Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебче да повива! - Тема 22

• 27 417
  • 714
  •   1
Отговори
# 195
Мирелка и на мен щяха да ми предизвикват раждането първия път.Денят преди да вляза в болница се активизирах-много разходки(с придружител разбира се),после овършах от чистене къщата(като пране на гарнитурата с парочистачка и какво ли още не) и водите ми текнаха.Започнаха и контракции направо на 5 мин.Така,че дествай по отношение на движенията.И секса е добър избор,но ти спомена,че мъжа ти отсъства,така,че този вариянт отпада. Mr. Green

# 196
  • Варна
Момичета, благодаря ви за отговорите, пропуснах момента с положението на гръбчето... явно има защо да има кош за новородено  Wink

# 197
Относно количката и мен ме съветваха да пропусна такъв малък кош. Обяснението беше същото: прави прекалено голям ъгъл за гърбенцето на новороденото. Една приятелка ми каза, че си е купувала такъв, но почти не го е ползвала, а когато го правила - слагала нещо като възглавничка, за да изправи позицията на бебето - да е в истинско легнало положение. И за мене е по-удачен зимния кош първоначално, а и заради "доброжелателите", които много обичат да си навират носа и да записват мерки и впечатления.
Сякаш контрола ми е по-голям от коша за новородено.
И за боядисването да кажа. Аз като забременях, родителите ми, мъжа, свек и кой ли не ми забраниха да се подстригвам или боядисвам. И понеже колежката ми тогава беше на финала с нейната бременност и ходим при един доктор, помолих я да го пита. Познайте отговора му какъв е бил: "Ти колкото повече се доближаваш до термина, по-нелогични въпроси ми задаваш. " Е, след това и аз го питах, за да чуе мъжът. И после ..... имам 3 боядисвания и подстригвания през бременността и планувам по едно последно преди края. Няма да ходя като разплетена и избледняла дамаджанка,я. Ще съм мацка мама. Все пак дамите трябва да изглеждаме като такива, нали?  Blush
Фризьорката ми каза само, че може да ми потъмнее косата - често се случвало при бременни или най-много да не ме държи толкова боята, но слава Богу - само естествения ми цвят наистина стана тон по-тъмен.

# 198
чета си всеки ден , но нямам време да пиша
ужас  Laughing

Честито на всички 'колежки ' с бебчета , а на другите колежки да пожелая леко раждане
[/size][/color]

Ние сме си у дома . Търся си табела за пред входната врата с надпис ПЪЛНА ЛУДНИЦА ха ха ха . Много е весело когато имаш много помощници и всички не ми угаждат. Бебка се кърми добре , доволна съм от детето , нацоква си се за 15 мин и после 3 часа си спи . С голямо нетърпение чакам съветите на ЛЛЛ. Много сте ни полезни .

Раждане - ужасно , Токуда вече не е болницата на моите мечти .
Роднини - ужасни , имам вече 3 деца , и пак акъл ми дават .
Шефката - ужасна , обади ми се да ме пита кога ще се върна на работа.

и на времето ме е яд днес , толкова е слънчево , така не ме си стои в нас  Joy Joy

# 199
Първо да честитя и аз празника на медицинските ни лица,които ни помагат толкова много със съветите си! HugПетя, Ленито и Eli_J Hug
big mamma Дойдем ли си до България ,задържително ще се обадя,да ударим по едно кафенце,искам с колкото може повече мами от форума да се запознаем,толкова сте готини!
Аз да ви кажа ,снощи големи контракции голяма чудо,през 10-8 мин,та до 6.30.Болки в кръста ,много силни не можех да мръдна.Правя 2 крачки и бебо като шавне застивам в някаква странна поза.Да не ви казвам каква разходка правихме с мъжо.Само ми се смееше и и като спра ми казва че застивам в поза богомолка.
Днес в девет на консултация и тоновете на бебо са супер,водата е идеална,имам си и разкритие от тази нощ но само 1 см Cry.Та като попитах кога ще е голямата радост ми казаха ,че може и довечера,може и да е до 1 седмица ShockedИначе бебо е голям Сега е 4.200-4.300.Ама аз си знаех де,гени.....
Още нещо сега като се прибрах има нещо кафеникаво на гащите,дали е от преглед или тази прословута тапа?Аз две деца съм родила,ама тапа не знам какво е ,та се чудя?Дайте мнение!
За секса и аз бъзикам моя ама и той бяга като попарен! Rolling EyesЯвно всички са така Laughing
На всички нови бебенца-Добре дошли!

Забравих да кажа че контракциите ми продължават

# 200
ихааа...запис от мен на 14 стр., а мислех, че ще съм от първите  Simple Smile

# 201
Коша за новородено си е най удобен за начало - дано си взела по летният вариант , че аз безмалко да се мина с поларенките който ще претоплят лятото ми се струва.
С кошницата за кола също е удобно , но и аз слагах на макси козито под дупето малко пълнеж , за да се поизравни ... така ми се виждаше най удачно/ бях със сити  с малката - а сега съм взела кабрио , което ми се вижда огромно за новородено обаче  Crazy / .

Мирелка , пробвай с малинови листа ако се намират от някой , после друго освен секса и да се потрудиш покрай разни задължения е качване на стълби  Crazy,чай от сена , или разхлабващ дават за отпускане на мускулатурата ,  ананаса също за контракции се хапва , и накрая което ми попадна е люто / ако обичаш /
 Порови се по темите и попрочети. Има някой абсурдни неща който казват че действали -едно меню на Макдоналдс и казват че си родил на същият ден  Sick представих си какви ли подправки ползват  #Crazy
Мен разходката не само че не ми поднови контракцийките но ми се отрази и доста отпускащо , преди да тръгнем ме понаболя още малко , все едно ще ми идва . Но от обед досега няма никой , ще си чакам - когато тогава.  Whistling

totoven Нали знаеш че не показва точно мерките когато са над 3 и половина кила , може и да са посгрешили , имай кураж  Hug  
Тапата нали за сузеста я описваха повечето , и няма начин да не се усетиш ако е тя.
Леко от мен  Hug светли мисли
Тези мъже как не отлкикват в толкова важен момент значи  Mr. Green моичкият не отказва слава богу , даже едвам издържа , ама съм го смъмрила да избягва шоколада и разни ти ми там стимулиращи , че няма кой да му угажда на него точно в този момент  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 15:14 от krissie

# 202
Честито на всички нови майчета, много да ви радват рожбите ви и да ви слушкат

Честито и на всички, които празнуват днес!

Trufel, момичетата преди мен са ти казали мнението относно количката,но и аз да се разпиша. Твърдо,ама твърдо коша за новородено. Първата снимка е за пазар,най-много 1-2ч, ако нещо спешно ти се наложи да излезеш и набързо. Количката е готина,нашата също е зелено/черно - ммммм  Hug

totoven, аз в понеделник бях на преглед и АГ ме гледа отдолу. Прокърви ме и до днес имах течение, в началото червено,вчера и днес тъмно кафяво,но имаше като че ли дребни парченца  newsm78 съвсем дребни, та се чудя и аз това тапа ли е или от прегледа

Да ви кажа,че днес направих една разходка от 2ч и сега съм труп,едва стоя. Някои от вас споменаха за велоергометър - и аз имам,ще почна да въртя,че нали движението е полезно,а аз тея дни хич не излизам навън,то и времето лошо,така че залавям се с педалите и момата да се сеща да излиза вече.

Rois
, аз също много харесвам като дата 8 април, но big mama като каза,че е ден на циганите и нещо май май вече не я харесвам толкова  Joy

а,забравих да ви кажа какво ми се случи преди малко. Влязох в един бебешки магазин да търся порт бебе и продавачката "оооооо момче ще е,значи търсим синьо" и аз "НЕ,МОМА Е" и тя се опули,каза,че коремът ми бил точно "момчешки" и ме хвърли в размисъл  newsm78

# 203
О и моят корем досега само мъжко ми казват че ще е , от баби ,дядовци лелки - който се намира за познавач и споделя / не че питам / всеки - момче ,та момче . Ама на трето момиче си показва , че е . Иначе таткото все още мисли имена за всеки случай и за момче  Joy hahaha

# 204
Мирелка и на мен щяха да ми предизвикват раждането първия път.Денят преди да вляза в болница се активизирах-много разходки(с придружител разбира се),после овършах от чистене къщата(като пране на гарнитурата с парочистачка и какво ли още не) и водите ми текнаха.Започнаха и контракции направо на 5 мин.Така,че дествай по отношение на движенията.И секса е добър избор,но ти спомена,че мъжа ти отсъства,така,че този вариянт отпада. Mr. Green
той таткота си доиде но беба неиска да излиза и чистя и се разхождам по цял ден и секс и какво ли не но нямам признаци Confused

# 205
Днес станах в 11,15 събудиха ме ММ и мама, че решили че съм родила като не съм се обадила Joy Тази нощ спах добре до 5,30 после до 8,30 гледах телевизия и после го спрях уж да ставам и айде  smile3524 така и съм заспала. Ходих до пазара ама зор два пъти пиш спирка и хайде в къщи така и не купих всичко че ми дотежа.
Честит празник на здравните работници doctor Благодаря за грижите към нас пациентите smile3525
Честити ни нови бебочета да са живи и здрави и бързо да се прибират в къщи 1stroller  ura

# 206
  • Варна
Дани и Емо, добре завърнали се, доста ме разсмя!

krissie, моят стол за кола е Макси Кози, точно Кабриофикс-а:

(даже в този цвят)  Mr. Green
Верно е големичко, води се от 0 до 13 кг, ама нали има и този вътрешен ограничител като възглавничка, който го прави доста по-тесничък и надявам се удобен за малокалибрените новородени (за возене в кола)...

Иначе разбрах, че със столчето за малко, за истинските разходки с коша за новородено. Мерси на всички откликнали на въпроса ми!  bouquet  bouquet

Сега да допълня новинки за нашата Мишелка. Не са решили още за името на принцеската!  Laughing Колебаят се между Жасмина, Изабела и още едно с тире ... дето го забравих, ама имат краен срок до утре, че трябва да го запишат милото! Мимето каза, че може да наддаваме за имена, хахахахха. Бебка имала черна коса и в отделението й викали "черното"   Mr. Green Иначе се е родила 2900 гр., сега малко е смъкнала, ама нормално. А я плашеха, че е малка, много си е добре детето ... Мимето звучи вече доста по-добре от вчера, има кърма и се кърмят. Бебка нямала почти жълтеничка. В събота трябва да ги изпишат! Tada

# 207
Прокърви ме и до днес имах течение, в началото червено,вчера и днес тъмно кафяво,но имаше като че ли дребни парченца  newsm78 съвсем дребни, та се чудя и аз това тапа ли е или от прегледа
а,забравих да ви кажа какво ми се случи преди малко. Влязох в един бебешки магазин да търся порт бебе и продавачката "оооооо момче ще е,значи търсим синьо" и аз "НЕ,МОМА Е" и тя се опули,каза,че коремът ми бил точно "момчешки" и ме хвърли в размисъл  newsm78
Точно това е тапата,за която се говори много,а за второто не вярвай на всеки втори,че корема бил остър или тъп,това не е критерия за определяне на пола  Grinning
До седмица очаквам да се похвалиш с бебенце  Wink

# 208
Привет и ит мен,днес ходих на ЖК,тоновете са добри,имах само една контракция,но още нямам никакво разкритие,а термина ми е на 9-04,вечеси мисля,че нещо са объркали!
Незнам какво да правя да трогне това бебе най сетне! Док каза да отдина на преглед ако не родя чак в понеделник,той човека си е много спокоен! Май нашата бебека ще е голяма мързеланка! Simple Smile

# 209
Щък, благодаря Simple Smile  hahaha аз мисля утре-другиден или най-късно в неделя да ви се похваля живот и здраве  Joy

Общи условия

Активация на акаунт