Мама вече е нетърпелива АПРИЛско бебче да повива! - Тема 22

• 27 379
  • 714
  •   1
Отговори
# 345
Ето ме  Laughing.  Не съм родила, нямам и болезнени контракции. Днес пак на разходка.

Диди, това което описваш като контракции са точно тези подготвителните. При мен от тях почна бебето да слиза надолу. Мисля, че няма страшно. Успех с количката.

Честито на всички мами гушнали в последните дни своите рожбички. Много да ги слушкат и да папкат.

Мирта, не се отказвай  Praynig.

# 346
Ваня, ще видим какво ще стане... дано не се случват бързо нещата при мен, а при теб пък точно обратното  Laughing Ако разходките не свършат работа, предлагам един спринт  Joy

Морнинг, ние сме я избрали заедно, ама виртуално  hahaha Той е в Англия, така че на мен се пада честта да я закупя, а че той ще се заиграва е повече от ясно  Laughing

За слизането на корема... вече почнах много внимателно да оглеждам, меря, шеря, не знам дали ще има резултат обаче  Thinking

# 347
Добър ден и от мен Simple Smile

Честити бебчета на Moiraine, Eliona, Totoven, Bloom, Poli, Assita и Микела! Да са им живи и здрави, да папкат, да спинкат и да носят много щастие на близките си!

Диди, в крайна сметка на коя количка се спряхте?

Мирта, дано успееш да се справиш и да се кърмите успешно!

Тук уж беше слънчево сутринта, но сега нещо се заоблачи. Аз направих закуска рано рано, изпратих другите на разходка и смятам малко да си почивам, че вчера доста обикалях и почна да ме понаболява корема по някое време. Вече всичко най-необходимо за бебка е приготвено, изпрано и изгладено, багажът за болницата и той е почти готов, така че засега нямам какви други приготвления да правя, вече ще си чакам бебка да реши да се срещнем  Heart Eyes

Успех на всички, които ще се радват на най-вълнуващата среща днес, а на другите - приятни разходки и почивка  Hug

# 348
  • София
Честит син Лъчезар на мама Микела!!! Бъдете много здрави и щастливи цялото семейство!!!  Hug Hug Hug

# 349
Добро утро и от мен Simple Smile
Моят син ми разказа играта вчера, то не беше сукане цяла нощ през 1 час, явно не успяваше да се нахрани или какво незнам, но затова пък 3 пълни памперса за цялата нощ, не стига че е лакомник ами и посерко Simple Smile  Heart Eyes

Акушерката дойде днес и сме вече официално отписани от болницата. Другата седмица ще идва и някакъв здравен работник да ни прегледа, а вече след това ако има нещо ще се ходи до ЛЛ.

Тути, мерси Simple Smile За плана, и тука го има, само дето ние не стигнахме до него Simple Smile Но при раждането бях попитана за всяко едно нещо дали искам или позволявам, включително дали позволявам да ми вземат кръв, да ми пипнат ръката и подобни Simple Smile Позволих и на студенти да се упражняват на мен как да вземат кръв, в резултат още имам синки  Grinning Болницата в която раждах е университетска така че имаше много студенти, вкл. и акушерката която ме израждаше беше студент.

Диди, на каква количка се спряхте?

Честити бебчета на Асита, Поли и Микела! Да са им живи и здрави, засмени и много да ги радват   bouquet

Хубав ден на всички, чакаме бебоооооци!  Heart Eyes

# 350
tutti frutti  Дано дано днес да е - но чак близнаци  Rolling Eyes  Само си го представих и  се хванах за главата  / моите дзверове са от тези послушните маймуни - дай им банани и дървета за катерене hahaha Joy  /

Amabilis  Благодаря за линка - макар и вече подготвена в тази насока , пак ми е супер интересно да препрочитам всяка една информация  Hug

Днес една приятелка ми разказа за собственото си раждане преди 18 години - как се е събудила от изтеклите си води посред нощ  , без силни контракции , полегнала си е пак  и сутринта кум 7 часа  без паника се запътила към болницата. След час и половина си е гушкала малката дъщеричка .

Толкова са силни наистина вече ритниците - направо ми събира очите в точка , дясното ми ребро вече ме боли като натъртено а с ръце практикува някакъв боен спорт - толкова бързо ме боксира,  че чак се чудя дали е нормално толкова чести и бързи удари Crazy 
Така се е смъкнало човечето надолу, че не мога да се изпишкам нормално - едвам едвам някаква тънка струйка и седя по пет минути в тоалетната  Rolling Eyes 

Моите контракции и болката не се появиха тази нощ - само се събудих с втвърден корем и го усещам някак много тежък , без менструалната болка която няколко дни ме навестяваше и без болезнените контракции който малко дори ме позаблудиха че може би се започва ...

# 351
Спряхме се на Bebe Confort High Trek и май ще е светло сива като тази http://farm3.static.flickr.com/2462/4099730493_787591022d.jpg
Сега ще видя дали са получили нови, но цветовете за тази година са пълна скръб - черно, тъмно сиво, тъмно кафяво и червено. Кошът ни ще е червен, но седалката май ще е сива  Laughing Ще видим сега на място.

Хайде изчезвам!

Стиснати палци на всички  Hug

# 352
Ехааа, колко много бебоци...да са живи и здрави- всички, да не изброявам по имена, че ще забравя някой, едва ви изчетох...Много ви се радвам- такива големи бебоци с нормални раждания- бравос...
Аз така се скривявам вече от какво ли не, че...Мартин пак ми се разкашля, направо ми омръзна с това дете, не се спира...нямам сили вече, не знам какво да го правя. Като се сетя, че и с алерголога няма да има кой знае какво развитие се виждам скоро време в лудницата, като се роди и бебо особено, голям тормоз се тормозя и аз... Cry
Така ме мързи вече...нито ми се разхожда, нито ми се пипа нещо...В понеделник ще влизам за секцио, корема ми нито се смъква, нито имам контракции, каквито трябва, нито нищо- не ще това бебе да излезе нормално явно, тъпа работа  Sad
Офффффф...извинете, че наръсих само оплаквания, но ви благодаря, че можах да пусна парата тук  Hug

# 353
Честити бебета на Поли,Ассита и Микела!Да са им здравички и много послушни!

И сега още една щъркелова вест:
Мама sunshine_j преди два часа е родила по нормален път синчето си Крум(3070гр,51см).Раждането доста се е проточило и се е помъчила,но вече всичко е зад гърба и.Честито и бързо възстановяване!

# 354
  • София
Да е честито бебчето Крум на мама и на цялото й семейство!!!

# 355
Честито на всички мами, които вече гушкат своите сладурчета! Пожелавам им много прекрасни мигове заедно!
Elia, къде се беше изгубила? Какво става с твоето кръвно?
Това чакане взе съвсем лекичко да ме изнервя, но за сега ме търпят околните. Майка ми ме е преносила с 12 дни и накрая ме е родила нормално, въпреки че е била на 39 години. Днешните лекари съм убедена, че не биха чакали никой толкова време. Дано аз не пренося с толкова, че съвсем ще изперкам Simple Smile
Пожелавам ви приятни разходки днес (където не духа де)  Hug

# 356
В понеделник ще влизам за секцио, корема ми нито се смъква, нито имам контракции, каквито трябва, нито нищо- не ще това бебе да излезе нормално явно, тъпа работа  Sad
Офффффф...извинете, че наръсих само оплаквания, но ви благодаря, че можах да пусна парата тук  Hug
Бъди спокойна всичко ще е ОК  Grinning
А за голямото момче бих ти препоръчала да опиташ с хомеопатия.На мен с баткото ми беше така трудно,все кашляше една ларингиална кашлица, лаеща ли не беше, спастична ли не беше.Та открихме Лекаря с голямо Л и сега всичко е тип топ.Пак си боледува,но по нарядко и се разминаваме с по едно хомеопатично,а не с разни зиртеци,глюконати,сиропи и накрая антибиотици.
И от мен честито на мама съншайн  Grinning

# 357
Здравейте и от нас Heart Eyes Hug,вече сме си у дома ,и сме много щастливи всички заедно !
Най -накрая и моето време дойде да се насладя на бебе .Каките са много щастливи ,малката не излиза от стаята на братчето си ,голямата чака с нетърпение да се разхожда с бебо и да се прави на млада майка с брат си на вън ,и така милички ,това е от нас за сега .
Честито на всички обе бели се   Mr. Green:е:мами ,а на тези които чакат ,леко и безпроблемно раждане . Hug

# 358
Честито бебе Лъчезар на мама Микела!   bouquet
Честито бебе Крум на мама sunshine   bouquet
Цитат
big mama, това твойто "признаци йок" ми е любимо. Даже през нощта,на едно от посещенията до WCто, се сетих точно за този твой израз и ме напуши смях
Радвам се ,че мога да допринасям за по-добро настроение.
Диди успех със пазаруването.Тъкмо се чудех дали ще купувате количка тук,защото вчера ми дадоха още една.И можех да дам моята за временно ползване.
А  разходките ги правя,не се спирам.Даже едни познати казаха,че имат чувство че ще родя в движение.За тичането малко ми е трудно.Аз онзи ден, когато се разделихме, на спирката се наложи да тичам ,обаче не ми се отдаваше и имах чувство че бягам на едно място и трамвая затвори вратите.Добре, че е Джо,той с ръка посочи на ватмана да спре и посочи мен и ватмана взе, че спря заради нас.Много ми стана смешно.При качването аз казах благодаря,а той отвърна, че е отворил заради моето грижовно мъжленце.А и сега се прибирам от почистването пред блока.Познайте.Бяхме аз,Джо и домоуправител.И успяхме да изчистим пред блока и зад блока.И сега се чувствам още по-добре.Няма да раждам и днес.

Обаче ще си полегна.

# 359
  • Бургас
sweety_g тук съм си,но нещо не ми се пише.Кръвното си остава загадка един ден съм със 100/60 на другия 140/90 при което съм с постоянно главоболие и лекарката ме плаши,че ако продължавам така да ходя да ми пускат системи и младежа да излиза и ми наговаря куп страхотии,които могат да се случат заради тъпото кръвно,а аз още повече се стресирам и съответно го вдигам.
На всичкото отгоре постоянно има майстори в къщи и грам немога да си почина.Сега от понеделник почваме да боядисваме спалнята и викам на ММ най-много бояджията да ме закара до болницата или някой друг майстор.

Момичета стискайте палци в понеделни моя много близка приятела от детството ще си прави амниоцинтеза след лош БХС.Преди година прави аборт,защото бебето се оказа с Даун.Сега резултатите пак са лоши и на мен ми е много кофти моля се да се окаже фалшива тревога и всичко с бебчо да е Ок.

Стискам палчета на майчетата които ще раждат днес

Общи условия

Активация на акаунт