Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебче да повива! - Тема 22

• 27 351
  • 714
  •   1
Отговори
# 90
Да, актът се получава от общината, към която е болницата с личната карта на майката. Май може и таткото да го вземе.  Whistling

Ама какво става днес? Направо заспивам права! Сигурно ще дремна по време на записа на тонове  Laughing

# 91
  Здравейте и от мен!
  Не съм писала отдавна, затова честити ни нови бебенца!!!  ylinfant  Няма да ги изброявам поименно, че станаха много  Crazy
  Аз съм си още 2 в 1, с всичките неудобства от това. Нощното завъртане е голям проблем и за мен и задължително се събуждам, останала без дъх от натиска на корема ми. Но пък последните дни спя като за последно- нощем не толкова добре, но денем наваксвам  Heart Eyes Уж събирам сили за раждането, което явно ще се случи догодина...  Crossing Arms Явно нашия младеж е решил, че иска да става голям мъж, ама пита ли майка си дали и тя иска?  Whistling
  Сега съм решила да мина цялата къща с прахосмукачката, после се мятам на велоергометъра и ако не родя до утре не знам  Crossing Arms Показваме характер още от утробата  Wink Да видим коя дата си е избрало нашето момченце, надявам се да е априлска, хахаха!

# 92
Здравейте и от мен.Ние с Йоанна сме добре,все още се нагаждаме една към друга Grinning.
Благодаря на ЛЛЛ за съветите,линковете и помощта!
Всичко ми беше много полезно и мога да кажа,че с Ани вече се справяме по-добре с кърменето.Будя я през деня на 3 часа,давам 30 гр. от замръзената кърма и след това я слагам на гърда,ползвам силиконови зърна и на беба й е доста по-лесно,понякога нервничи,но общо взето се справя добре.Мога да се похваля,че има и увеличаване на лактацията,не е много,но се надявам да се увеличи и още...Съвсем скоро ще пробвам да кърмя и без силиконовите зърна,дано и тогава бебка да се справя така добре.В понеделник ще сме и на преглед,та ще видим и Ани колко е качила.

Вчера я извеждах на терасата за 10 минутки,много й беше хубаво,като я напече слънчицето и заспа веднага Simple Smile.
Ето и още малко снимки от нас,от първата баня и разни други Flutterhttp://aprilki2011.snimka.bg/baby/yioanna-na-twins-mommy.582207

Голямо е кокорче,кокори се,усмихва се,толкова е миличка Simple Smile

Честити нови бебенце!Да са много здрави и послушни!Бързо възтановяване на мамите!

# 93
Туинс мами много се радвам,че се справяте  с кърменето.Но те съветвам замръзената кърма да я даваш след кърмене,защото така бебка се е понахранила и ще изцока по-малко мляко от теб,следователно и ще се образува по-малко  за следващото кърмене.За силиконовите зърна-аз също ползвах през първия месец.Постепенно ги махнах и лактацията съвсем се увеличи.

# 94
  • Сопот, Пловдив
Да е жива и здрава бебе Симона на мама Nikol!   newsm51 1stroller

# 95
Здравейте и от мен!
Аз не съм от много пишещите, но ми интересно да ви четя!
Още сме 2 в 1, а вече преносвам 3 дни! И на мен като на Мирелка 123456, доктора ми даде срок 11-ти последно предупреждение за напускане на временната квартира на бебка  hahaha Joy Joy
Днес съм на записче и ако ми помогне за разкритие може и по-рано да се гушкаме Laughing

Честито на новите бебоци и бързо възстановяване на мамите! Да папкат, да спинкат и да растат най-щастливите деца на света  Hug Hug

# 96
Честито на новите попълнения да са живи и здрави и много да вирадват![/color]
И ние сме още 2 в 1,утре ще ходя на запис за да видим дали бебка вече няма да излиза,чена майка й вече и е доста тежко Simple Smile
Относно акта за раждане,на мен ми казаха,че се получава от общината в която е регистрирана майката,с двете лични карти се взима!

# 97
За преносващите мами - говорете с мъника / колкото и глупаво да ви се струва се опитайте да му обясните , че му е време за излизане и е по добре сам да реши кога отколкото да му дават зор ... представете си как раждате вече и всичко е вече приключило... мойте контракции започнаха като гледах една майка с напреднали контракции вече и само мрънках на малката айде и ти вече се мобилизирай да излизаш - и след половин час се оказах с по напреднали контракции от самата жена която се помъчи и доста време след като родих аз / да не беше и ден след това Rolling Eyes 

Честити ни моми ! Много да ви радват бебоците !

Аз получавам постоянно подаръци , много ме радват разни близки който се сещат да пускат разни дреболии - днес една приятелка на майка ми ми е изпратила великденска картичка / шоколадови зайци и кокошки и плетива за бебка - толкова малки и сладки терлички , елеченцаи жилетчици - като кукленски ги е изплела и едни копченца е изнамерила животинки .Стана ми много приятно / жената е от тези който едвам свързват двата края - а е отделила средства и за прежда и за копченца ... въобще има хора който се раздават и жестовете им са безценни  Heart Eyes

