Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебче да повива! - Тема 22

• 27 431
  • 714
  •   1
Отговори
# 285
Петееее, биричка ти се пие май  Joy Това е кафеееее!

Велислава, ще си чакаме заедно, виждам, че си ден преди мен Wink Ще видим кой кога  smile3508

# 286
Привет и от нас още сме си двечките и вече нямам търпение. Относно болката и аз съм на мнение, че не трябва да сме с нагласа, че ще ни боли. Много се ядосвам като ми кажат "Ще видиш ти лесно майка не се става" направо #2gunfire ми като боли и е трудно да не раждаме ли? Майка ми е същата раждала ме е два дена и съм родена с дефекти по лицето и така на татък и като почне... #Cussing out Не искам да ходя уплашена искам да се прибера със здраво дете. Малко емоционално  Embarassed ама преди половин час слушах нещо подобно ooooh!
Честити ни дечица Много здрави и много да радват мама и татко newsm51
От вчера коремът ми е като футболна топка, без болка само се стяга и толкова, а колко е вирнат никакво слизане newsm78
Хубав ден  bouquet

# 287
Петееее, биричка ти се пие май  Joy Това е кафеееее!
Хахахахах!Неее,хапва ми се шоколад,а от него ми излизат пъпкииии.Уф.
Галка теб ще те нагласим за форумната гледачка на кафе,а Събинчето за съновник! Laughing

# 288
Петееее, биричка ти се пие май  Joy Това е кафеееее!

Велислава, ще си чакаме заедно, виждам, че си ден преди мен Wink Ще видим кой кога  smile3508

Ха, аз даже съм за 27.04. Щях да те помоля да го поправиш.Интересно, по гестационните калкулатори в интернет съм на 28-ми, но моята лекарка е записала термина ми за 27-ми. Затова, ако имаш време и възможност, моля те, промени го...Пък ние пак ще видим коя кога newsm08

# 289
Да са много, много здрави, усмихнати и умни Красимир на мама Moirane, Мартин на мама Totoven и момиченцето на мама Eliona и момченцето на Mama Ivy !!

# 290
Честито за всички нови бебенца.Да са живи и здрави и много да слушкат.
Moмичета какво точно представлява тапата,на мен сутринта като пишках и после имах едно лигаво нещо на салфетката,ама е безцветно а някъде четох че е розаво.По-късно като ходих до тоалетна пак имах,но не е течение защото на евридейката нямах.Пък и повече не ми се появи.Дали това може да е било тапата newsm78 ,иначе нямам контракции ,ама вчера бебка беше много активна и на моменти си мислех че май скоро ще звъня на мъжа ми да се прибира,почти усещах главичката на изхода.

# 291
И прозрачна може да бъде.Тапата е.Тя в повечето случаи пада поетапно!

# 292
Пете мерси за отговора,значе може и тапата да е.
Днес корема ми приема много забавни форми,в момента целия е на една страна,все едно го е духнал вятъра hahaha .Ама и вчера какъв маратон направих от 12 до 5 голяма разходка,накрая не си чувствах краката и като се прибрах веднага се опънах.И тогава малката почна да си връща  Joy

# 293
Петенце, много МЕРСИИИ! Много полезни линкове!! Това с полюшването не го знаех. Целувки!
babybu и на мен тапата ми падаше на части и не винаги имаше розово. Родих след около 1 седмица от първото паднало лигаво нещо, но ми казваха, че може да си ходя така и месец.

# 294
Ами аз за момента още нямам никакви контракции,не съм сигурна дали изобщо съм имала до сега подготвителни или бебка се дупи.Само се замислям че трябва вече да почна с прането и гладенето че да няма много изненади.Хайде аз ставам да чистя че довечера ще имаме гости,а трябва и да направя вечеря.

# 295
и моя термин трябва да промените на 11 април тогава ще влизам в болницата и сигурно на тази дата ще излезе беба Hug Hug Hug още един път честито на новите бебета

# 296
Бейбибу, май скоро идва и твоят ред Simple Smile Успех!
Недей да си взимаш вани сега, само душ и никакъв секс!

# 297
meleean - мерси миличка,аз вана и да искам няма как да взема че си нямаме Laughing
Виж за секса малко кофти  Mr. Green
ох ами май ми е малко рано,ама бебка ни върви едра така че ако е решила,здраве да е.
Ама за сега си мисля че е фалшива тревога,докато не почнат контракциите,няма да си вкарвам излишни притеснения

# 298
  • Пловдив
Referimente - пълна ти е кутията, не могада ти пратя отговор.  Rolling Eyes

# 299
babybu аз съм така от два три дни и вече се чудя няма ли край. Белезникаво едно такова с различна големина. Както преди казаха опитните майчета добра хигиена аз подменям бельото два пъти-сутрин и вечер, даже се чудя дали е достатъчно.
Чудя се какво става с гърдите ми не са помръднали на големина ,никаква болка, подуване напрежение нищо и коластра нямам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт