеното време,темата отново е невероятна   bouquet

# 163
 Добре дошли на новите бебебенца  smile3504 и добре завърнали се у дома на нови майчета  smile3525 !

Milish, добре дошла и на теб в отбора на априлските мами  welcome !

Много се радвам на добрата новина за Мони и малък Бо, дано по-скоро всичко се оправи, желая много сили и положителни мисли на мама!!!

Днес бях на поредната консултация и скоро няма изгледи за раждане. А съм зараждала от миналия месец с тези контракции  Rolling Eyes. Бебо не е слязъл достатъчно, водите са ми в достатъчно количество, плацентата не е узряла напълно. А той си расте човекът. Вчера цял ден ме е тествал колко ще издържа да ме разтяга и разпъва  Crazy . Даже ММ се зачуди по някое време:" Това дете не спи ли  newsm78  hahaha ?" До скоро лежах заради болки, сега почвам големите разходки  Flutter. Доки ми се накара, че за 2 седмици съм качила почти 2кг. Нареди ми НИКАКВО ЯДЕНЕ СЛЕД 18ч., ама издържа ли се  Thinking
 Както бях подговена с комплект за изписване за топло и дори горещо време, днес се юрнах по спешност да търся космонавт Embarassed .

Благодаря за съветите от косултантите на ЛЛЛ   bouquet !!!    

honey_bs, докато си пишех поста си ме изпреварла с подобно описание  Flutter А за ниското кръвно е добре да приемаш и солени течности: айрян, бульони.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 00:33 от Gigi_vn

# 164
Добро утро!
Днес спах нормално от 12 до 3.Вчерашното спане е било съвпадение и Арника не помага.
Цитат
хахаха Narina, аз като спомена за кекс и половинката е готов и прахосмукачка да пусне и сам да напазарува, и даже пердетата да изпере...всичко омразно...само и само да му се размине. Не че не го кефи човека, но явно това коремище е толкова несексапилно, че .......е готов да изпере пердетата (това е най-голямата саможертва вкъщи).
Даже и с корем още можем да сме сексапилни,недейте така.Това което ги е страх мъжете е да не направят нещо на бебето.  Joy
А пък да ви кажа от два дни колко много ми се пие бира.Аз по принцип не пия алкохол,ама хич,пробвала съм много неща,но не ми харесва.Също и за бирата,гадна ми е.Обаче от два дена чак лигите ми течат като си представя една запотена халба със студена бира и пяна отгоре. beerАйде де.
Честита дъщеричка Ралица на мама Бобо и Алекс!
Честит Симеон и на мама Ника!
 bouquet  bouquet  bouquet

Цитат
big mamma, аз влизам да чета, ама нещо не ми се пише, много ми е нервно и да не си натрисам настроението във форума. Не че нещо е станало, ама много ми тежи вече бебо, не мога да спя, не мога да ходя, боли ме кръст и при най-малката болка се чудя дали не почвам да раждам. Явно психиката ми е по-лабилна отколкото си мислех.    Направо ти се чудя ти как се оправяш с толкова батковци и всичко вече си си организирала, направо ти се възхищавам.    И мерси, че си се сетила за мен!  
Ройс така и подозирах,тов настроение е нормално,май всички сме минали през това или ще минаваме още.Временно е.
А иначе редът в къщи се постига с дисциплина и разпределяне на отговорности.
Хубав ден на всички!   bouquet
Ще си пусна TV.
  7 април - Международния ден на здравето
Раждайте се бебета.  Hug

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 06:35 от big mamma

Общи условия

Активация на акаунт