# 98
Здравейте, момичета  Hug

Стигнах и аз да се разпиша. mirelka, спорелям напълно твоята съдба - и моят младеж не иска да излиза. Днес бях на преглед - имам си 3.5см. разкритие, което е чудесно, имам и по цял ден контракции, но са нерегулярни и не вършат работа... тоновете на младежа са добре, удобно му е и си стои вътре. Шийката е омекнала само на 50% - и миналият път влязох да раждам с толкова омекнала шийка и честно казано доста ме тормозиха, за да омекне и да не се разкъса при изгонването. Та приемам идеи какво мога да направя, че да омекне напълно?! Може да ми се смеете, но аз сексът го пробвах вчера - не беше най-приятното изживяване на света с големия корем и съпътстващите го екстри, но за с терапевтична цел става  Wink Нали спермата помагала за изглаждането... ама след колко време?!
Миналата седмица успях само да донеса щъркеловите вести, които ме правят изключително щастлива  Heart Eyes Мъжът ми се разболя и цяла седмица сновях м/у него и Ели, на която пък и избива последният кътник и доста я мъчи, та беше забавна седмица. Сега вече всичко е спокойно и чакаме с нетърпение младежът, ама той си е застанал удобно и явно не му се излиза...  Говорим си му постоянно, ама не слуша  Rolling Eyes За предизвикване на раждането силно препоръчвам разходка с кола по любимите ми софийски улици, ефектът е моментален - веднага получавам доста силни контракции, та при по-продължителна разходка сигурно ще има страхотен ефект  Peace Мисля довечера да пробвам пак Wink Очаквайте включване  Mr. Green

Актът за раждане на Ели си го взех от общината по моята лична карта с двете лични карти- така че за това съм сигуна, че така става.

Много се радвам на всички, които се справяте с кърменето и с извинение към mwpo - останах потресена от съветите към нея от лекарката и... Аз не успявам да се включвам, иначе бих помогнала, ако мога, с някой съвет, но виждам, че консултантите се включват чудесно! Пожелавам успех на всичк, които изпитват затруднения, скоро и те да се похвалят с напредък  Praynig

Поздрави на всички и новите малки бебоци да са много послушни и да радват много всичките си близки - желая го от сърце  Heart Eyes

# 99
Здравейте и от мен супер нова темичка за много нови бебоци   bouquet

ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМЕТА ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГО
                                     ХУБАВИ ММЕНТИ ЗАЕДНО  Hug   bouquet  Hug

аз да ви кажа вчера бях на запис но този път нещо се ошашках незнам защо и веднага се отрази на беба на тоновете,малее ама съм лоша но не го правя нарочно,просто много ме е страх,и същевременно ми е мъчно за бебка че я притеснявам...ох незнам какво ще стане като тръгна да раждам..мани мани..
Приятен ден от мен  Laughing Simple Smile

# 100
хайде и аз да се включа към рупата , макар и броени дни преди терминът ми който е на 22 април
ако може някой да ми каже как да мни има и нас във списъците хе хе

# 101
Здравейте и от мен.Ние с Йоанна сме добре,все още се нагаждаме една към друга Grinning.
Благодаря на ЛЛЛ за съветите,линковете и помощта!
Всичко ми беше много полезно и мога да кажа,че с Ани вече се справяме по-добре с кърменето.Будя я през деня на 3 часа,давам 30 гр. от замръзената кърма и след това я слагам на гърда,ползвам силиконови зърна и на беба й е доста по-лесно,понякога нервничи,но общо взето се справя добре.Мога да се похваля,че има и увеличаване на лактацията,не е много,но се надявам да се увеличи и още...Съвсем скоро ще пробвам да кърмя и без силиконовите зърна,дано и тогава бебка да се справя така добре.В понеделник ще сме и на преглед,та ще видим и Ани колко е качила.

Twins Mommy, много се радвам за вас с Ани (много красив вариант на съкращаване на името и  Simple Smile ) Би могла да опитваш, когато е по-спокойна, да слагаш първо на гърда, а после да дохранваш, ако се наложи. С увеличаването на кърмата, което става плавно и постепенно и с порастването и заякването на Ани, би могла с по мъничко да намаляваш добавката и живот и здраве скоро дохранването да отпадне съвсем.

Силиконовото зърно може да е добра идея за преход от шишето към гърда. Постепенно можеш по-нататък да го премахваш.

Пиши пак след прегледа и ако имаш още въпроси.  Hug

# 102
Добре дошла kaleopa!Кажи още нещо за себе си-от къде си,на колко години,коя подред бременност ти е и с какъв пол е бебето-веднага ще те добавя на първа страничка!
 Ехее,Шаманката,радвам се,че сме на едно мнение по връпроса с кърменето на Туинс!

# 103
Петя, чак сега прочетох предния ти пост  Wink По принцип е добре, когато се дохранва да се кърми първо, а после да се даде добавка, като постепенно се намалява количеството и след време, за да бъде изместена от увеличаващата се кърма. Но понякога, когато бебето отказва да засуче, когато се дърпа от гърда и вече е много изнервено, може да сработи да му се даде мъничко добавка от чашка и после да се пробва пак да се сложи на гърда. Често сработво и когато бебето се слага на гърда при първи признаци на глад, преди да се е разплакало и изнервило. По кратките интервали между кърменията са добра идея. Важното е да няма натиск и бебето да иска да суче, това е едно чудесно начало  Peace

# 104
Момичета,искам да ви попитам какво ви е мнението за упражненията на Кегел? Някоя от вас дали ги прави? Една съседка ми каза,че ги е правила ежедневно докато е била бременна и раждането протекло изключително леко - почти без контракции болезнени,отишла на лекар и така разбрала,че ражда т.е. че има пълно разкритие. Порових се в интернет и вижте какво открих

http://www.roditeli.info/family/statia/vp2/

http://fema-bg.com/index.php?m=1861

аз съм чувала за тези упражнения,но за след раждане с цел свиване на вагината,но ето че може да е от полза и за самия родилен процес,защото прави еластична мускулатурата.

Общи условия

Активация на акаунт