Подсъзнанието може всичко 39 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 72 510
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
jd, Бог да я прости!  Cry Със сигурност е на по-добро място!
Да помогне дано и на близките й!

В такива случаи помнете, че не от вас зависи развитието в тази посока. Само Господ е оня дето взема животите.
Е,добре де...защо..майка! Confused Пожелавам на душата и светлина!

# 316
Господ знае най-добре отговорите на някои въпроси "защо". Ние не сме в състояние да прозрем всеобщия план, погледнат отгоре.

# 317
# 318
Наистина много силна и борбена жена. Бог да я прости и да даде сила на детенце и близките и.

# 319
# 320
  • Universe
Светлина на душата й!
Да почива в мир!

# 321
  • нейде там, където ....
Съжалявам, че така промених насоката на темата, но не знаех какво да направя. Исках чудото. Не се случи. Но животът си продължава. Нашият, на детето и на другите близки.
Тя не би искала да потънем в сълзи и мъка. Сигурна съм, че желае щастие и обич за всички. Най-доброто, което можем да направим е да продължим да живеем така, както тя би искала да го правим. Да се радваме на живота, такъв, какъвто го имаме и да се стремим да го направим по-добър - не само за себе си, за всички около нас.

Благодаря ви!  Hug

Нека Великденските празници бъдат изпълнени много мир и надежда!
Нека светлината на Неговото воскресение озари живота Ви!

# 322
Днес е Велики четвъртък!

Нека всяко червено яйце бъде надежда за бъдещето и вяра в доброто!

Да бъдат благословени душите и домовете ви!

# 323
Здравейте мили момичета!
Състраданието е едно много важно качество и съм благодарна, че всички вие го притежавата и указахте своята съпричастност към приятелката на jd. Искам и аз да поднеса моите съболезнования!

Днес за пръв път ще боядисвам яйца в ден Велики четвъртък, до сега обикновено съм го правила в съботните дни. Но днес реших да се пооцапотя малко, за да създам весело настроение наоколо. Ами желая ви да ви сполети голямата муза, за да зарадвате близките и да станат по-шарени домовете ни, раб. ни места и разбира се емоциите ни!

Прекрасен ден на всички!  bouquet  bouquet  bouquet

# 324
Момичета, вчера разбрах, че вечерта на Великден, в неделя на 24.04.2011 от 19.30 часа в "Темата на Нова" по Нова телевизия ще бъде показан филмът за нашето изкачване на свещената планина на Мойсей - Планината Синай в Египет (28.01. - 02.02.2011).

Много се вълнувам!

# 325
Желая Ви Светли и Весели  празници Hug

# 326
Весели празници и от мен!

# 327
Весели празници мили феи  Heart Eyes

# 328
Весели празници на вас и вашите семейства духовни момичета! easter

# 329
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВАС И НА ЛЮБИМИТЕ ВИ ХОРА! easter

Общи условия